Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Μαρίνης από την ένωση Εμπόρων

- Advertisement -

Χθές 18-10-2011, συνήλθε το Διοικητικό συμβούλιο της ένωσης, όπου ο επί εννέα χρόνια πρόεδρος Γιώργος Μαρίνης, υπέβαλε την παραίτησή του, λόγω συνταξιοδότησης…

Μετά από πρόταση του απερχόμενου προέδρου, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, ανέλαβε καθήκοντα προέδρου, ο έως τώρα αντιπρόεδρος της ένωσης, Νικόλαος Σακέλλης, υπό την προεδρία του οποίου θα διεξαχθούν οι εκλογές της ένωσης την 30-10-2011, ημέρα Κυριακή, από 10:30 έως 14:00, στο εργατικό κέντρο Λουτρακίου.

Για την ένωση

ο πρόεδρος
Νικόλαος Σακέλλης
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργο Μαρίνη έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ της παρέμβασης της ένωσης, στα τοπικά δρώμενα, όλα αυτά τα χρόνια, που πράγματι θα μας λείψει. Γνωρίζοντας τον αγωνιστικό σου χαρακτήρα όμως, είμαι σίγουρος ότι θα εξακολουθήσεις να παρακολουθείς τις εξελίξεις, βρίσκοντας τρόπους περέμβασης που μόνο εσύ ξέρεις !!!!
    Σε ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σου, που αρκετές φορές έθετε σε κίνδυνο ακόμη και την επαγγελματική σου ύπαρξη, καθώς και την εργασία συγγενικών σου προσώπων.

    ο αχρέωτος

  2. Οσα απο τα μελη του συλλογου ενωσης εμπορων βιοτεχνων επιθυμουν να βαλουν υποψηφιοτητα για το Δ.Σ. να προσελθουν στο καταστημα της Ρανιας(εσωρουχα επι της κεντρικης οδου).

    Για την ενωση…

    Ο προεδρος
    Νικολαος Σακελλης

  3. Μεγάλη απώλεια για τον τόπο, να αναγορευτεί Πρόεδρος επί τιμή για να συνεχίσει με την εμπειρία,σοφία και πάνω απόλα πραότητα που τον διακρίνουν να βοηθά τον τόπο και κλείνω όπως άρχισα, μεγάλη απώλεια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog