Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ένα αστέρι της ραπ στα τραπέζια του poker

- Advertisement -

Ο Bruno Lopes έχει δημιουργήσει ένα πολύ γνωστό όνομα, καθώς είναι ένας από τους θεμελιωτές της Γαλλικής ραπ. Παρόλο, που η μουσική παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή του, αρχίζει να χάνει έδαφος σε σχέση με το άλλο του πάθος, το poker…
Ο Bruno, που μαζί με το ραπ συγκρότημά του «supreme NTM» έχει καταφέρει να γίνει διπλά πλατινένιος, συμμετέχει σε σημαντικές διοργανώσεις poker από το 2008.

Η πρώτη του επαφή με το poker πραγματοποιήθηκε όταν ήταν 13 ετών. Παρόλα αυτά για 25 χρόνια δεν ασχολήθηκε καθόλου, μέχρι που το 2005 είδε στην τηλεόραση να παίζουν Texas Holdem. Τώρα, που στα 44 χρόνια του ο Bruno παίζει 40 ώρες την εβδομάδα, είτε online poker είτε live poker, οι ικανότητές του όλο και βελτιώνονται, ενώ ο ίδιος παθιάζεται όλο και περισσότερο.

Αυτή τη στιγμή, ο Γάλλος παίκτης, συμμετέχει στο 2001 World Series Of Poker, που πραγματοποιείται στις Κάννες της Γαλλίας. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε εκεί , το να κερδίσει ένα βραχιόλι θα ήταν το καλύτερο πράγμα στον κόσμο που θα μπορούσε να του συμβεί. Παρόλα αυτά, ακόμα και το να μπει στο τελικό τραπέζι του τουρνουά θα ήταν σαν όνειρο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog