Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δείτε video από την κατάληψη του Λυκείου Λουτρακίου

- Advertisement -


Υπό κατάληψη βρίσκεται από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, το Γενικό Λύκειο Λουτρακίου. Η καθυστέρηση αποστολής βιβλίων, η κατασκευή νέου κτιρίου όπου θα στεγαστούν μόνο οι μαθητές του Λυκείου και γενικότερα η πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, είναι τα κυριότερα αιτήματα των μαθητών. Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό των μαθητών βρέθηκε ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης αλλά και ο αντιδήμαρχος  καθαριότητας Θανάσης Μουζάκης…



- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επίσης άλλα αιτήματα που έχουν τα παιδιά είναι να σταματήσουν οι πόλεμοι, να φύγει η τρόικα ,και να αυξηθεί ο βασικός στα 1400 ευρώ…..
    Οι καθηγητάδες τους φυσικά θα πληρώνονται κανονικά έτσι δεν είναι…ρε άντε κλείστε τα όλα επιτέλους για να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους κοπανατζήδες…..

  2. Ο λαϊκισμός και η παιδοκολακία είναι κάτι χειρότερο από οποιαδήποτε ξένη κατοχή της χώρας. Το μέλλον μιας χώρας με κλειστά σχολεία είναι μια χώρα με πολλές φυλακές.

  3. Για να αποκτήσει και νόημα η περιβαλλοντική εκπαίδευση θα πρέπει οι μαθητές να καθαρίζουν τα σχολεία, καθαρίστριες δεν χρειάζονται. Αυτό γιατί άκουσα και αίτημα περί καθαριότητας. Όσο για τα βιβλία πρέπει να τα πληρώνουν και όποιος τα επιστρέφει πίσω όπως τα πήρε να παίρνει τα λεφτά του πίσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog