Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Με λένε άσχημη»

- Advertisement -

Την πιστεύετε;…

Η φωτογράφηση τoυ τοπ μόντελ από την Ολλανδία Lara Stone περιοδικό GQ αποκαλύπτει ότι δεν κατέκτησε τυχαία τις πασαρέλες.

H Lara Stone αν και έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες «γιγάντων»της βιομηχανίας της μόδας όπως ο Calvin Klein και ο οίκος Givenchy,δεν έχει ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με τις δηλώσεις στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

Προφανώς δεν αποτελεί εξαίρεση από τον κανόνα που θέλει τις εξαιρετικά όμορφες γυναίκες να μην το αντιλαμβάνονται και να έχουν διάφορες ανασφάλειες που οι «άλλοι» δεν μπορούν να συλλάβουν. Σίγουρα έχει παίξει ρόλο και η επαγγελματική ενάσχολησή της με το μόντελινγκ που εκθέτει τα μοντέλα σε μια συνεχόμενη κριτική.

Όπως είπε στο περιοδικό: « Νιώθω πολύ δυσάρεστα και πληγώνομαι όταν βλέπω στο internet αρνητικά σχόλια.» και πρόσθεσε: « Ένας είχε γράψει στο facebook: «Είναι τόσο άσχημη, που δεν θα άφηνα ούτε το σκύλο μου να την πλησιάσει» και 500 άτομα πάτησαν like, με αποκαλούν άσχημη συνέχεια».

Είναι τελικά η ομορφιά τόσο υποκειμενική ή τα σχόλια αποτελούν απλώς έκφραση ζήλιας; Οι φωτογραφίες πάντως τους διαψεύδουν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog