Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εξελίξεις «μέσα στο Σαββατοκύριακο» βλέπει η Ντ. Μπακογιάννη

- Advertisement -

«Οι ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν αποφασίσει να τελειώνουν με την Ελλάδα», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη, στο κεντρικό δελτίο του Mega ερωτηθείσα για τo κλίμα που υπάρχει στην Ευρώπη, καθώς επισκέφτηκε το Λουξεμβούργο τις προηγούμενες ημέρες και είχε επαφές με ευρωπαίους αξιωματούχους…

Η κ. Μπακογιάννη προέβλεψε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπει το ελληνικό σχέδιο στο τραπέζι κατά τη συνάντηση Μέρκελ – Σαρκοζί και, μάλιστα, αναφέρθηκε σε «σχέδιο απομείωσης του ελληνικού χρέους».

Ερωτηθείσα αν θα είναι καλό για τη χώρα, απάντησε: «Δυσκολεύομαι να δω καλό σχέδιο για μας, αλλά πρέπει να σταματήσει το μαρτύριο της σταγόνας».

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, η οποία είναι, όπως είπε, «σε πανικό» και «παίρνει απανωτά μέτρα, γιατί δεν έκανε τίποτα επί δύο χρόνια».

«Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα πραγματικό σχέδιο», τόνισε, «με ισωπεδωτική λογική την πληρώνουν οι πάντες»

«Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου», είπε η Ντ. Μπακογιάννη, καθώς «κατά τη γνώμη μου αυτή η κυβέρνηση έχει τελειώσει»

Μάλιστα, πρότεινε να συγκαλέσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας «συμβούλιο ασφαλείας με τους τέως πρωθυπουργούς και να γίνει κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης με πρωθυπουργό αποδεκτό και την υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων. Αν αυτό δε γίνει, θα γίνει μετά από εκλογές και με πολύ μεγάλο κόστος», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, προέβλεψε ότι αν δεν πάρει άμεσα πρωτοβουλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «το Νοέμβριο η Ελλάδα θα μπει σε πολύ μεγάλη περιπέτεια».

newbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog