Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προσφέρει 1 εκατ. δολάρια σε όποιον είχε σεξουαλική επαφή με κυβερνήτη των ΗΠΑ!

- Advertisement -

Ο άνθρωπος που πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως το “πρόσωπο με την μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο της πορνογραφίας”, ο Λάρι Φιλντ, προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον παραδεχθεί δημόσια πως είχε μια ομοφυλοφιλική ή ετεροφυλοφιλική σεξουαλική επαφή με τον κυβερνήτη Ρικ Πέρι!…
Να σημειωθεί πως ο Ρικ Πέρι είναι κυβερνήτης του Τέξας και θεωρείται ως το φαβορί για να πάρει το χρίσμα τωνΡεπουμπλικανών και πιθανότατα να αντιμετωπίσει του χρόνου τονΜπάρακ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές.

Στην προσπάθειά του, ωστόσο, να κερδίσει το χρίσμα, έχει παρουσιάσει θέσεις υπερσυντηρητικές προκειμένου να κερδίσει την κούρσα των προκριματικών εκλογών

Για παράδειγμα υπερασπίζεται με πάθος τις οικογενειακές αξίες, κόπτεται υπέρ της θανατικής ποινής και τάσσεται εναντίον των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Προφανώς για αυτό και ο Λάρι Φιλντ αναζητά ένα ροζ σκάνδαλο, το οποίο θα κλονίσει την εικόνα του συντηρητικού κυβερνήτη στα μάτια των ψηφοφόρων του.

Ο Ρικ Πέρι είναι παντρεμένος με την Ανίτα Θίγκπεν, την οποία γνώρισε σε μια σχολική γιορτή. Έχει μαζί της δύο παιδιά.

Ωστόσο στο παρελθόν έχουν ακουστεί φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις, ακόμα και για σχέση με τον προσωπικό του σεφ.

Πολλοί μάλιστα θυμούνται ότι πριν αρχίσει να κυνηγάει τις ψήφους των υπερσυντηρητικών ρεπουμπλικανών φτάνοντας στο σημείο να παρομοιάσει την ομοφυλοφιλία με τον αλκοολισμό, είχε ταχθεί υπέρ της πολιτικής ένωσης των γκέι ζευγαριών.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog