Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Ούτε η Μπάρτσα όπως ο Ολυμπιακός!»

- Advertisement -

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έμεινε μόνο στα συγχαρητήρια προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του ματς στο Λονδίνο. Τόνισε στον πρόεδρο των Πειραιωτών πως ούτε η μεγάλη Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει τόσες τελικές προσπάθειες στο «Emirates»!…

 

Όπως είναι γνωστό, μετά το τέλος του αγώνα ο Αρσέν Βενγκέρ συνεχάρη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δίνοντάς του το χέρι και τονίζοντας στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών: «Μας καρδιοχτυπήσατε, ιδρώσατε να σας νικήσουμε, συγχαρητήρια!».

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ωστόσο, ο Αλσατός τεχνικός εκμυστηρεύτηκε και κάτι ακόμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο και αναδεικνύει την πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο «Emirates». Ο Βενγκέρ λοιπόν τόνισε ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που πραγματοποίησε 15 τελικές προσπάθειες από τη στιγμή που οι «κανονιέρηδες» μπήκαν στο νέο τους γήπεδο.

Στην αρχή μάλιστα, ο Βενγκέρ δεν θυμόταν αν η Μπαρτσελόνα είχε κάνει περισσότερες τελικές από τους Πειραιώτες, ωστόσο στη συνέχεια σιγουρεύτηκε, γεγονός που τον έκανε να μιλά με μεγαλύτερο θαυμασμό για την εμφάνιση των Πειραιωτών.

*gazzetta

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χαχαχαχα τι αλλο θα δουν τα ματακια μου??? πως κανετε ετσι? παιξατε καλα Ευρωπη με μια σοβαρη ομαδα μετα απο 200 χρονια κ το εχετε κανει ολοκληρο θεμα με τρελες υπερβολες. ελεος!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog