Όταν λείπει το καθαρό μυαλό…..

Κατάφερε να έχει τη μπάλα στα πόδια του για 90 λεπτά, βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα σε ένα τρίλεπτο με δύο σπάνια γκολ, πίεσε από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού, έχασε ευκαιρίες, αλλά είτε λόγω κακών επιλογών στην τελική προσπάθεια είτε απλής ατυχίας ο Π.Α.Ο Λουτράκι έφυγε ηττημένος σήμερα από το Κιάτο.

Το ντέρμπι διεξήχθη υπό βροχή και αέρα και οι οράνιε μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο αποφασισμένοι από την αρχή να επιβάλλουν το ρυθμό τους.


Στο 8ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι όταν ο Δημαράκης έκανε τη σέντρα, ο Χρυσαφίδης με το κεφάλι προσπάθησε να βρει τον Αντωνίου αλλά ο Βελέντζας Δ. με το χέρι έκοψε τη μπάλα και απομάκρυνε. Ο διαιτητής της συνάντησης ξεγελάστηκε και θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόθεση  επειδή ο αμυντικός του Πέλοπα ήταν κοντά στον Χρυσαφίδη, κάτι όμως που δεν ισχύει.
Στο 11ο λεπτό ο Πανταζής θα ελιχθεί  και θα πασάρει στη γωνία της μεγάλης περιοχής στον Αποστολάκη που θα κάνει το  βιαστικό σουτ πάνω από τα 
δοκάρια.


Στο 13ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα κάνει το κόρνερ, ο Χόντια θα προλάβει την κεφαλιά του Χρυσαφίδη,η μπάλα θα φύγει πλάγια όπου ο Αντωνίου  θα πλασάρει άουτ.

Στο 14ο λεπτό, ο Πανταζής θα κάνει τη σέντρα, ο Χρυσαφίδης θα τροφοδοτήσει με το κεφάλι τον Μαυρέλη αλλά η προβολή του από το ύψος της μικρής περιοχής θα περάσει άουτ υπό την πίεση του Βράκα.

Στο 18ο λεπτό από απόκρουση του Αντωνόπουλου στο χώρο του κέντρου ο Ounugwe θα φύγει από πλάγια θα μπει στην περιοχή αλλά θα πλασάρει αουτ.

Στο 26ο λεπτό ο Μιχαλόπουλος με ένα καταπληκτικό σουτ από 30 μέτρα και πλάγια από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό Γ του Παναγιωτόπουλου ανοίγοντας το σκορ.

Στο 29ο λεπτό, νέα ψυχρολουσία  για τους οράνιε με ένα απίστευτο γκολ. Ο Αντωνόπουλος θα επιχειρήσει τη σέντρα από τη γραμμή του πλάγιου άουτ και 
με τη βοήθεια του αέρα, η μπάλα θα βρεί στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου,κάτω από τη συμβολή των δοκαριών, και θα καταλήξει στα 
δίχτυα για το 2-0.

Στο 33ο λεπτό, ο Αντωνίου θα σεντράρει ο Χρυσαφίδης μπροστά από το Χόντια δεν θα προλάβει την τελευταία στιγμή με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36ο λεπτό, ο Αντωνίου θα κάνει το κόρνερ, ο Χρυσαφίδης την κεφαλιά-πάσα και ο Χόντια θα μπλοκάρει το γυριστό σουτ του Πανταζή.

Στο 38ο λεπτό, ο Παπαβασιλείου θα κλέψει απο τον Μίχα, θα βγάλει πλάγια στον Ounugwe που από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα αστοχήσει.

Στο 40ο λεπτό, ο Ounugwe από πλάγια θα σεντράρει αλλά το μονοκόματο σουτ του Μπούκη από καλή θέση θα περάσει άουτ.

Στο 43ο λεπτό, ο Αντωνίου θα σεντράρει, ο Μίχας θα προλάβει την έξοδο του Χόντια αλλά η καρφωτή κεφαλιά  του θα περάσει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε και τελείωσε με τους οράνιε στην επίθεση.Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 65ο λεπτό και με 9 στο 73ο λεπτό. Κύριο μελημά τους φυσικά ήταν να κρατήσουν τους οράνιε μακριά από την εστία τους και είτε με τυφλές αποκρούσεις είτε με μικροκαθυστερήσεις να 
διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο 47ο λεπτό, ο Μίχας θα αστοχήσει με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αποστολάκη.

Στο 64ο λεπτό, ο Χόντια με διπλή προσπάθεια θα εξουδετερώσει το δυνατό σουτ του Μίχα.

Στο 65ο λεπτό, ο Χρυσαφίδης θα κλέψει στο ύψος της μεγάλης περιοχής τη μπάλα από τον Βελέντζα Δ. ο οποίος θα τον ανατρέψει. Με τον επιθετικό των 
οράνιε να βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ απέναντι από τον Χόντια που είχε βγει από την εστία του, ο αμυντικός των γηπεδούχων αντίκρυσε την 
απευθείας κόκκινη κάρτα.
Στην εξέλιξη της φάσης, ο Χόντια θα μπλοκάρει το φάουλ του Χρυσαφίδη.

Το ίδιο θα συμβεί και στο 69ο λεπτό.Αυτή τη φορά το δυνατό σουτ του Μαυρέλη θα αναγκάσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώξει ψηλά στην αριστερή του γωνία με γροθιές.

Στο 71ο λεπτό,ο Χόντια σε εκτέλεση άουτ θα βρει μπάλα και χορτάρι, η μπάλα θα καταλήξει στον Αντωνίου που θα κάνει το γύρισμα στη μικρή περιοχή με 
τον Βράκα να διώχνει την τελευταία στιγμή μπροστά από τον Χρυσαφίδη.

Στο 73ο λεπτό, οι γηπεδούχοι θα μείνουν με 9 παίκτες μετά την ανόητη αποβολή του Ounugwe με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Νιγηριανός επιθετικός των γηπεδούχων, στην πρώτη συμμετοχή σήμερα, χρησιμοποίησε το χέρι του για να …προλάβει την πάσα του συμπαίκτη του. Κάτι ανάλογο είχε πράξει και στο 7ο λεπτό όταν προσπάθησε να …πλασάρει με το χέρι τον Παναγιωτόπουλο μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 79ο λεπτό, ο Χόντια θα διώξει με γροθιές το απευθείας κόρνερ του Αποστολάκη.

Στο 80ο λεπτό, ο Χόντια θα εξουδετερώσει άλλο ένα σουτ του Μαυρέλη.

Στο 83ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα ελιχθεί από πλάγια, θα κάνει τη σέντρα αλλά ο Μίχας από καλή θέση θα σουτάρει άουτ.

Στο 85ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 87ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα κάνει τη σέντρα, ο Τσουμάνης με το κεφάλι και ίσως με το χέρι θα προλάβει την έξοδο του Χόντια και ο Χρυσαφίδης με 
κοντινή προβολή θα σκοράρει με το γκολ να ακυρώνεται από το διαιτητή της συνάντησης κ. Δασκαλόπουλο.

Στο 89ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα εκτελέσει το κόρνερ, ο Μίχας θα προσπαθήσει να κοντρολάρει τη μπάλα που θα καταλήξει στον Τσουμάνη που με δυνατό σουτ από κοντά θα νικήσει το Χόντια για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

15.10.2011  16:00 ΓΗΠΕΔΟ ΚΙΑΤΟΥ
Εισιτήρια: 200
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
2 – 1
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γ.
Α Κορινθίας / 5η Αγωνιστική-αγώνας
Σκόρερς
26 Μιχαλόπουλος
29 Αντωνόπουλος
Γιώργος Τσουμάνης (89)
Αρχική Ενδεκάδα
Χόντια
Βράκας
Αντωνόπουλος
Βελέντζας Κ.
Βελέντζας Δ.
Πετρόπουλος
Παπαβασιλείου
Ounugwe
Μιχαλόπουλος
Μπούκης
Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος
Κώστας Γκαρμίρης
Γιάννης Μίχας
Γιώργος Νούλας
Γιάννης Δημαρακης
Κώστας Αντωνίου
Δημήτρης Μαυρέλης
Παντελής Πανταζής
Κώστας Αποστολάκης
Γρηγόρης Κρίκας
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αναπληρωματικοί
Τσαμασλίδης
Κοντάκης
Πράττος
Μηταόπουλος
Αναγνωστόπουλος
Πρίφτης
Λίλιος
Φώτης Κορδώσης
Παναγιώτης Ανδρεατίδης
Γεράσιμος Βουτσινάς
Παναγιώτης Σέγγας
Δημήτρης Τσατσόπουλος
Σωτήρης Γεώργας
Γιώργος Τσουμάνης
Αλλαγές
34 Μιχαλόπουλος – Πράττος
67 Πράττος – Τσαμασλίδης
86 Πετρόπυλος – Πρίφτης
Γιώργος Τσουμάνης -> Κώστας Γκαρμίρης (50)
Σωτήρης Γεώργας -> Γιάννης Δημαρακης (73)
Παναγιώτης Σέγγας -> Παντελής Πανταζής (82)
Κίτρινες Κάρτες
7 Ounugwe
37 Βελέντζας Δ.
49 Πράττος
55 Βράκας
61 Μπούκης
63 Παπαβασιλείου
90 Χόντια
Γιάννης Μίχας (30)
Γιώργος Νούλας (63)
Γιώργος Τσουμάνης (87)
Κόκκινες Κάρτες
65 Βελέντζας Δ.
73 Ounugwe
None.