Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα παραγραφή αδικημάτων πολιτικών,είπατε τίποτα;

- Advertisement -

Άλλη μια είδηση που πέρασε με ψιλά γράμματα…
Ποια;
Ότι επέρχεται παραγραφή σε όλα τα σκάνδαλα της τελευταίας «γαλάζιας» διακυβέρνησης με την λήξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας που συμπίπτει με την λήξη της τρέχουσας κοινοβουλευτικής συνόδου. Έτσι στο αρχείο μπαίνει στο αρχείο μπαίνει και η δικογραφία κατά του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη για τα πυροσβεστικά ελικόπτερα ERICKSON και αυτή εναντίον των κκ. Κώστα Μαρκόπουλου και Αρη Σπηλιωτόπουλου για την κακοδιαχείριση στον ΕΟΤ!!!
Επίσης δημιουργούνται και τεράστια ερωτηματικά για την σκοπιμότητα της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα greek statistics με πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει το ΠΑΣΟΚ. Γιατί τα όποια αδικήματα προκύψουν για τους πρώην «τσάρους» κκ Γιάννο Παπαντωνίου και Νίκο Χριστοδουλάκη έχουν προ πολλού παραγραφεί ενώ αυτά των κκ Γιώργου Αλογοσκούφη και Γιάννη Παπαθανασίου παραγράφονται σήμερα. Άρα, ενεργά θα παραμείνουν – εφ’ όσον προκύψουν – τα αδικήματα για τον κ. Παπακωνσταντίνου!!!!
Από όλους αυτούς που παραγράφονται τα τυχόν αδικήματα τους, είναι να λυπάται κανείς τον κύριο Μαρκογιαννάκη. Ο πολιτικός αυτός μας έχει αποδείξει ότι, πάνω από όλα έχει το ήθος, την εντιμότητα του!!!! Με την παραγραφή δεν θα μπορέσει και σε αυτήν την περίπτωση να αποδείξει την ΑΘΩΟΤΗΤΑ του, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΤΑ του, και το κυριότερο να ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙ την κυρία Εισαγγελέα που παρ’ ολίγο να τον στείλει κατηγορούμενο.
Όπως τόνισε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του REAL FM τον Μάρτιο, ο κύριος Μαρκογιαννάκης «αν αποτελεί αυτή χαρακτηριστικό δείγμα, αντιπροσωπευτικό εισαγγελέως, λυπάται αλλά ο θεσμός έχει υποβαθμιστεί»!!!!!!! Φυσικά αναφερόταν στην κυρία Πόπη Παπανδρέου, που θεωρείται δικαίως από τους αδάμαντες λειτουργούς της δικαιοσύνης. Μάλιστα δε για αυτόν ακριβώς τον λόγο χειρίστηκε και όλες τις μεγάλες υποθέσεις, με χαρακτηριστική άνεση και τις έφερε όλες σε πέρας.
Έχει «πονέσει» πολλούς η κυρία Παπανδρέου με την δουλειά της, αλλά τι να κάνουμε….. Να που καμιά φορά χαλάει η σούπα για τους απατεώνες και δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα είχαν υπολογίσει. Εδώ άλλοι διαλαλούσαν σε υπόθεση που είχε αναλάβει η κυρία Παπανδρέου ότι δεν θα έβγαζε άκρη…. Και έβγαλε!!!!

ΠΗΓΗ: press-gr
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog