Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρένια Λουιζίδου: “Από το “Καφέ της Χαράς” παίρνω 10 ευρώ!”

- Advertisement -
Για την αγάπη της για το θέατρο, την τηλεοπτική της πορεία, αλλά και τις ελάχιστες απολαβές της από τις επαναλήψεις της σειράς “Καφέ της Χαράς” μίλησε η επιτυχημένη ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου στο People…
Η αγαπημένη ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου, που  έχει πρωταγωνιστήσει σε τεράστιας επιτυχίας τηλεοπτικές παραγωγές όπως τους Απαράδεκτους, (το cosmo έκανε πλήρες αφιέρωμα γι’ αυτούς) δεν έχει κανένα παράπονο σε ότι αφορά τα χρήματα που έχει πάρει, ούτε από την συμπεριφορά των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκε. Παρόλαυτά, δεν κρύβει το γεγονός ότι έχουν δοθεί πολλά χρήματα στους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης, όμως αυτό σχετίζεται με συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις.
Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε:”… πρέπει να υπολογίσει κανείς ότι αυτά τα ποσά είναι ανά επεισόδιο. Δηλαδή για είκοσι επεισόδια την σεζόν. Καλείσαι να ζήσεις και τους δώδεκα μήνες με αυτά τα χρήματα. Τα νούμερα δεν είναι τόσο μεγάλα όσο ακούστηκαν, αλλά ήταν μεγαλύτερα από την αμοιβή του μέσου ανθρώπου κι επειδή ξέφυγαν, η προσγείωση ήταν απότομη. Ωστόσο, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έπρεπε να ζητήσω παραπάνω. Όπως και θα ήταν λάθος εάν έλεγα ότι θέλω να πάρω λιγότερα. Όταν ο άλλος σε κοστολογεί με ένα ποσό, ποιος πάει να πει -εγώ θέλω λιγότερα;- Χαντακώνεις έτσι την εικόνα σου”.
Η πρωταγωνίστρια του Καφέ της Χαράς μίλησε στο περιοδικό People στο οποίο αποκάλυψε εάν συνεχίζεται να πληρώνεται από την σειρά του Ant1 που παίζεται ξανά σε επανάληψη, σημειώνοντας πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.
“Ναι, αλλά εδώ και δύο χρόνια τα κανάλια δεν μας πληρώνουν. Από την άλλη, τα χρήματα είναι πολύ λίγα. Είναι γύρω στα 10 ευρώ το επεισόδιο! Ελάτε να σας κεράσω. Δεν έχει καμία σχέση με το εξωτερικό όπου κάνεις μια επιτυχία και ζεις για όλη σου την ζωή. Αυτά είναι τα πραγματικά ποσά. Βέβαια, ζούσαμε εως τώρα σαν να είναι η Ελλάδα το Μόντε Κάρλο, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο. Μπορεί ο κόσμος να με βλέπει σε ένα ή δύο σήριαλ την μέρα και να σου λέει “αφού αυτή την δείχνουν συνέχεια, έχει θησαυρίσει“. Καμία σχέση!”
Η ίδια μίλησε και για την περίοδο που βρισκόταν εκτός τηλεοπτικών δρώμενων:  “Μακάρι να μπορούσα να ζήσω μόνο με το θέατρο και θα έκανα μόνο αυτό”, εξομολογείται και καταλήγει μιλώντας για την σχέση της με τον χρόνο: “Με το μέσα είμαι συμφιλιωμένη αλλά όχι και με το απέξω. Δεν είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις. Ακόμη και μια πλαστική δεν σταματάει το χρόνο. Φοβάμαι να κάνω κάτι, γιατί αν αρχίσει αυτό το κεφάλαιο δεν σταματάει. Φτιάχνεις το μάτι, χαλάει το φρύδι. Φτιάχνει το φρύδι χαλάει η μύτη. Προσπαθώ να αντισταθώ γιατί αν αρχίσει, τότε δεν έχει τέλος”, καταλήγει η γνωστή ηθοποιός.

*cosmo.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 7:54,αν θες ξαναδιάβασε ΤΙ ΛΕΕΙ πριν σχολιάσεις…λέει ότι πληρώνεται 10 ευρώ απο τις επαναλήψεις…υπάρχει εταιρεία που αποδίδει τα πνευματικά δικαιώματα στους καλλιτέχνες ,(ο γνωστός "Διόνυσος") και τόσα δίνει για τις επαναλήψεις…καλό είναι να ξέρουμε πριν μιλήσουμε…για τον Πάγκαλο και τους άλλους λέγε ό,τι θες …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog