Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτή η πρόκριση δεν χάνεται!

- Advertisement -

Το κρισιμότερο παιχνίδι της επί εποχής Φερνάντο Σάντος δίνει απόψε (11/10) το βράδυ στις 20:00 στο «Μιχαήλ Μέτσχι» της Τιφλίδας η Εθνική μας ομάδα, για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2012…

Η Ελλάδα χρειάζεται τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, έτσι ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου της και να εξσφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του εντός έδρας αγώνα της Κροατίας με τη Λετονία.

Η Εθνική μας ομάδα έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα διαθέτει το μέταλλο του Πρωταθλητή Ευρώπης και σε αυτό στηρίζονται οι Έλληνες φίλαθλοι για να πανηγυρίσουν ακόμη μια πρόκριση σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι Έλληνες διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο είναι αποφασισμένοι, όχι μόνο για να αρκεστούν στην ισοπαλία, αλλά για να κατακτήσουν τη νίκη και να αποδείξουν ότι δίκαια παίρνουν την πρόκριση για τα τελικά.

Σύμμαχος για την ελληνική ομάδα θα είναι και το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Κροατία, όπου η Εθνική έδειξε καλή εικόνα, αποφασιστικότητα και πάθος για το αποτέλεσμα που ήθελε.

Στόχος της Ελλάδας είναι να πετύχει από νωρίς ένα γκολ, έτσι ώστε να «καθαρίσει» την πρόκριση και να αγωνιστεί με το λιγότερο δυνατό άγχος.

Όσον αφορά στην 11άδα της Εθνικής μας ομάδας, ο Φερνάντο Σάντος την αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, στο κέντρο της άμυνας οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος, στο δεξί άκρο ο Βύντρα, στο αριστερό ο Σπυρόπουλος, στην τριάδα των χαφ οι Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, ενώ στην επίθεση οι Γκέκας (κορυφή), Χαριστέας (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά).

Από την άλλη πλευρά, ο Τιμούρ Κετσπάγια σκοπεύει να παρατάξει τη Γεωργία με τον Ρεβισβίλι κάτω από τα δοκάρια, τους Αμισουλασβίλι και Κιζανισβίλι στο κέντρο της άμυνας, τον Καλάντζε στο αριστερό άκρο, τον Κασία στο δεξί, αμυντικά χαφ τους Κανκάβα, Κομπιασβίλι, τον Γκουρούλι στα αριστερά, τον Ιασβίλι στα δεξιά και τον Μαρτσβαλάντζε σε ρόλο οργανωτή, πίσω από τον μοναδικό προωθήμενο Μτσεντλίτζε.

Όπως τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου, ο Φερνάντο Σάντος θέλει την πρόκριση, όχι μόνο για αυτόν ως δώρο για τα γενέθλιά του, αλλά για όλους, ενώ υποστήριξε πως στόχος είναι η νίκη, καθώς δεν θέλει η Ελλάδα να πέσει στην παγίδα του διπλού αποτελέσματος.

Όσον αφορά στον Τιμούρ Κετσπάγια, δήλωσε πως η Γεωργία θέλει μόνο τη νίκη και θα τα δώσει όλα για αυτήν, χωρίς να αποτελούν κίνητρο τα προσωπικά που μπορεί να έχει με τον Ολυμπιακό ή τα χρήματα που φέρεται να προσφέρουν οι Κροάτες, αλλά μόνο η φανέλα της Εθνικής.

Τέλος, στις εξέδρες του «Μιχαήλ Μέτσχι» δεν αναμένεται να βρεθούν πολλοί φίλαθλοι, καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Γεωργιανοί εκπρόσωποι του Τύπου, ο κόσμος έχει απογοητευτεί από την πορεία της Εθνικής.

*onsports

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog