Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τέλος το site του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων…!

- Advertisement -

Όσοι επισκεφτούν σήμερα το επίσημο site του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδωρων, θα δουν το ακόλουθο μήνυμα…

“Το portal του Δήμου θα παραμείνει κλειστό και δεν θα υπάρχουν καινούργιες αναρτήσεις λόγο της μεταφοράς μας στο νέο portal που θα είναι ενεργό σε μερικές μέρες”.

Σχόλιο: Ξεπερνώντας τη λέξη “λόγο”, που είναι γραμμένη λάθος, αφού γράφεται “λόγω” και μιας και είχαμε την δυνατότητα να μιλήσουμε με ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το παλιό site του δήμου, έχουμε να πούμε ότι μπήκε τέλος σε ένα εντελώς δύσχρηστο (σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διαχειριστών) site. Ελπίζουμε, το νέο site, να έχει σωστά την ονομασία του δήμου μας, τη σωστή θερμοκρασία (το προηγούμενο έδειχνε 5,6 βαθμούς Κελσίου συνέχεια), να είναι όμορφο αισθητικά (μιας και αποτελεί την ηλεκτρονική ταυτότητα του δήμου μας) και κυρίως να είναι πρακτικό για τους επισκέπτες.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι κατά την γνώμη μας, θα έπρεπε να υπάρξει ένα Δελτίο Τύπου που να ενημερώνει τους δημότες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν από το site του δήμου για τα τοπικά δρώμενα και να αναφέρει:
– Πότε έκλεισε
– Πώς θα ενημερώνονται οι δημότες το διάστημα που το site θα παραμείνει κλειστό
– Πότε θα ενεργοποιηθεί ξανά

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εντάξει μωρε…πέρασαν 15 βδομάδες. Και τι έγινε? Σιγά το πράγμα!!
    Εσύ πάντως pomlapi πάντα λές αλήθειες!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Να εισαι καλα.με εκανες και γελασα, αφου εσύ κατάφερες και μιλάς για αλήθειες.Μαλλον εννοείς τις κατασκευασμένες αλήθειες.

  2. Μια και μιλάς για κατασκευασμένες αλήθειες για πες μας 1:43 πριν πόσο καιρό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος φούσκωνε σαν παγώνι στο Δημοτικό Συμβούλιο και ανακοίνωνε το νέο site του Δήμου??
    Αυτό θα πει συνέπεια λόγων και έργων!!!
    Τους έφαγε η ενασχόλησή τους με τα blogs….και το τι έκανε ο Γκιώνης.
    Νομίζουν δεν έχουμε καταλάβει από που έρχονται διάφορα σχόλια "υψηλού επιπέδου",και ποιοι διατηρούν ιστολόγια επίσης "υψηλού επιπέδου".
    Άσε λοιπόν τα χαχανητά και ασχολήσου λίγο με τα προβλήματα του Δήμου που συσσωρεύονται .
    Τα iPad και τα laptop δεν λύνουν προβλήματα…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog