Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαθήματα θέλησης από χορεύτρια με ένα πόδι

- Advertisement -

Η 42χρονη Tracey Jones, πρωταθλήτρια στο belly dancing, το 2007 έχασε το αριστερό της πόδι σε ένα τροχαίο με μοτοσικλέτα…

Όμως δεν το έβαλε κάτω! Ο χορός ήταν το πάθος της και δεν ήθελε με τίποτα να τον βγάλει από τη ζωή της! Από την πρώτη στιγμή αποφάσισε ότι θα επέστρεφε στις πίστες δριμύτερη!

Τώρα επέστρεψε στην αγαπημένη της ασχολία, που είναι η διδασκαλία χορού, ενώ δε διστάζει να συμμετέχει και σε εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις και εστιατόρια!



Πολλοί μάλιστα δεν καταλαβαίνουν ότι έχει ένα προσθετικό πόδι.

«Δεν είναι εύκολο με ένα προσθετικό πόδι, είναι δύσκολο να κρατήσει κανείς την ισορροπία του ειδικά στις στροφές, αλλά αν σου δείξει κάποιος τον τρόπο μπορεί να γίνει. Ήμουν πολύ αγχωμένη όταν επέστρεψα στα μαθήματα αλλά έπεισα τον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω και να διδάξω σωστά την τεχνική του χορού. Ο χορός με βοηθά να κρατιέται δυνατή και να έχω πίστη στη ζωή μου» λέει η ίδια.



Η Tracey ξεκίνησε να μαθαίνει χορό το 1994 και δέκα χρόνια αργότερα είχε γίνει επαγγελματίας. Το 2006 κέρδισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας «UK National Belly Dancing Champion».


newsbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog