Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Ν.ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 3-0

- Advertisement -

 Νίκη κορυφής και οράνιε 4Χ4.

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο

Π.Α.Ο Λουτράκι επικρατώντας το Σάββατο στο Θώδειο με 3 – 0 του Αστέρα Δερβενίου. Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής, οι οράνιε απολαμβάνουν τη… μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα και πλέον το μυαλό όλων είναι στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στο Κιάτο με τον τοπικό Πέλοπα.

Οι οράνιε ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μπαξεβανάκης, ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, ο δείκτης του σκορ θα ήταν μεγαλύτερος.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι, με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και με τον Δάνη σε ρόλο λίμπερο, προσπάθησαν να κλείσουν τους χώρους και να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές του κ. Νούλα μακριά από την περιοχή τους.

Στο 10ο λεπτό, ο Μπαξεβανάκης με τις γροθιές θα αποκρούσει το δυνατό σουτ του Μίχα από την κορυφή της μεγάλης περιοχής.

Το ίδιο θα γίνει στο 12ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρυσαφίδη.

Στο 13ο λεπτό, το σουτ του Μίχα μέσα από την περιοχή θα περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 14ο λεπτό, σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Μίχας θα τροφοδοτήσει τον Αποστολάκη που θα κάνει το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου ο Μίχας απέναντι στο τέρμα θα … κατορθώσει να στείλει τη μπάλα άουτ, χάνοντας μία ευκαιρία από αυτές που όπως λέμε δεν χάνονται.

Αφού λοιπόν δε μπήκε το εύκολο γκολ, μπήκε το δύσκολο. Στο 19ο λεπτό, ο Αντωνίου θα κάνει τη σέντρα – σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα πάρει ύψος και ο Μίχας στο δεύτερο δοκάρι, με προβολή από δύσκολη γωνία, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαξεβανάκη για να κάνει το 1 – 0.

Στο 21ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα κάνει τη σέντρα, ο Χρυσαφίδης θα πηδήξει ψηλότερα από τον Γιαννακόπουλο, αλλά η κεφαλιά του θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαξεβανάκη.


Η προώθηση του Δάνη από κεντρικό αμυντικό σε σέντερ-φορ, βοήθησε αφενός τους φιλοξενούμενους να ισορροπήσουν το παιχνίδι – τουλάχιστον μέχρι το τέλος του ημιχρόνου – και αφετέρου τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Θώδειο να απολαύσουν ένα καλύτερο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν τους οράνιε, κυρίως από στημένες φάσεις. Η καλύτερη στιγμή τους στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 33ο λεπτό, όταν ο Niang έκλεψε τη μπάλα από τον Γιαννακούλη στο χώρο του κέντρου και από πλάγια θέση μπήκε μέσα στην περιοχή. Ο Παναγιωτόπουλος, όμως, σε ετοιμότητα απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Σενεγαλέζου μέσου. 

Στο 39ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ από το χώρο του κέντρου, ο Ρούτσης στην κίνηση προσπάθησε να περάσει τον Παναγιωτόπουλο, αλλά ο Αντωνίου απομάκρυνε τον διαγραφόμενο κίνδυνο.

Στο 40ο λεπτό, στην αντεπίθεση των οράνιε, ο Αποστολάκης θα σεντράρει, αλλά ο Μπαξεβανάκης θα αποκρούσει την εξ’επαφής καρφωτή κεφαλιά του Χρυσαφίδη, πραγματοποιώντας άλλη μια σωτήρια επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως είναι φυσικό και με το σκορ ακόμα ρευστό, το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό. Οι οράνιε πίεσαν ακόμα περισσότερο και αναζήτησαν και άλλα γκολ, χρησιμοποιώντας το μεγάλο τους όπλο, τις αντεπιθέσεις. 

Στο 55ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Αντωνίου, ο Χρυσαφίδης θα πάρει την πρώτη κεφαλιά και θα τροφοδοτήσει τον Αποστολάκη, που με νέα κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στη γωνία, όπου ο Μερκούρη θα απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Στο 58ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα ξεφύγει από τα πλάγια και αφού διανύσει 25 μέτρα, θα πλασάρει τον Μπαξεβανάκη για να κάνει το 2 – 0. 

Στο 62ο λεπτό, το φάουλ του Μαυρέλη θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαξεβανάκη.

Στο 69ο λεπτό, Αντωνίου και Γκαρμίρης θα συνδυαστούν άψογα με τον αμυντικό των οράνιε να προλαβαίνει την έξοδο του Μπαξεβανάκη και να κάνει το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα συγκρουστεί με τον Γκαρμίρη, με τον τελευταίο να μη μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ρούτσης θα απομακρύνει αδύναμα και ο Αντωνίου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον Μπαξεβανάκη, ο οποίος θα διώξει σε κόρνερ.


Ο Αντωνίου θα αναλάβει την εκτέλεση του κόρνερ και ο Αποστολάκης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 0.

Στο 74ο λεπτό, Γεώργας και Χρυσαφίδης θα συνδυαστούν εκτός περιοχής, αλλά το δυνατό σουτ του Χρυσαφίδη θα περάσει πάνω από το δοκάρι.

Στο 84ο λεπτό, ο Δημαράκης, μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια, θα κάνει τη σέντρα. Ο Μπαξεβανάκης για άλλη μια φορά, θα αποκρούσει με γροθιές την καρφωτή κεφαλιά του Χρυσαφίδη. Η μπάλα θα καταλήξει στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος με τη βοήθεια του χεριού του θα κοντρολάρει και θα απομακρύνει τη μπάλα.


Στο 86ο λεπτό, ο Αντωνίου θα σπάσει το οφσάιντ των φιλοξενούμενων, θα φύγει από τη σέντρα για την προωθημένη μπαλιά, ο Μπαξεβανάκης θα βγει εκτός περιοχής και την τελευταία στιγμή, με τα πόδια, θα απομακρύνει.

Στο 88ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι, στη μοναδική καλή τους στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, θα χάσουν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, όταν ο Germanov θα βρεθεί μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή από πλάγια θέση, αλλά ο Παναγιωτόπουλος θα αποκρούσει σε κόρνερ το πλασέ του Βούλγαρου επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Π.Α.Ο. Λουτράκι : Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γκαρμίρης, (71 Παντελής Πανταζής ), Γιάννης Μίχας, (Σωτήρης Γεώργας),  Γιώργος  Νούλας, Κώστας Αντωνίου, Δημήτρης Μαυρέλης, Κώστας Αποστολάκης, Γρηγόρης Κρίκας, Δημήτρης Τσατσόπουλος, (53 Γιάννης Δημαρακης)  Θανάσης Γιαννακούλης, Δημήτρης Χρυσαφίδης

Αναπληρωματικοί : Φώτης Κορδώσης, Παναγιώτης Ανδρεατίδης, Γιάννης Δημαρακης, Κώστας Παυλάτος, Παντελής Πανταζής, Θανάσης Καλλάς, Σωτήρης Γεώργας
Σκόρερς
Γιάννης Μίχας  (19) Κώστας Αποστολάκης  (58) Κώστας Αποστολάκης  (70)
Κίτρινες Κάρτες
Κώστας Γκαρμίρης (28) Γιάννης Μίχας (38) Κώστας Αντωνίου (58) Γιάννης Δημαρακης (70) Δημήτρης Μαυρέλης (78) Παντελής Πανταζής (82
N. Αστήρ Δερβενίου : Μπαξεβανάκης, Μερκούρη, (57 Στεφανάκος), Μετεβελής, Γιαννακόπουλος, Ρούτσης, Niang, Κουτρούλης, Φώλιας, (71 Πεθαίνος), Δάνης, Δημόπουλος, Germanov
Αναπληρωματικοί : Στεφανάκος, Πεθαίνος, Παλαιολόγου, Λιθοξόου, Νικολούλιας
Κίτρινες Κάρτες : 22 Ρούτσης, 58 Niang
πηγή : www.aoloutraki.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog