Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγανακτισμένος με τους πολιτικούς είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης

- Advertisement -

«Αγανακτισμένος» με τους πολιτικούς είναι ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, που δεν δίστασε να τα πει έξω από τα δόντια και να φωνάξει μέσα από συνέντευξή του: «δεν τα φάγαμε μαζί»…

Παρά την επιτυχία του «Μπακαλόγατου», ο Πέτρος Φιλιππίδης τόλμησε να σταματήσει τις παραστάσεις και να «ανεβάσει» ένα νέο έργο. 

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «Χάρολντ και Μοντ» εξηγεί ότι «είναι μεγάλη παγίδα να επαναπαύεται κάποιος στις δάφνες του, να επαναλαμβάνει μια επιτυχημένη δουλειά και να μην βουτάει σε καινούργια νερά» και ξεκαθαρίζει σε απάντηση των επικριτών του «Θα τολμήσω ότι θέλω, όπου και όποτε το θέλω χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν παρά μόνο στο κοινό που με στηρίζει».

Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι δέχτηκε μείωση μισθού 40% – 45% παρόλο που είχε κάνει δύο – τρία μεγάλα ανοίγματα, επειδή «το απαιτεί η εποχή… Δεν μπορείς να μην παίρνεις τα μηνύματα, να εθελοτυφλείς και να παραμένεις στις απαιτήσεις σου».

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξηγεί ακόμα την διαφορά των πολιτικών της σύγχρονης εποχής από αυτούς του έργου. Στο έργο υπάρχει η τιμωρία, ενώ στην ελληνική πραγματικότητα «κάνουμε ερωτήσεις φλέγουσες και δεν τις απαντάει κανείς: «Γιατί δεν πληρώνουν αυτοί που τα έφαγαν;», «Γιατί δεν πάνε φυλακή όσοι έκαναν ρεμούλες». Αν εγώ δεν πληρώσω τους μου στο κράτος, θα έρθουν να με συλλάβουν και θα με κλείσουν φυλακή. Αυτούς που εξακριβωμένα δεν έχουν πληρώσει και έχουν φάει λεφτά, γιατί δεν τους συλλαμβάνουν και δεν τους κλείνουν μέσα;», αναρωτιέται.

Μάλιστα, τονίζει ότι όχι μόνο δεν απαντούν στα ερωτήματα του κόσμου «αλλά λένε και «μαζί τα φάγαμε»! Μόνοι σας τα φάγατε. Ας πληρώσετε τώρα και μη στέλνετε τον λογαριασμό σε αυτούς που δεν έχουν να τον πληρώσουν – σε συνταξιούχους, σε μισθωτούς».
Star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog