Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 4 – 1

- Advertisement -


Προχωράει και … σκοράρει!

Αν και… προσπάθησαν μερικές φορές να κάνουν τα εύκολα – δύσκολα, οι οράνιε επικράτησαν τελικά άνετα με 4 – 1 επί του Σαρωνικού, στο πρώτο φετινό επίσημο εντός έδρας παιχνίδι τους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2 – 0 μόλις στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκείνη τη στιγμή όμως και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, έδειξαν να … πατούν φρένο και να δίνουν το δικαίωμα στους αντιπάλους τους να μείνουν μέσα στο παιχνίδι.

Η μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, έφερε, όπως ήταν φυσικό, σημάδια άγχους. Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του κ. Νούλα είχαν τον τρόπο και τη θέληση να επιβληθούν και πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα, να φτάσουν στη νίκη.

Αφού πρώτα το σουτ του Τσατσόπουλου (15ο λεπτό) και η κοντινή προβολή του Χρυσαφίδη (17ο λεπτό) πέρασαν έξω απ’τα δοκάρια, το γκολ ήρθε στο 18ο λεπτό. Ο Αντωνίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νούλας μέσα στην περιοχή πήδηξε ψηλότερα από τους Ροθώνη – Βορινιώτη και με κεφαλιά τροφοδότησε τον Χρυσαφίδη, ο οποίος με προβολή κρέμασε τον Αμπαδιωτάκη και άνοιξε το σκορ.

Στο 21ο λεπτό, ο Αντωνίου στην αντεπίθεση θα βρει τον Αποστολάκη, αλλά το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή θα καταλήξει άουτ.

Στο 23ο λεπτό, ο Γκιώνης με εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου θα βρει τον Αντωνίου στο σημείο του πέναλτι και ο αρχηγός των οράνιε, αφού κοντρολάρει υποδειγματικά, με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Αμπαδιωτάκη για το 2 – 0.

Στο επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι, ουσιαστικά ακίνδυνοι στο πρώτο μέρος, θα έχουν τη μοναδική καλή επιθετική στιγμή τους στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από ολιγωρία των Γκιώνη – Νούλα, που δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα, ο Αμπαδιωτάκης Ε. θα πασάρει στον Sopoti, ο οποίος αν και με καλό οπτικό πεδίο, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα στείλει τη μπάλα ψηλά άουτ, πάνω απ’τα δοκάρια του Παναγιωτόπουλου. 


Με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, οι οράνιε συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσαν με πολλές πάσες να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Αμπαδιωτάκη. Έριξαν, όμως, το ρυθμό τους και η μόνη καλή στιγμή ήρθε στο 40ο λεπτό, όταν μετά από αντεπίθεση των Χρυσαφίδη – Μαυρέλη, η μπάλα κατέληξε στον Αποστολάκη, ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Αμπαδιωτάκη, ο οποίος  απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, μια αμφιλεγόμενη υπόδειξη του επόπτη γραμμών και το γκολ των φιλοξενούμενων έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, η οποία εξελισσόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή ως ένα εύκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους.

Στο 46ο λεπτό, ο Τσατσόπουλος κέρδισε την κόντρα έξω από την περιοχή και αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Αναργύρου, βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, απέναντι από τον Αμπαδιωτάκη. Το πλασέ του νεαρού μεσοεπιθετικού αποκρούστηκε αρχικά από τον τερματοφύλακα και ο επερχόμενος Αντωνίου, με κοντινό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε εν μέσω διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους για την υπόδειξη οφσάιντ στον Αντωνίου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο επόμενο λεπτό, ο Αμπαδιωτάκης Ε. θα κερδίσει τις κόντρες από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των οράνιε, θα πλασάρει τον Παναγιωτόπουλο, που θα αποκρούσει ασθενώς και με δεύτερη προσπάθεια, θα πλασάρει στο κενό τέρμα για να μειώσει σε 2 – 1.

Στο 48ο λεπτό, ο Αναργύρου θα προλάβει και θα διώξει μπροστά από τον Χρυσαφίδη πριν ο επιθετικός των οράνιε πλασάρει μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 55ο λεπτό, η κεφαλιά του Μίχα μετά από φάουλ του Αποστολάκη θα περάσει άουτ.

Το ίδιο θα γίνει και στο 61ο λεπτό, σε νέα κεφαλιά του Χρυσαφίδη, πάλι από εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη.

Στο 66ο λεπτό, στο γέμισμα του Λαθούρη, ο Παναγιωτόπουλος θα διώξει άτσαλα με τις γροθιές εκτός περιοχής, όπου ο Δάφνης με πλάτη στο τέρμα θα κάνει το ψηλοκρεμαστό γύρισμα, αλλά ο Γκιώνης θα έχει καλύψει το τέρμα και ψύχραιμα, με κεφαλιά, θα απομακρύνει.

Στο 68ο λεπτό, το φάουλ του Λαθούρη θα περάσει στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Sopoti δεν θα βρει τη μπάλα όπως θέλει και αντί να πλασάρει, θα κάνει σέντρα, η οποία θα εξουδετερωθεί εύκολα από τους αμυντικούς των οράνιε.

Στο 77ο λεπτό, μετά από σέντρα του Αποστολάκη, ο Αναργύρου με το κεφάλι θα διώξει σε κόρνερ και θα πάρει κυριολεκτικά … τη μπουκιά απ’το στόμα του Χρυσαφίδη, που ήταν έτοιμος να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά.

Στο 78ο λεπτό, η… πονηρή σέντρα-σουτ του Αντωνίου θα αναγκάσει τον Αμπαδιωτάκη να διώξει σε κόρνερ, με το ένα χέρι, ψηλά στη γωνία του.

Στο 80ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα πάρει τη μπάλα στα πλάγια και θα συγκλίνει στην περιοχή. Αφού ξεπεράσει όποιον βρει μπροστά του – δηλαδή, και τους τρεις αμυντικούς των φιλοξενούμενων που προσπάθησαν να τον ανακόψουν – με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Αμπαδιωτάκη, πετυχαίνοντας το πιο όμορφο γκολ της συνάντησης και διαμορφώνοντας το 3 – 1.

Στο 83ο λεπτό, οι Γιώργας – Αποστολάκης θα βάλουν… στη μέση τον Λαθούρη, με τον Αποστολάκη να μπαίνει μέσα στην περιοχή και τον αρχηγό των φιλοξενούμενων να σταματάει τη μπάλα με το χέρι στο τάκλιν που επιχείρησε να κάνει για να ανακόψει τον Αποστολάκη. 

Ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε το πέναλτι, με τον Χρυσαφίδη να εκτελεί εύστοχα, “ξορκίζοντας” με αυτόν τον τρόπο το χαμένο από τον ίδιο πέναλτι της προηγούμενης αγωνιστικής και διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4 – 1.

Στο 91ο λεπτό, ο Γκιώνης θα χάσει την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. Ο Αποστολάκης θα εκτελέσει το κόρνερ, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του νεαρού αμυντικού των οράνιε, θα περάσει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αποστολάκη.


24.09.2011 at 16:30 ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Εισιτήρια: 150
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
4 – 1
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
Διαιτητής: Λάσκος
Α Κορινθίας / 2η Αγωνιστική
Σκόρερς
Δημήτρης Χρυσαφίδης  (18)
Κώστας Αντωνίου  (23)
Κώστας Αποστολάκης  (80)
Δημήτρης Χρυσαφίδης (Πεν.) (83)
47 Αμπαδιωτάκης Ε.
Αρχική Ενδεκάδα
Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος
Κώστας Γκαρμίρης
Γιάννης Μίχας
Γιώργος Νούλας
Γιάννης Δημαρακης
Τάσος Γκιώνης
Κώστας Αντωνίου
Δημήτρης Μαυρέλης
Κώστας Αποστολάκης
Δημήτρης Τσατσόπουλος
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αμπαδιωτάακης Μ.
Ροθώνης
Βορινιώτης
Αυγέρης
Λαθούρης
Σακούλης
Sopoti
Αναργύρου
Μπρίτσας
Μπόρσης
Αμπαδιωτάκης Ε.
Αναπληρωματικοί
Φώτης Κορδώσης
Παναγιώτης Ανδρεατίδης
Κώστας Παυλάτος
Παντελής Πανταζής
Γρηγόρης Κρίκας
Θανάσης Γιαννακούλης
Σωτήρης Γεώργας
Χρυσίνης
Κακαβελάκης
Μαρκόπουλος
Ζήμος
Δάφνης
Μούτσος
Πρωτόπαππας
Αλλαγές
Παντελής Πανταζής -> Δημήτρης Τσατσόπουλος (58)
Σωτήρης Γεώργας -> Κώστας Γκαρμίρης (68)
Κώστας Παυλάτος -> Γιάννης Μίχας (82)
46 Σακούλης-Δάφνης
65 Ροθώνης-Χρυσίνης
72 Μπρίτσας-Μαρκόπουλος
Κίτρινες Κάρτες
Κώστας Γκαρμίρης (14)
Γιώργος Νούλας (26)
Γιάννης Μίχας (65)
Κώστας Αντωνίου (66)
Δημήτρης Μαυρέλης (75)
38 Αυγέρης
73 Χρυσίνης

 Πηγή : www.aoloutraki.gr 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog