Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέο δημοσίευμα κατά του Λογοθέτη

- Advertisement -
Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στο aftodioikisi.gr…

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ήταν η έναρξη του διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Η Οχυρωματική Αρχιτεκτονική στην Πελοπόννησο (5ος-15ος αι.)», που διοργάνωσε η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών…
Το συνέδριο γινόταν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η έναρξη ήταν 8 μ.μ.

Στις 7:45 ήρθε ο Παύλος Γερουλάνος. Στις 7:50 ο Πάνος Μπεγλίτης. Πριν από τις 8 είχαν πάει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, η γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός, όλοι οι επίσημοι…

Αναζήτησαν, όπως ήταν φυσικό, το δήμαρχο Λουτρακίου Αγίων-Θεοδώρων Κώστα Λόγο-δε-Θέτει και ανησύχησαν προς στιγμήν οι άνθρωποι: «Λες να βγήκε στα ανοιχτά με το σκάφος του για να μαζέψει τα σκουπίδια στη θάλασσα, και να μπατάρισε μαζί με τη…βάρκα;», αναρωτήθηκαν, διότι -ως γνωστόν- ο δήμαρχος είναι και… δουλευταράς και έπρεπε να είναι εκεί από τις 7 για να υποδεχθεί τους επισήμους και καλεσμένους ως… καλός οικοδεσπότης.

Πολλά σενάρια πέρασαν από το μυαλό τους αλλά…

Στις 8:25 να σου ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης! Ήρθε με ταμάτια πρησμένα από τον ύπνο!!! Τόσο πρησμένα που σχολιάστηκε από τους υπουργούς· η δε τσίμπλα κάγκελο!

Απορίες στήλης προς τσιμπλομάτη Κώστα

Σημείωση 1: Ο δήμος σας θέλει να πάρει λεφτά από το Γερουλάνο· η ανάπλαση της λίμνης Βουλιαγμένης έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ένα σωρό άλλα έργα (τουριστικά, πολιτιστικά, ιαματικά) χρειάζονται τη βοήθεια του ΥΠΟΤ. Είναι πρέπουσα συμπεριφορά αυτή;

Σημείωση 2: Όταν είχε έρθει (πάλι) ο Γερουλάνος στο «Ακρόπολις», τον αφήσατε στα «κρύα του λουτρού». Δεν τον πήγατε καν στο SPA του δήμου που είναι κόσμημα και προάγει τον υψηλό τουρισμό. Πήγατε για μάσα και ψηφοθηρία. Να σας πληροφορήσω, πως μια ψυχή έκτοτε σας λέει «βλαχοδήμαρχο».

Σημείωση 3: Την Πέμπτη είχε δημοτικό συμβούλιο. Δεν το είπατε, από όσο γνωρίζει η στήλη, σε κανέναν! Δεν προτείνατε καν στα μέλη του ΔΣ να πάνε στο συνέδριο που κράτησε τρεις ημέρες. Κανείς δεν γνώριζε ότι γινόταν το συνέδριο. Προς τι τόσο μυστικότης, Κώστα μου;

Σημείωση 4: Υπάρχει ένα ακόμη ερώτημα: με ποια απόφαση δόθηκε το «Αλεξάνδρειο» για να γίνει το συνέδριο. Καλώς έγινε το συνέδριο, αλλά δεν υπάρχει απόφαση της δημοτικής επιχείρησης που το διαχειρίζεται (είναι η ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, αν δεν το θυμάστε). Δεν ήρθε ποτέ θέμα στο δ.σ. της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, που θα έπρεπε να γίνει για τυπικούς λόγους. Προφορικές εντολές δώσατε, Κώστα μου;

aftodioikisi.gr
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΕΚΑ Κ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙ0!!!!??????

  2. Η παραπληροφόρηση και η προσωπική επίθεση σε βάρος του Δημάρχου[δεν είμαι υποστηρικτής του,ούτε υπήρξα]έχει ξεφύγει από κάθε ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ και χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι λασπολόγοι[ΕΔΩ ΓΚΙΩΝΗΣ] απαξιώνονται ειδικά και γενικά,γιατί είτε εσκεμμένα αποκρύπτουν την αλήθεια είτε αδυνατούν να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη καθήκοντα του αιρετού.Συγκεκριμμένα ο πρώην δήμαρχος κ.ΓΚΙΩΝΗΣ λησμόνησε ότι ο ίδιος ως Πρόεδρος της ΔΑΕΤ[υποτίθεται ότι διοικούσε]είχε εγκρίνει και καλώς την παραχώρηση του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ προς τους διοργανωτές του ως άνω συνεδρίου.Επίσης ο ίδιος γνώριζε ότι διοργανωτής δεν ήταν ο δήμος μας,αλλά άλλος όμορος δήμος.Παρά ταύτα με δελτίου τύπου απέδειξε για μία ακόμη φορά ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΥΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.Συνεχίστε λασπολόγοι και ο κόσμος θα σας ανταμείξει ανάλογα……….

  3. 10:25, εσύ που κατά δήλωσή σου δεν είσαι υποστηρικτής της παρούσης Δημοτικής Αρχής, αλλά από όσο διαβάζουμε είσαι πολέμιος της προηγούμενης, πες και σ' εμάς που δεν ξέρουμε, τα δημοσίευμα στο aftodioikisi.gr είναι έργο Γκιώνη; έχεις κάποια πληροφόρηση η λασπολογείς;
    μήπως πάλι έχεις το κληρονομικό χάρισμα αφού μαντεύεις που θα στείλει ο λαός τον Γκιώνη;
    επίσης ο Δήμαρχος κατά την γνώμη σου δεν θα έπρεπε να αναφέρει στο ΔΣ για το Συνέδριο και για το γεγονός ότι δύο Υπουργοί θα έρχονταν στην πόλη; αυτό εσύ ο κριτής πως το εκλαμβάνεις απαξίωση του ΔΣ ή των Υπουργών;

  4. Η απόφαση του πρώην Συμβουλίου της πρώην ΔΑΕΤ αφορούσε την διάθεση του συνεδριακού τον Μάρτιο του 2011 και όχι τον οκτώβριο του 2011. 10.25 ως εκπροσωπος του Κου < ναι- ναι > να προσεχεις περισσότερο διοτι όπως λέει και ο δήμαρχος << ΕΚΤΙΘΕΣΕ>>

  5. "Ουδέτερε" 10:25 σε τι διαφέρεις από τον συντάκτη του δημοσιεύματος που τόσοοο πολύ σε θύμωσε??
    ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ…αφού κι εσύ φοράς την κουκούλα της ανωνυμίας και στοχοποείς τον Γκιώνη,τον δείχνεις με το δάκτυλο και τον αποκαλείς με μεγάλη ευκολία λασπολόγο.
    Ο Γκιώνης είναι πολύ μακριά από τέτοιες τακτικές.
    Άλλοι είναι οι "εγκέφαλοι" τέτοιων πράξεων.
    Το ζήσαμε το εργάκι και στο παρελθόν και δεν πιστέυω να είχες την ίδια πρεμούρα για τον τότε θιγόμενο δήμαρχο.
    Η περιορισμένης ευθύνης κρίση σου σε οδηγεί στην πεπατημένη της δημοτικής αρχής που για την ανυπαρξία και την ανικανότητα της δύο πράγματα της φταίνε:
    Ο Καλλικράτης και ….ο Γκιώνης.
    Την επόμενη φορά που θα εκτελέσεις χρέη Μόσσιαλου,να έχεις πιο τεκμηριωμένη άποψη,διότι ο δήμαρχος ΟΦΕΙΛΕ να ενημερώσει όλους τους συμβούλους για το συνέδριο.
    Πως θα το μάθαιναν?? με τη μέθοδο "μυρίζω τα νύχια μου"??
    Όσο για τους ευσεβείς σου πόθους περί ιδιότευσης ….αποτελούν πλάνη,μεγάλη πλάνη…..

    ANONYMOUS

  6. ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΌ ΧΕΙΜΏΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΈΓΑΜΕ ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΊΕΣ,ΒΛΈΠΕΤΑΙ ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ!!!!!ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΔΟΥΛΕΊΑ.ΤΟ ΠΑ ΡΟΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΆΝΤΗΣΗ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ) ΜΈΣΩ ΤΟΥ LOUTRAKIBLOG ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΆ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΞΎΠΝΗΣΑΝ ΑΠΌΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΉ ΝΆΡΚΗ ΚΑΙ ΈΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΌΜΕΝΟΥΣ ΜΆΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΤΗΣ Δ.Α.(Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ).ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΎ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΉΚΑΝ ΟΎΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΈΤΗΡΆ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΎΟΥΝ ΠΑΊΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ.(Ο ΝΟΏΝ ΝΟΗΤΌ)ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΈΜΕ ΛΟΙΠΌΝ Η ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΒΓΆΖΕΙ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΣΤΗΣ 29-9 ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΕΊ ΤΗΝ Δ.Α.ΓΙΑ ΆΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ Ο ΔΉΜΟΣ ΣΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΌΛΩΝ ΜΑΣ,ΈΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΌΝ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΆΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ. ΚΑΙ ΆΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΆ ΚΑΙ ΜΟΝΌ ΘΈΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΈΘΕΣΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΈΓΓΡΑΦΟΣ.ΆΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΕΟ ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ Η ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΆΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΉ ΤΟΥ ΒΆΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΆΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΆΡΙΟΣ ΚΟΙΜΏΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΗΣ Δ.Α.ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΉΡΕ ΠΌΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΊΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΟΙ ΛΌΓΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΤΕΧΝΙΚΟΊ!!!!!!!!!!!
    ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΈΔΩΣΕ ΆΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΌΓΟ ΧΏΡΟ ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΆΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΆΔΕΙΑ Η ΤΟΤΕ ΔΑΕΤ ?????ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2011 ΤΗ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΚΤΏΒΡΙΟ ΈΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΉ Ο ΓΚΙΏΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.ΝΑ ΜΥΡΊΣΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΆ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΎΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΜΕΤΑΦΈΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΕ ΚΑΝΈΝΑ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΆΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ ΚΑΙ ΜΕ ΈΓΓΡΑΦΑ ΒΓΩ ΞΈΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΈΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΊΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΏΝΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΣΥΚΟΦΆΝΤΕΣ )

    Υ.Γ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΈΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
    ΚΆΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΙ ΜΠΙ ΜΠΟ
    ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΆΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΎΝ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΜΟΥ
    ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΎΝΑΜΟΙ ΚΡΊΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΉΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Υ.Γ.2 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΆΡΦΩΜΑ Ο ΓΚΙΏΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΙΏΤΕΥΣΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ!!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΆΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    pomlapi

  7. ααα POMLAPI, είσαι κακός….
    γιατί λες ότι δεν απαντάνε;;;
    απαντάνε αλλά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!
    έτσι για να πουν ότι έκαναν την δουλειά τους!!

  8. Pomlapi. Αν διαβάσεις λίγο καλύτερα την απόφαση Νο17 της ΔΑΕΤ, θα δεις ότι έλεγαν ξεκάθαρα ότι το συνέδριο μπορεί να γίνει στο τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, το οποίο επικυρώθηκε με νέο έγγραφο τον Μάρτιο. Αν δεν το γνωρίζεις, συμπολίτευση και αντιπολίτευση μετέχουν του ΔΣ και βέβαια ενημερώνονται για έγγραφα επί προηγούμενων αποφάσεων. Η άδεια για την δωρεάν παραχώρηση (ήταν large εκεί στη ΔΑΕΤ βλέπεις), είχε δοθεί είτε για τον Ιούνιο ή για τον Σεπτέμβριο. Δεν ακυρώνω την αντιπολίτευση του Γκιώνη, αλλά παραδέξου και ένα λάθος. Μην προσπαθείς να διαστρεβλώνεις τα πάντα, γιατί έτσι χάνεις και το όποιο πιθανό σου δίκιο σε άλλα θέματα. Και είναι κρίμα, γιατί σε κάποια έχεις δίκιο και πρέπει να ακούγεται.
    Όσο για τα σχόλια σου περί δήθεν δημοσιογράφων αν ενοείς τον Α.Μ όπως καταλαβαίνω (μαζί με τον μπαμπά), είχε πάρει 220 σταυρούς, τρίτος πίσω από τον πρόεδρο και τον πρώην πάρεδρο, δεν είναι και λίγοι (εντάξει δεν είναι και πολλοί, αλλά… Αν τώρα ενοείς τον άλλο εκπρόσωπο του τοπικού που αρθογραφεί, τότε μάλλον έχεις άδικο γιατί πήρε το 17% των ψήφων του συνδυασμού που ψήφισαν στην γενέτειρα του (άσε που γράφει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, ασχέτως αν είναι αντιπολίτευση ή συμπολίτευση).

    Ένας φίλος….

  9. Φίλε ανωνυμε, το σχόλιό σου (παρότι άκρως τιμητικό για το loutrakiblog) δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε (τουλάχιστον εγώ), λόγω των χαρακτηρισμών σου προς συγκεκριμένο άνθρωπο. Ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μην δοθεί συνέχεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog