Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντώνης Καφετζόπουλος: “Η κρίση με έχει βαρέσει κατακούτελα”

- Advertisement -
Για την ανάγκη μιας πνοής αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας,για το πώς τον έχει επηρεάσει η κρίση, αλλά και για τα δύο βραβεία που απέσπασε η ταινία “Άδικος Κόσμος” στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν μίλησε στα Νέα ο Αντώνης Καφετζόπουλος…
Ο Α. Καφετζόπουλος, που βραβεύτηκε για δεύτερη φορά ως καλύτερος ηθοποιός, σε διεθνές φεστιβάλ, μιλώντας στα Νέα, αναφέρθηκε στην ταινία του, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο τόσο για την “κατάθλιψη” που κυριαρχεί στην τηλεόραση του σήμερα, όσο και για το τι λείπει από αυτή.
Σαν να μην το ‘χει πάρει χαμπάρι ο πολύς κόσμος. Τα κανάλια δεν είπαν τίποτα. Να, σήμερα με πήραν από την ΕΡΤ να εμφανιστώ στο δελτίο της Στάη να μιλήσω για το βραβείο. Και μερικές ώρες αργότερα με ξαναπήρανε να το ακυρώσουν. Το δελτίο της κυρίας Στάη είναι γεμάτο με πολιτικές ειδήσεις, μου είπαν“, δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ συνέχισε λέγοντας πως κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, οι “αντίπαλοί” του τον κοίταζαν με μισό μάτι!
Αναφορικά με το κόστος της ταινίας, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρει: “(Δε κόστισε) Τίποτα. Ούτε φραγκοδίφραγκα. Ολοι γίναμε συμπαραγωγοί. Εγώ, ας πούμε, έχω υπογράψει χαρτί ότι θα λαμβάνω μόνο όταν η ταινία θα αρχίσει να κερδίζει. Το ίδιο, απ’ όσο ξέρω, έχει συμβεί και με την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου. Το ίδιο και με αρκετούς πιτσιρικάδες. Εκ των ενόντων. Ομως για πόσο; Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη, πόσο θ’ αντέξουμε; Είπαμε να ξεφορτωθούμε το παλιό, σάπιο καθεστώς του Κέντρου κι έτσι συμφωνήσαμε με τον Νόμο Γερουλάνου. Ομως το Κέντρο είναι κλειστό. Τίποτα. Φαντάσου ότι αδυνατεί να πληρώσει ακόμα και μερικά ψωροχιλιάρικα.”
Όταν ο δημοσιογράφος συνεχίζει λέγοντας πώς, “δεν υπάρχει δεκάρα”, ο Καφετζόπουλος απαντά: “Τότε να κατεβάσουν τα ρολά. Σου είπα όμως. Εντάξει η κρίση. Θηριώδης. Ωστόσο υπάρχει και κάποια είδηση με αισιοδοξία. Τίποτα. Τα κανάλια να τροφοδοτούν τον κόσμο με τρομοκρατία και μαυρίλα. “
Όσο για το πώς νιώθει μετά την από θρίαμβο σε θρίαμβο καριέρα του, απαντά ότι βρίσκεται μεταξύ… θριάμβου και πανωλεθρίας. “Είναι ελάχιστες οι ταινίες και άφθονη η ανεργία. Η κρίση με έχει βαρέσει κατακούτελα.”

*cosmo.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ετσι , έτσι μπράβο !! Να σε χτυπήσει κατακούτελα τώρα κύριε Καφετζόπουλε και σένα και τον Τριανταφυλίδη και όλη την κομπανία του πυρήνα εκείνου των ομιχλιστών που σας έβαλαν και σας χρησιμοποίησαν τα πασοκόσκυλα να περάσετε το Νομοσχέδιο του Κιν/φου και στον βωμό αυτό τα βάζατε εκείνο τον καιρό με τους συναδέλφους σας που δεν τολμούσαν να εκφράσουν κάποια αντίθετη άποψη. Τώρα τι έγινε ? Κάνανε την δουλιά τους και σας έφτυσαν ? Τώρα δεν έχετε λεφτά για ταινίες ? ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog