Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Τατούλη με μαθητές στην Τρίπολη

- Advertisement -

«Με δική σας πρωτοβουλία ανοίξτε τα σχολεία» ζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από μαθητές της Τρίπολης, με τους οποίους συναντήθηκε και άκουσε τα αιτήματά τους…

«Η κρίση στην Ελλάδα οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμα και τώρα δεν μιλάμε αληθινά», είπε ο κ. Τατούλης κι απέρριψε τη λογική ότι «τις καταλήψεις τις κάνουν τα παλιόπαιδα».

Χαρακτήρισε «μπούσουλα των μεγαλυτέρων, τα όνειρα των νέων παιδιών», τα οποία κάλεσε να αμφισβητήσουν την υπάρχουσα κατάσταση και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον, με διάλογο μέσα από ανοιχτά σχολεία.

«Η ελπίδα στον τόπο είμαστε εμείς, δεν υπάρχουν από μηχανής Θεοί όπως στις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες», πρόσθεσε ο κ. Τατούλης, ενώ δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα σταθεί στο πλευρό των μαθητών, όποτε χρειαστεί, καλύπτοντας ανάγκες που υπάρχουν και πρόσθεσε ότι οι μαθητές έχουν δίκιο να αντιδρούν.

«Και καλύτεροι είναι από εμάς, και πρόκειται να υποστούν τις συνέπειες των λαθών της δικής μας γενιάς. Οι πολιτικοί ποτέ δεν επένδυσαν ουσιαστικά στην παιδεία και γι’ αυτό η σημερινή μαθητική νεολαία αντί για μπροστά θα βρεθεί, για πρώτη φορά εδώ και 60 χρόνια, πολύ πίσω» ανέφερε.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. s-spinos:
    "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μας τάπες με το πρώτο μας
    το γάλα…"
    επί του πρακτέου τι κάνει ο κ.Περιφερειάρχης;;;
    για βιβλία που δεν έχουν τα παιδιά, για δασκάλους που λείπουν,
    για τις συγχωνεύσεις, για την κατάργηση σχολικών μονάδων, για
    το τσουβάλιασμα σε άθλια παγωμένα κοντέϊνερ έχει να πει κάτι;;

    άϊ σιχτίρ έμποροι των ονείρων των παιδιών και της ελπίδας του λαού , βρείτε κανά βράχο και γκρεμιστείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog