Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην «Ζωή της άλλης»

- Advertisement -

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς «Η ζωή της άλλης» ξεκινά με συγκλονιστικές εξελίξεις. Ο Αλέξης, σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ πρόκειται να παντρευτεί την Στέλλα, οι προετοιμασίες κορυφώνονται , αλλά ο γαμπρός δεν σταματά να φλερτάρει με την Ελπίδα.

Την ώρα που η Στέλλα κάνει όλη τη βαριά δουλειά για τις ετοιμασίες του γάμου, ο Αλέξης δεν μαζεύεται, όσον αφορά την Ελπίδα. Μέχρι που την στιγμή που γίνεται τρελό πανηγύρι και το πάθος ανάμεσα στους δύο εραστές έχει κορυφωθεί, η Στέλλα μπαίνει σαν σίφουνας στο δωμάτιο και χαλάει την ωραία ατμόσφαιρα. Και φυσικά… χωρίζει τον άτακτο Αλέξη, λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κάπου εκεί τίθεται για πρώτη φορά τόσο έντονα το δίλημμα στον Αλέξη: Στέλλα ή Ελπίδα; Θα ακολουθήσει το μεγάλο του πάθος ή θα προτιμήσει να κυνηγήσει τη γυναίκα που του στάθηκε όσο καμία άλλη τα προηγούμενα χρόνια στις δύσκολες στιγμές του; Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης επιστρέφει από την Αμερική και εγκαθίσταται στην Ελλάδα με άγριες διαθέσεις, ώστε να ξεπληρώσει τους ουκ ολίγους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει αφήσει με τους λοιπούς πρωταγωνιστές της σειράς, όπως για παράδειγμα με την Ξένια.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι με την επιστροφή του, ξυπνά αισθήματα στην Έλενα, που ελπίζει να γυρίσει σε αυτήν και να ξεπεράσει έτσι επιτέλους τον πρώην σύζυγό της Μάνο, που ευτυχεί στο νέο του γάμο. Αμ δε, όμως! Ο Τζώρτζης έχει αποφασίσει να διαγράψει το παρελθόν και συνάπτει μια νέα σχέση. Μόνο που ο καινούριος αυτός δεσμός θα ανάψει περισσότερες φωτιές, όπως θα δούμε επί της οθόνης…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog