Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

1ος ο Ποσειδώνας στο τουρνουά χάντμπωλ του Βύρωνα

- Advertisement -
Στο Τουρνουά Χάντμπολ στο Βύρωνα, που διοργανώθηκε από την ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα με τη συμμετοχή των ομάδων από το Κορωπί, την Ν.Ιωνία και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου κρίθηκε πετυχημένο…

Νικήσαμε τα φαβορί, την ομάδα της Αναγέννησης με μισή ομάδα ενώ το Κορωπί το είχαμε κερδίσει χαλαρά την προηγούμενη εβδομάδα σε φιλικό μέσα στο Κορωπί με 25 – 32.

Η ομάδα μας στο πρώτο αγώνα το Σάββατο νίκησε την ομάδα της Ν.Ιωνίας με 18 – 28 έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση της και έδωσε στον προπονητή μας να κάνει και αρκετές αλλαγές ώστε να έχουν συμμετοχή όλοι οι αθλητές.
Την Κυριακή το μεσημέρι αγωνιστήκαμε με την ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα ή  οποία την προηγούμενη είχε χάσει από το Κορωπί στην παράταση με 21- 22.
Ο αγώνας ήταν σκληρός από την αρχή. Στο 5 λεπτό χτύπησε σοβαρά ο αθλητής μας Vladan. Η κακιά στιγμή συνέβη όταν μετά από άλμα και σούτ, πάτησε στο πόδι του αντιπάλου και του γύρισε ο αστράγαλος και αποχώρησε από τον αγώνα με πολλούς πόνους. Παρά όλες τις ατυχίες η ομάδα μας αλληλοσυμπληρώθηκε αγωνιστικά και τελείωσε το ημίχρονο με 6 – 13. Το σκληρό παιχνίδι και η ανοχή και η πλήρη άγνοια των διαιτητών έδωσε προς στιγμή το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να μας πλησιάσει.
Η αγωνιστικότητα όμως των αθλητών μας και η παιδεία τους, τους έκανε και διατήρησαν τον έλεγχο και το προβάδισμα του σκόρ σε όλο τον αγώνα και τελικά την νίκη. Μας έλειψε και ο Ανδρέας που του έδειξαν οι διαιτητές κόκκινη κάρτα.
Μια νίκη που ήταν σημαντική χωρίς την συμμετοχή 6 βασικών παικτών που ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν αν βοηθήσουν την ομάδα εφόσον χρειαζόταν. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Γκίκας, Σακέλλης, και Βλάνταν . Μας έλειψαν λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός από τον τελευταίο που μας έλειψε λόγο τραυματισμού.
 
Μια πρόταση προς τους νέους διαιτητές.
Μπορεί να μην έχουν την αγωνιστική εμπειρία να παίξουν δυνατά παιγνίδια όμως πρέπει να ακολουθήσουν ένα πράγμα. Αγάπη για αυτό που κάνουν. Και εάν ακολουθήσουν τον ένστικτό τους δεν θα τους προδώσει ποτέ. Μπορεί να μην τους καλύψει απόλυτα πάντα αλλά θα έχουν την συνείδηση τους καθαρή. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Για να αναβαθμιστεί το άθλημα πρέπει να αναβαθμιστούν οι διαιτητές. Η προσπάθεια ανανέωσης γίνεται από τον μεριά της επιτροπής διαιτησίας. Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό. Πρέπει όμως να μάθουν ότι η δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ συμμετοχή στο αγώνισμα είναι καταλυτική για την πρόοδο. Όσο έχουμε καλούς διαιτητές θα πηγαίνουμε μπροστά. Οι κακοί παράγοντες πάντα θα κρύβονται πίσω από τους διαιτητές.
Εμείς θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια τους προσπαθώντας να τους παρέχουμε όλες τις αναγκαίες έξω αγωνιστικές συνθήκες για να αισθανθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές τους υπηρεσίες στο άθλημα.
Οι συνθήκες δουλειάς στις ομάδες κάτω από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι πολύ δύσκολο. Πολλοί θα ψάχνουν να βρουν εξιλαστήρια θύματα για να δικαιολογήσουν την δική τους απραξία και ανικανότητα.
Προσοχή μην τους δίνεται το δικαίωμα ως νέοι διαιτητές. Σας το λέω με εκτίμηση και σεβασμό απέναντι σε αυτό που κάνετε.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και ιδιαίτερα τον γιατρό της πόλης μας Κο Φίλη Παναγιώτη που άνοιξε το ιατρείο του μεσημεριάτικα για να βγάλουμε την ακτινογραφία/ πλάκα στο πόδι του VLADAN,  αφήνοντας την οικογενειακή του θαλπωρή και προγραμματισμό.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ορθοπεδικό γιατρό  Κο Παπαθεοδώρου που επίσης μας αφιέρωσε χρόνο και μας έκανε την διάγνωση.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους  δύο γιατρούς που αφιλοκερδώς στήριξαν την ομάδα μας με τις υπηρεσίες τους.
 
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. περαστικά στον βλάνταν…πολύ καλός αθλητής, και πολύ μαχητικός.
    Καλή ανάρρωση και να τον δούμε παλι στο γήπεδο.
    Αλλα και οι άλλοι…παλικάρια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog