Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τελειώνει ο Χιμένεθ

- Advertisement -

Την απόλυση του Ισπανού τεχνικού φαίνεται ότι επιθυμούν οι διοικούντες της ΑΕΚ με μοναδικό αλλά σοβαρό εμπόδιο το οικονομικό κόστος…

Δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης, αμέσως μετά την ήττα από την Στουρμ Γκράτς. Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Καψή, Καπετανάκη, Κοσμάτο, Κασνακίδη και Γκρέταρσον και συζητάνε για το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΚ. Μπορεί ο Χιμένεθ να μην άφησε κανένα ενδεχόμενο παραίτησης, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στην συνέντευξη Τύπου, ωστόσο ο πρόεδρος της Ένωσης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και ο τεχνικός διευθυντής, φαίνεται ότι σκέφτονται σοβαρά την απόλυσή του. Βεβαίως, εδώ τίθεται σοβαρό θέμα με την αποζημίωση, αλλά οι διοικούντες της ΑΕΚ φαίνεται πως πλέον θεωρούν το τέλος του Χιμένεθ αναπόφευκτο.
Για τον λόγο αυτόν, οι περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή θέλουν τον Μανόλο Χιμένεθ να τελειώνει, ίσως και πριν τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Ήδη, μάλιστα, δόθηκε εντολή στον Γκρέταρσον να ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους προπονητές. Η κίνηση αυτή, αν ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συναινέσει σε οικειοθελής αποχώρηση, αναμένεται να κοστίσει στην ΑΕΚ περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ, μαζί με την αμοιβή του αντικαταστάτη του. Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο Ισπανός θα παρέμενε στον πάγκο της Ένωσης, είναι να μην βρεθεί λύση με το οικονομικό σκέλος της απόλυσής του.

  *ΑΕΚ365

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μιλαμε για θανατηφορα διοικηση η ΑΕΚ!!!καψης καπετανακης κοσματος κασνακιδης!!!!!!!!τα βλεπει ο ΝΤΕΜΙΝΙΟ!! Αλλο λαμογιο αυτος!!α ξεχασα τον ΑΦΡΑΓΚΙΔΗ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog