Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Την ώρα που καιγόταν το Σύνταγμα, το Mega έδειχνε την Patty και ο ANT1 Κωνσταντίνου & Ελένης

- Advertisement -

Όπως και χθες τα περισσότερα κανάλια την ώρα που η πορεία, αλλά και συγκλονιστικά επεισόδια βρίσκονταν σε εξέλιξη, δεν διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να τα μεταδώσουν, εκτός από τον ΣΚΑΪ, αλλά και το ΣΤΑΡ…

Ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του καναλιού, Σταμάτης Μαλέλης, παρενέβη στην εκπομπή “Made in Star”, η οποία προσάρμοσε τη ροή της, σύμφωνα με τα τεκταινόμενα και μετέδιδε τι γινόταν στο Σύνταγμα. Την ίδια ώρα που καιγόταν το Σύνταγμα, το ΜΕΓΚΑ έδειχνε την “ΠΑΤΤΥ”, ενώ ο ΑΝΤ1 δεν ήθελε να διακόψει την επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”! Στον ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη έφτιαχνε κουλουράκια την ώρα που διαδηλωτές μάχονταν με τους κουκουλοφόρους… ALTER και ΝΕΤ είχαν στάση εργασίας και απεργία αντίστοιχα. Το κανάλι του Μπουρναζίου όταν έληξε η στάση, μετέδωσε ζωντανά, την ώρα της εκπομπής “Όσο υπάρχουν άνθρωποι”, με το ρεπορτάζ του Γιώργου Φιλιππάκη.
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητηρια στον κ. Μαλελη του ΣΤΑΡ ,και στον κ. Φιλιππακη απο το ΑΛΤΕΡ για την αντικειμενικη καλυψη των γεγονοτων.
    Ο ΣΚΑ.Ι. με απαγοητευσε με την θεση του για το ΠΑΜΕ και ειδικως αναφερομενοι για εμφυλιο στην πλατεια Συνταγματος. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι !!!!!
    Οσο για τα υπολοιπα καναλια με τις ευλογιες και κατευθυνσεις της κυβερνησης ,για αλλη μια φορα απουσιασαν απο τα γεγονοτα ,ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον η Παττυ και τα αλλα συναφη.
    Μαζι με τα τουρκικα να σας δωσουμε τα ευσημα.
    Ολοι στο Συνταγμα ,για να τους αποδειξουμε οτι το πολυνομοσχεδιο στις συνειδησεις των εργαζομενων δεν θα περασει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog