ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΘΩΣ Η  ΛΑΝΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0-0.ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΤΑΜΕΙΟ….
ΛΟΙΠΟΝ:

  ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΚΕΝ  1 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ Η ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ.

  ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ-ΤΟΥΡΚΟΥ 2 ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ Η ΤΟΥΡΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΟ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.

  ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ 2 ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ.ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  Υ.Γ.ΑΚΟΜΗ Χ2 ΜΠΕΤΙΣ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ