Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση του δημάρχου, Κ. Λογοθέτη στο Δ.Σ. της Πέμπτης

- Advertisement -

Δείτε το video από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Πέμπτης…

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λόγω τεχνικού προβλήματος, δεν κατέστη εφικτό να παρακολουθήσετε ζωντανά την ομιλία του δημάρχου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, στην χθεσινή live μετάδοση του loutrakiblog. Ζητούμε συγγνώμη και προς αποκατάσταση, δημοσιεύουμε αυτούσια την ομιλία του Κώστα Λογοθέτη στο χθεσινό Δ.Σ.
    Εκ του loutrakiblog,

  2. Να μας πει ο λαλιστατος δήμαρχος και για την σύμβαση Kαραβανη των 150 χιλιάδων ευρώ ετησίως που έφερε στο φως σήμερα η http://www.sfedona.gr και αφορά την ΔΑΕΤ.
    Αλήθεια ποιος κρύβεται πίσω Απο το όνομα Καραβανης?

  3. s-spinos:
    δυστυχώς, άλλο ένα Δημοτικό συμβούλιο που δεν μας έκανε σοφότερους σε τίποτα.
    μια διελκυστίνδα στο επίπεδο του ποιός είμαι εγώ, ποιός είσαι
    συ. κοκορομαχία για εντυπωσιασμό, και μακρυά από του τόπου τα προβλήματα, που αν και όποτε αναφέρονται τα προσπερνούν στα γρήγορα χωρίς να μπαίνουν στην ουσία και χωρίς να καταλήγουν σε προτάσεις λύσης.
    νομίζω γι΄αυτή μιζέρια είναι υπεύθυνη η Δημοτική αρχή, που
    επέτρεψε στους κλακαδόρους να κάνουν ότι κάνουν μέσα στο ΔΣ,
    μα και η αντιπολίτευση, και η μείζων και η ελάσσων δεν πάει πίσω.
    θεωρώ ότι επανειλημμένα μέσα από αυτό το σάϊτ έχουν τεθεί από πολλούς μια σειρά από καίρια προβλήματα που απασχολούν
    την καθημερινότητα μα και το μέλλον των δημοτών μα οι άρχοντές μας, "αγρόν αγόραζαν".
    φαίνεται πως διαβάζουν μόνο όσα τους υμνολογούν, ή όσα είναι σε ύφος καταρράκωσης του αντιπάλου και μέσα από τους παπαγάλους τους απαντούν μόνο σε αυτά.
    σε ότι έχει ουσία και ζητάει λύσεις ή προτείνει λύσεις ούτε τα βλέπουν ούτε τα ακούν.

    κατάντια!…

  4. κατα γενικη ομολογια αν καποιος εγινε ρεζιλι εχθες αυτος ηταν ο Γκιωνης με το περιστατικο που εγινε και που δειχνει οτι …οτι γιαλιζει δεν ειναι χρυσος.Οσο για το δημαρχο μας επιτελους φωναξε εδειξε οτι εχει τσαμπουκα μακαρι για ολους γιατι τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα στο Δημο μας

  5. 8.40 ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΑΡΧΗΓΟΥΣ Π.Π ΚΑΙ Γ.Γ!!!0Σ0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΕΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ….ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

  6. 9.38 εσενα στα δινει ο Γκιωνης και θιχτηκες.Ρεεεεεεεεεεεε σοβαρευτηται λιγο.Μαθετε να ακουτε και αλλες γνωμες επιτελους

  7. να παραιτηθει ΑΜΕΣΑ ο Δημαρχος αν οσα υποστηριζει ο Γιαννιδακης ειναι αληθεια, οτι δηλαδη υπεγραψε συμβαση με καποιον "μπροστινο" του κου Γ.Γ., πρωην ανωτατου στελεχους του καζινο με ποσο 150 χιλιαδες ετησιως!
    αποτελει μεγαλο σκανδαλο και ντροπη για τον Δημαρχο!
    αυτα ειναι τα ολα στο φως? αυτα ειναι τα παντου διαφανεια?
    αληθεια οι λαλιστατοι σε αλλα θεματα συμβουλοι του, ΜΠΑΚΟΣ, ΛΟΗΣ, ΜΙΤΕ, κ.λπ. τι εχουν να πουν γι αυτη του την πραξη?
    και κατι ακομα που αφορα τους 2 πρωην δημαρχους!
    αφου ειναι μελη του ΔΣ της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ γιατι δεν ειχαν καταγγειλει τοσο καιρο το εν λογω σκανδαλο? φοβουνται κατι? μηπως υπαρχουν ραμματα για την γουνα τους και δεν θελουν να τα χαλασουν με τον κο ΓΓ???

  8. IOANNH, O MELISANIDIS EISAI???H MHPOS EXEIS KAMIA SYGGENEIA ME AYTOUS POU BRIZOUN EPD TO XOUN STO AIMA TOUS OPOIO DHMARXO DEN TOUS EKANE TA ROUSFETIA.. GIATI OPOION KAI NA BGEI K NA ALLAKSEI PALI STO TELOS BRIZOUN..LEO MHPOS..

  9. φιλε 11.40 δυστυχως ετσι ειναι! γιατι δεν ρωτας τον κο ΜΠΑΚΟ ο οποιος εχει και εδω κλειδια στο μπλογκ και γραφει σχεδον καθημερινα!
    αληθεια ΚΕ ΜΠΑΚΟ θα μας απαντησετε ευθεως: 1/. αν υπαρχει απο τον ιουνιο του 2011 συμβαση 150 χιλ. ευρω ετησιως με καποιον κο ΚΑΡΑΒΑΝΗ στην ΔΑΕΤ και 2/. αν πισω απο τον εν λογω κυριο κρυβεται ενας αλλος παλιος γνωριμος? απλα ειναι τα πραγματα!

  10. είναι δεν είναι άλλος πίσω από τον Κο με τον παχυλό μισθό (που μάλλον είναι) το θέμα είναι τα λεφτά, εδώ δεν έχει ο Δήμος λεφτά να καθαρίστριες στα σχολεία κλπ δίνει τόσα λεφτά για οικονομικό σύμβουλο και που τα βρίσκει όταν μας λέει ότι παρέλαβε την ΔΑΕΤ με άδεια ταμεία, τα κλώσσισε??? έπειτα αυτό τον μισθό δεν πρέπει να τον παίρνει ούτε ο οικονομικός της Microsoft!
    Επίσης γιατί ακούμε για περικοπές μισθών στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ και ότι δεν θα υπάρχει μισθός άνω των 2.000;; ο επίτροπος, η περιφέρεια δεν ξέρω εγώ ποιός ενέκρινε τέτοιο μισθό??

  11. προσεξες κατι φιλε Zuperman? αν ανοιξεις το αρχειο pdf που εχει στο τελος της εν λογω σελιδας, εμφανιζεται αλλη αποφαση αναθεσης για αλλον και συγκεκριμενα για τον κουμπαρο-δικηγορο!
    περιεργα πραγματα δεν νομιζεις? τι γινεται εκει μεσα ρε?

  12. Μια ερωτηση απλη,οκ δυο πολιτες ευπρεπως η απρεπως κατηγορησαν γκιωνη παυλου για συμμαχια,ε και ποιος ο λογος για τετοια αντιδραση να υποθεσω οτι οποιος εχει τη μυγα…….. κατι μυριζει κκ γκιωνη παυλου χασατε παντελως τη ψυχραιμια σας θα σας συμβολευα μην καρφωνεστε.

  13. βεβαιως και θα σας πω…υποστηριζεται ανθρωπους που εχουν μαυρο παρελθον και ανυπαρκτο μελλον και αυτο δε το λεω μονο εγω αλλα και ο λαος τουΛουτρακιου που τους απεριψε και τους εριξε στην αντιπολιτευση.Το μελλον δειχνει νεους πολιτικους γιατι ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος και ολοι αυτοι απετυχαν.Το ποσο κωλοτουμπες ειναι φαινεται και απο το γεγονος οτι στις εκλογες ο ενας εκπαραθυρωσε τον αλλο και τωρα εχουν τακημιασει .

  14. @ιωάννης

    καλα η συμβαση αυτή τι παρόν κάνει ? ασπρο μάυρο πράσινο ???

    αααααα τώρα κατάλαβα… εσύ είσαι αυτος που πέρνει αυτα τα 147.000…
    μήπως τελικά σε λένε γεώργιο και οχι ιωάννη???

    Zuprman …

    υγ ιωαννη , από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια,
    σε κερνώ έναν καφέ, ευχαριστώ δεν καπνίζω !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog