Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ανακάλυψε πως ο αντρας της ήταν γυναίκα

- Advertisement -

Δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβει ο σύντροφός σου. Η φαντασία όμως, της Nicole Lindsay, μόνης μητέρας δύο παιδιών δεν μπορούσε να φτάσει μεχρι εκεί. Η Nicole έμεινε άναυδη, όταν έμαθε ότι το “αγόρι” που ήλπιζε να παντρευτεί ήταν στην παραγματικότητα γυναίκα με το όνομα Samantha Brooks…

Το σοκ όμως δεν σταματάει εδώ, αφού η Samantha είχε επίσης φυλακιστεί για σεξουαλική επίθεση κατά 14χρονης. Η γυναίκα έκρυβε επιμελώς το στήθος της με επιδέσμους λέγοντας πως ήταν θύμα ξυλοδαρμού από προηγούμενο εραστή της.

Η Samantha ή αλλιώς Lee συνελήφθει με τις κατηγορίες της σεξουαλικής απάτης στην Nicole και σε προηγούμενη φίλη της, όπως και για δύο επιθέσεις.

Το χρονικό της γνωριμίας

Η τραγική μητέρα είχε έρθει σε επαφή με την Nicole, το 2001 όταν ήταν 14 ετών και δεν ξανασυναντήθηκαν μέχρι το 2006, όταν η πρώτη ήταν 18 μηνών έγκυος.

Άρχισαν να έχουν μια σχέση εξ αποστάσεως, μέχρι που η Samantha φυλακίστηκε, επειδή επιτίθηκε σε παιδόφυλο. όπως τουλαχιστον έγραψε στην κοπέλα της.

Ξανασυναντήθηκαν ύστερα από 18 μήνες μετά την αποφυλάκιση της Samantha για επίθεση σε ανήλικο και μάλιστα άρχισαν αμέσως να ορίζουν την ημερομηνία για τον γάμο τους τον Μάρτιο του 2011.

Η Nicole δήλωσε σε εφημερίδα πως: “Δεν θα πίστευα ποτέ ότι ο Lee θα μπορούσε να είναι γυναίκα. Κάναμε σεξ συνέχεια. Αλλά ήξερα ότι έκρυβε κάτι.”

Η Nicole έμαθε την θλιβερή αλήθεια, όταν η αστυνομία συνέλαβε την Brooks και την κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση, αφού ο πρώην φίλος της Lindsay απέσυρε τις κατηγορίες.

Το θύμα όμως αποφάσισε να βγει από την ανωνυμία και να προειδοποιήσει άλλες ανυποψίαστες κοπέλες για την Brooks. Η τελευταία δεν θέλησε να μιλήσει για την συμπεριφορά της και υποστήριξε πως δεν είχε συναντήσει ποτέ την Lindsay.

news247

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog