Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γ. Μπάκος: Αναλαμβάνει πρωτοβουλία για το κολυμβητήριο

- Advertisement -

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας Γιώργος Μπάκος, αναλαμβάνει πρωτοβουλία με εισήγηση του στο επόμενο Δ.Σ για την εξεύρεση λύσης στην λειτουργία του Κολυμβητηρίου Λουτρακίου…

Καθημερινά εντείνονται οι πιέσεις αλλά και η ανησυχία τωνσυλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, των αθλητών και των γονέων περισσότερων από 120 νέων και παιδιών που ασχολούνται με την κολύμβηση, αφού οσονούπω θα τελειώσει η περίοδος της συμφωνίας μεταξύ του Δήμου, των συλλόγων και του SportCamp για την διάθεση του κολυμβητηρίου.
Με γνώμονα λοιπόν την δυσκολία και την ουσιαστική “αδυναμία” του Δήμου να λειτουργήσει το Δημοτικό Κολυμβητήριο απόρροια του σημαντικού ετήσιου κόστους σε σχέση με την οικονομική

κατάσταση της χώρας και του δήμου (εκτιμάται άνω των 500.000 ευρώ λόγω μισθοδοσίας, ενεργειακού κόστους, συντήρησης και γενικών εξόδων), των διαδικασιών πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ και των εμποδίων που απορρέουν από τον Καλλικράτη (καθυστερήσεις, απόρριψη προτάσεων από επίτροπο κλπ), αλλά και με ζωντανό παράδειγμα όλων των δημοτικών κολυμβητηρίων στην επικράτεια που κλείνει το ένα πίσω από το άλλο έχοντας συσσωρευμένα χρέη, ο Γιώργος Μπάκος εισηγείται την δημιουργία Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος προς κάθε ενδιαφερόμενο για την μίσθωση / εκμετάλλευση του κολυμβητηρίου. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την μίσθωση ή την εκμετάλλευση θα πρέπει να είναι αφενός ηανάληψη του μέρους ή όλου του κόστους λειτουργίας και όλης της μισθοδοσίας και των εξόδων συντήρησης, και αφετέρου η εξασφάλιση της κοινωνικής προσφοράς προς τους συλλόγους της περιοχής, αλλά και προς τους δημότες με εξασφαλισμένες ώρες και διαδρόμους κολύμβησης.

Ούτως ή άλλως ακόμα και χωρίς την λειτουργία του κολυμβητηρίου, ο δημοτικός προϋπολογισμός επί έτη επιβαρύνεται με ποσό περίπου 65.000 ευρώ για τον Ποσειδώνα, ενώ αντίστοιχα κόστη θα απαιτηθούν δίκην ισονομίας και από τον νέο Αθλητικό Σύλλογο κολύμβησης, αλλά και από τα τμήματα συλλόγων του Δήμου (π.χ Ίσθμια κλπ), άρα ακόμα και εάν το κολυμβητήριο ήταν ιδιωτικό, οΔήμος θα καλείτο να αναλάβει κάποιο κόστος 120-150.000 ετησίως.

Η διαδικασία της πρόσκλησης ενδιαφέροντος και του διαγωνισμού, θα πρέπει να είναι σύντομη με σκοπό την όσο το δυνατόν μικρότερη καθυστέρηση στην αγωνία των συλλόγων, των αθλητών και των γονέων, αλλά και τον καλύτερο προγραμματισμό από τους φορείς του τουρισμού, αφού η ύπαρξη και η σωστή λειτουργία του κολυμβητηρίου μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη από την ανάληψη διοργανώσεων και άλλες μορφές αθλητικού τουρισμού.

Ας ελπίσουμε ότι όλοι οι σύμβουλοι θα επιδείξουν την αντίστοιχη ευαισθησία και κατανόηση στην αναγκαιότητα επιτάχυνσης των διαδικασιών για την εξεύρεση λύσης σε ένα θέμα που διαιωνίζεται το τελευταίο έτος.

loutraki1
- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΊ;
    ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΤΑΓΗ.
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!
    Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΕΛΕΟΣ
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ
    ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

    ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΗΔΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
    ΤΥΧΑΙΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΒΡΩΜΑΝΕ

  2. Σιγά σιγά παπαγαλάκι ανώνυμο και έτοιμο για δοσιλογισμό. Όταν γράφει ο άλλος για πρόσκληση ενδιαφέροντος αναφέρει για εκδήλωση από ενδιαφερομένους και προτάσεις. Αν δεν συμφέρουν, δεν θα πάρουμε. Αν συμφέρει να το κρατήσει ο δήμος, ας γίνει. Αλλά το να το κοιτάμε και να κάνουμε πόλεμο για να μην ξεβολευτούν 2-3 γνωστοί άγνωστοι που αναφέρονται συχνά και κόπτονται, εις βάρος του δήμου, ε αυτό παραπάει.
    Δηλαδή να το αφήσουμε και αυτό στην τύχη του, αυτό σε βολεύει. Ή να μπαίνει ο δήμος 500 χιλιαρικάκια μέσα, για να μην ξεβολευτούν κάποιοι που τους ενδιαφέρει η παρούσα κατάσταση. Τι ωραία. Να σου πω 3.36, τολμάς και να λέγεσαι και δημότης?
    Ίσα ίσα που ο ψηλός λέει να πάει στο δημοτικό συμβούλιο και η διαδικασία και η απόφαση, αφού έρθουν (αν έρθει κάποιος) προτάσεις αξιοποίησης.
    Άντε γιατί ο μηδενισμός έχει παραγίνει και θα πρέπει να ντρέπονται ορισμένοι που για να ικανοποιήσουν το εγώ τους ή τα προσωπικά τους μικροσυμφέρονται, χέσ….αν αν δει καλό ο τόπος.

    Poseidon

  3. ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ LOUTRAKIBLOG ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜ.ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ LOUTRAKIBLOG ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

  4. Εσένα Pomlapi , όποιος είναι αντίθετος από εσένα είναι παπαγαλάκι. Δε κοιτάς τα δικά σου πούπουλα που έχεις μαδίσει.
    Βαρεθηκαμε να μηδενίζεις τα πάντα. Όλα τα ίδια και τα ίδια.
    Μια χαρά στα λέει ο poseidon.

  5. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ {4} ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΙ ΚΑΙ {30} ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 500.000 ΕΥΡΩ .
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ .
    Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 25ΑΡΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΑΤΟΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ .
    ΕΑΝ ΔΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΑΝΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΘΑ ΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η 50ΑΡΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΤΗ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.
    ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
    ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

    ΕΝΑΣ ΕΠΑΪΩΝ

  6. να ρωτήσω και εγώ κατι τις ;

    να πώ εντάξει 500.00 το χρόνο το οι δύο μεγάλες γούρνες για να κολυμπάνε 100 παιδάκια ( το λιγότερο).

    το σκεπαστό πόοοοοοσο κάνει το χρόνο και πόσα "παιδάκια" παίζουν ?

    αμ το μεγάλο μαντρι ? ποσο κάνει το χρονο το χόρτο για να βοσκάνε 2 (δύο) ομάδες ?

    μήπως υπαρχει χρήση των δύο παραπάνω απο τους δημότες ? και αν ναι καθε πότε ?

    αρα λεγω εγω τώρα, μήπως να τα δώσουμε και αυτά ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΔΗΜΟΣ ?????

    ποσο και γιατι εχει παραπάνω κόστος ρε μανάρια το κολυμβητήριο από το κλειστό και το στάδιο ???

    ας μου πεί κάποιος…

    Zuperman …

    υγ σοβαρά τώρα. το πρώτο που πρέπει να κάνει ο δήμος είναι να δει πόσο είναι το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ και αφού πληρώνει για αυτές , και αν συνεχίσει να πληρώνει, να ΖΗΤΗΣΕΙ να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    και θα τους επιδοτούμε και θα τους πληρώνουμε τις εγκαταστάσεις, όταν μάλιστα ο ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ για να τις χρησιμοποιήσει πρέπει πρώτα να πάρει "άδεια", από τους συλλόγους ???

  7. ΣΤΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΔΙΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΦΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΘΕΡΜΕΝΕΙ ΤΗΝ 25ΑΡΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΚΟΤΩΝΗ.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΕΙΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 10000.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 25ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ Η ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣ ΣΗΜΕΙΟΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ.ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΕΝΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ1 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΟΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΙΔΙΩΤΗ

  8. ΕΠΑΪΩΝ και επίσης ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ και παράλληλα ΕΣΑΕΙ αναληθής.
    Και αφού είναι όπως τα λες και τα ξέρεις, για πες μου και εμένα για να το καταλάβω. Γιατί δεν το έχουν κάνει οι τωρινοί και οι προηγούμενοι με τα άλλα μαγαζιά του δήμου? Μπας και το κατάφεραν στο συνεδριακό? Μπας και το έκαναν στις πηγές και στο spa? Να σου πω εγώ? 850.000 το χρόνο μέσα. Και όχι μόνο μέσα με τα μπούνια, αλλά και μηδέν απόδοση για τον τόπο από εκμετάλλευση, τουρισμό κλπ.
    Αγαπητέ Επαϊοντα, εσύ που τα ξέρεις όλα (γιατί εγώ σε κόβω να έχεις μικροσυμφέρον από το να μείνει στο τόπο, άσχετα αν θα μπορεί να το λειτουργεί), για βάλτα μου κάτω. Όλο το χρόνο η 25άρα και 7 μήνες η 50άρα ξέρεις πόσους τόνους θέλει? Να σου πω εγώ? 120-150 τόνους (1-2 τηλεφωνάκια σε 2-3 δημοτικά κολυμβητήρια θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σου βγάλουν τις τσίμπλες), άρα περίπου 170-210.000
    Πάμε πιο κάτω. 2 βάρδυες από 3 υπαλλήλους, συν 2 βάρδυες από 1 ναυαγοσώστη, συν 3 βάρδυες φύλακα, συν καθαρισμό, συν υπεύθυνο της μονάδας, να σου πω μαζί με τις εισφορές πόσο κάνουν? 180-220.00 ευρώ με μισθούς τρόϊκας.
    Πάμε πιο κάτω. Η συντήρηση έχει καθαρισμό νερού, υλικά, χλωρίωση, συνεργείο που θα τα αναλάβει ή ειδικό υπάλληλο, συντήρηση μηχανημάτων για να λειτουργούν σωστά, συντήρηση εγκαταστάσεων, ρεύμα, επικοινωνία, έξοδα, λογιστήριο και ταμείο. Εσύ για πόσα τα κόβεις φωτεινέ παντογνώστη. Εγώ στα κόβω για 50-60.00 κατά ελάχιστο. Και έπειτα, άμα τα έχεις όλα αυτά, ποιός θα αναλάβει να φέρει διοργανώσεις, να το προβάλει, να το διαφημίσει? Ο Δήμος? χαχαχαχα
    Με λίγα λόγια, νατα τα 500.000 και χωρίς δυνατότητα να έχεις έσοδα, ή να φέρνεις δουλειές, αφού και τα θέματα τουριστικής προβολής ο δήμος τα έχει στείλει αδιάβαστα.
    Και συγγνώμη για το "βιβλίο" αλλά βαρέθηκαμε οι "μικροί μεγάλοι στα καφενεία" και "επαίοντες" να έχουν άποψη για τα πάντα έτσι χωρίς κόπο, απλά γράφοντας ανώνυμα κάπου και κάνοντας το κομάτι τους ή εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του.

    Κατάλαβες παντογνώστη ή επαίοντα ή αυθεντία των πάντων?

    Poseidon

  9. s-spinos:
    Ax! βρε zuperman, έτοιμο στρωμένο τραπέζι χωρίς καθόλου να
    κουραστούν βλέπουν οι ιδιώτες και προσπαθούν και προσπαθούν
    να καταβροχθίσουν τα πάντα οι άνθρωποι,το έχει τους κοιτάνε.
    το πρόβλημα είναι στη Δημοτική Αρχή που έχει την ευθύνη της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος τι κάνει.

    θαρρώ πως η πρότασή σου είναι στη σωστή πλευρά.

  10. ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.
    ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.

  11. ο καθενας λέει το μακρύ και το κοντό του αλλα στην συνολική ερώτηση κανενας δεν απάντησε

    οσο για τον Pos-eidon
    ρε φιλαράκο για να δεις οτι εισαι αλλου για αλλού λες οτι η 25αρα θέλει πετρέλαιο … να το βάλει που ρε ??? στα ηλιακά??? αλλα κόλπα??? ποιός λοιπόν λέει ανακρίβειες???
    για τα υπόλοιπα που λες θα τα δεχτώ μόνο αν μου απάντήσεις σε ολόκληρο το ερώτημά μου …

    Zuperman …

    υγ 1 ε ψιτ Pos-eidon , και εσύ ανωνυμα γράφεις , γι αυτο μην κατηγορείς αλλους , γιατι ειναι σαν να κατηγορείς το εαυτό σου, οκ ???
    υγ 2 @ 10:52 για πές μου , πότε θες να πάμε στο χόρτο για μπάλα ???

  12. Ο επιχειρηματίας της πόλης κτυπά μέσω Μπάκου για να πάρει το Κολυμβητήριο.
    Γεωργιε προτείνεις εκ του ασφαλούς γιατί την απόφαση θα πάρει το δημοτικο συμβούλιο και αν πούνε ναι για ένα να εισαι σίγουρος ότι θα περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα. Τα ψευτοδειληματα που θετεις δεν περνάνε στον τόπο μας και σίγουρα αυτο το αγνοείς λόγω της μακράς απουσίας σου. Ο τόπος δεν έχει ανάγκη απο επαναπατριζωμενους << σωτήρες>>.

  13. Καλημέρα σε όλους.
    Να προσθέσω στην γνώση όλων ότι το ποσό των 400.000€ που αναφέρεται απο όλους για την λειτουργία του Κολυμβητηρίου είναι απο την ίδια την τεχνική υπηρεσία του Δήμου.
    Ακόμη και 300.000€ είναι λίγα; ή 200.000€ είναι λίγα; η 100.000€ είναι λίγα για λειτουργία μιας εγκατάστασης για 90 ή 150 παιδιά ενός μόνου αθλήματος;
    Κάποτε στον Καραβούλη σύμφωνα με τα λεγόμενά σας κόστιζε 40.000€ στον Δήμο. Τώρα για τα ίδια παιδιά να κοστίζει τουλάχιστον 3 εως 10 φορές περισσότερο το θεωρείτε σωστό;
    Και πιστεύεται ότι μια μεγάλη εκδήλωση ή μερικές προπονήσεις απο μεγάλα σωματεία θα καλύψουν το κόστος. Το επιπλέον κόστος και θα ισοσκελίσει τον ισοζύγιο πληρωμών;
    Οπότε δεν έχει σημασία τι είναι λογικό με την εμπειρία του καθενός.
    Οσο για το κόστος που γίνεται συζήτηση αφορά το επιπλέον κόστος στην λειτουργία των υπαρχόντων υποδομών του δήμου.
    Που στις υπόλοιπες υποδομές κάνουν χρήση όχι 90 ή 150 παιδιά αλλά διπλάσια και τριπλάσια παιδιά απο πολλά τμήματα και διαφορετικά αθλήματα. Ενώ το κολυμβητήριο στοχεύει σε συγκεκριμένα παιδιά και είναι για ΕΝΑ συγκεκριμένο άθλημα .Η αναγωγή σου είναι λάθος Zuperman και θα μου επιτρέψεις να σου πω πως ειναι ελαφρά την καρδία.
    Τώρα θα με ρωτήσεις να μείνουν στον δρόμο; Όχι να μην μείνουν στον δρόμο.
    Και ποια είναι η λύση; Ίσως η συνέχιση στον Καραβούλη να ήταν μια λύση για αρκετό καιρό ακόμη. Ίσως η συμμετοχή των σωματείων να έλυνε ένα μέρος.
    Δεν γίνεται να δημιουργούνται σωματεία και να ζητούν από τον δήμο να τους καλύψει το κόστος λειτουργία τους για να κάνουν αυτό που τους ευχαριστεί. Γιαυτό στο εξωτερικό είναι λίγα σωματεία με ικανούς ανθρώπους που μπορούν να καλύπτουν οικονομικά το χόμπυ τους. Και όχι ο κάθε δήμος.
    Και εννοείτε ότι η καλύτερη διαχείριση των υποδομών μπορεί να βοηθήσει. Εύκολα είναι όλα στην θεωρία. Στην πράξη όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αντε να βρείς οποιοσδήποτε ομοσπονδία να πληρώνει με συνέπεια. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα αγαπητοί φίλοι μου.
    Αλλά σε χαλεπούς καιρούς που να βρείς …κορόιδα να σου πληρώνουν τα πάντα. Και ειδικά απο την Ελλάδα.
    Όλοι τσάμπα θέλουν.

    Φιλικά σε όλους.
    Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία. Με φωνές και κραυγές δεν γίνεται τίποτα.

  14. Ειλικρινά απορώ με την προσπάθεια μηδενισμού των πολλών απλά για να κάνουν το κομμάτι τους και να την πουν στον άλλο. Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλουν το καλό του τόπου αλλά την δυνατότητα να εξασκήσουν τα μικροσυμφέροντα τους, ή ακόμα χειρότερα να κάνουν καφενειοκουβέντα για να φανούν και να αισθανθούν ότι κάποιοι τους διαβάζουν. Κρίμα.
    Ξέρουν όλοι ότι ο κάθε δήμος δεν μπορεί να βάλει πετρέλαιο στα αυτοκίνητα και στα σκουπιδιάρικα και εσεις πιστεύετε ότι θα βρει για να βάλει στο κολυμβητήριο!!!
    Ξέρουν όλοι ότι όλα τα κολυμβητήρια στην Ελλάδα έχουν κλείσει λόγω αδυναμίας κάλυψης του κόστους και εμείς νομίζουμε ότι εδώ με μάγια θα το λειτουργούνε.
    Ξέρουν όλοι ότι το παρελθόν με τα λεφτά του καζίνο στην ΔΑΕΤ έχει περάσει χωρίς επιστροφή, και νομίζουν ότι θα υπάρχουν πάντα λεφτά για να δουλεύουν τα δημοτικά μαγαζιά.
    Ξέρουν όλοι ότι ο δήμος δεν μπορεί να είναι και επιχειρηματίας, ούτε μπορεί να λειτουργήσει αναπτυξιακά. Επίσης δεν μπορεί να ξεφύγει από το ΑΣΕΠ, δεν μπορεί πια να δώσει υπερωρίες (εδώ δεν μπορεί να πληρώσει τα Σαββατοκύριακα για τους οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας και πεθαίνουν άνθρωποι, δεν έχει για τη δημοτική αστυνομία, δεν έχει για να λειτουργήσει το δημοτικό συμβούλιο και το λήγουν πρόωρα, θα έχει για το κολυμβητήριο?).
    Και έρχονται κάποιοι και λένε, ας σκεφτούμε τους συλλόγους (ειδικά όταν κάποιοι προέρχονται από αυτούς), ας σκεφτούμε τα παιδιά και τους αθλητές, ας σκεφτούμε τους γονείς που αγωνιούν από 1η Νοέμβρη που θα απασχολούνται τα παιδιά τους και με τι θα μπλέξουν, ας σκεφτούμε ότι αυτή η εγκατάσταση μπορεί να φέρει κόσμο στο Λουτράκι αν λειτουργήσει σε καθεστώς σύγχρονης επιχείρησης με προϋπόθεση την εξασφάλιση του κοινωνικού έργου του Δήμου, και την πέφτετε όλοι με φθηνές δικαιολογίες και επιχειρηματολογία που δεν υφίστανται.
    Άρα δεν θέλετε την πρόοδο, δεν θέλετε να εξυπηρετούνται οι σύλλογοι, δεν θέλετε την ανάπτυξη, δεν θέλετε την εξέλιξη. Το μόνο που θέλετε είναι η αντίθετη άποψη για να έχετε λόγο ύπαρξης μέσα στο μικρόκοσμο σας.
    Και είμαι σίγουρος ότι αν το blog σηκώσει θέμα "Όχι σε ιδιώτες το κολυμβητήριο" οι ίδιοι θα την πέσετε με τα ακριβώς αντίθετα επιχειρήματα, απλά για να κάνετε το κομμάτι σας.
    Στο κάτω κάτω, οι όποιες προτάσεις θα περάσουν από την οικονομική επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο. Ούτε αυτοί δηλαδή δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους?
    Καλημέρα σας

  15. @7:04 "Δεν γίνεται να δημιουργούνται σωματεία και να ζητούν από τον δήμο να τους καλύψει το κόστος λειτουργία τους για να κάνουν αυτό που τους ευχαριστεί"

    αφου το κάνει στο ποδοσφ. ας το κάνει και στην κολύβηση

  16. Αγαπητέ φίλε Γερανέ, και άλλοι σχολιαστές. Ούτε κρύβομαι, ούτε το παίζω ούτε άλλα δήθεν. Και ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται. Ο σχολιαστής 7.54 περιγράφει ένα μέρος των προβλημάτων.
    Καταρχήν προτιμώ να χρησιμοποιήσω την γνώση άλλων, που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους, όπως του καλού φίλου και θρύλου των πισινών Γιάννη Μαυρωτά. Διαβάστε το εδω…http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=5075..
    Επίσης, αν θέλετε να σας δώσω συνδέσμους από ειδησιογραφικά ιστολόγια για την αρθογραφία γύρω από 50 κολυμβητήρια που δυστυχώς κλείνουν, γιατί ο καλλικράτης, η κακή οικονομική κατάσταση και το τρέχον σύστημα, οδηγεί με ασφάλεια σε αυτό το αποτέλεσμα. Μιλάμε για 5 στην Αθήνα, 3 στη Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λέσβο, Κέρκυρα, Πάτρα, Ξάνθη, Σητεία, Πύργο, Κεφαλονιά, Άρτα, Καβάλα, Κατερίνη, Έδεσσα….και πάει λέγοντας.
    Αν αυτά εσάς δεν σας ανησυχούν, τότε φίλτατε Γερανέ, απορώ τι θα ήταν αυτό που θα το έκανε.
    Και ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν προτείνω εκ του ασφαλούς, το αντίθετο μάλιστα. Εκπροσωπώ θεσμικά το Λουτράκι και την Περαχώρα και με γνώμονα αυτό πράττω. Η πιο διάφανη διαδικασία, αλλά και "πίεση" για να ανοίξει ένα θέμα, είναι να κινηθεί κάποια διαδικασία και να απαιτηθεί δράση. Αυτό το σκοπό έχω, και αυτό υπηρετώ.
    Εάν το θέμα ξεκινήσει να φεύγει από την αγκαλιά του Μορφέα που τώρα είναι και που κανείς δεν το ξυπνάει γιατί μπορεί να κατηγορηθεί ότι εξυπηρετεί συμφέροντα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιηθεί καμμία υποδομή για το καλό του τόπου….(συνεχίζεται)

  17. …(συνέχεια)
    Με την κίνηση και την πρωτοβουλία τι επιτυγχάνω; Να ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο. Να ανοιχτούν τα χαρτιά. Να ακουστούν από τις υπηρεσίες και τον προμηθέα τα κόστη και οι προϋπολογισμός. Να δούμε πως θα χρημοτοδοτηθούν τηρουμένων των συνθηκών. Να εξετάσει προτάσεις η οικονομική επιτροπή και να τις φέρει στο φως. Και μετά να γίνει εισήγηση και απόφαση στο ΔΣ. Αν αυτό δεν είναι ότι πιο ξεκάθαρο, τότε πιο είναι; Το βόλεμα χωρίς να ρωτήσω κανένα; Οι δήθεν διαγωνισμοί; Οι αναθέσεις; Η λειτουργία εις βάρος του δήμου και της τσέπης των δημοτών για να βολευτούν 4-5;
    Όχι από εμένα καλοί μου φίλοι. Έχω υποχρέωση να ανοίγω τέτοια θέματα για να γίνονται κοινωνοί ΟΛΟΙ. Δημοτικοί σύμβουλοι, δημοτικοί υπάλληλοι, δημότες, φορείς….όλοι. Και αφού αυτοί που έχουν επιλεγεί από τους δημότες ελέγξουν όλες τις λύσεις, να κάνουν την δουλειά τους. Και η δουλειά τους είναι οι κοινωνικές παροχές και η σωστή εκμετάλλευση των επενδύσεων του τόπου με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το βέλτιστο αποτέλεσμα.
    Τώρα αν εσύ σε όλα αυτά βλέπεις συμφέροντα και εκπροσωπήσεις ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, τότε ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ (ο όποιος εσύ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΚΑΤΙ.
    Έτσι κατηγορήθηκε για δήθεν συμφέροντα και ο Γιωργούλης, αλλά έφερε το Rally Acropolis και καμμιά 30αριά διοργανώσεις (για να λέμε και τα σύκα σύκα).
    Έτσι κατηγορήθηκα και εγώ την Άνοιξη, γιατί έφερα το Παγκόσμιο κύπελλο Καράτε.
    Έτσι θα κατηγορηθούμε γιατί θέλουμε (όλοι οι σύμβουλοι του ΔΣ) να φέρουμε το Rally Acropolis και για την άλλη τριετία.
    Ή για να πω και για το loutrakiblog, έτσι έχουν κατηγορηθεί και οι διαχειριστές τους (θυμάμαι 2 αντίστοιχες περιπτώσεις για τον Μιχάλη) όταν "τολμούσαν" να πάρουν θέση για το γενικό καλό, και όχι για το καλό λίγων και εκλεκτών.
    Έλεος πια. Δεν λειτουργώ με γνώμονα τα μικροσυμφέροντα και τα θέλω των λίγων όταν αυτά είναι κόντρα στην κοινή λογική, στην διαφάνεια, στην εξέλιξη και στο καλό του τόπου.
    ΚΑΙ ΝΑΙ, δεν ντρέπομαι να προασπίσω τα συμφέροντα των δημοτών, των συλλόγων και της νεολαίας. Ούτε των φορέων που θέλουν οι κόποι τους και τα χρήματα του δήμου για το υδροθεραπευτήριο, το συνεδριακό και το κολυμβητήριο να λειτουργήσουν επιτέλους για το καλό του τόπου.
    Και το καλό του τόπου δεν είναι το καλό του ανώνυμου σχολιαστή, αλλά το επαγωγικό καλό που θα βγεί από την συνεργασία αυτών που επιλέγησαν να εκπροσωπούν τους δημότες.

    Μιχάλη, Άλεξ, Άγγελε….ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για την φιλοξενία σας και για το θάρος να προβάλετε αντικειμενικά και χωρίς περικοπές τα κοινά του τόπου μας. Εάν θέλετε, μπορείτε να σηκώσετε τις απόψεις μου και εν είδη άρθρου το σχόλιο μου. Ούτως ή αλλως, από αυτά θα κριθώ και ως θεσμικός εκπρόσωπος (γιατί ως πρόσωπο, αθλητής, επιστήμων και επαγγελματίας, έχω κριθεί πολλάκις).

  18. ΚΥΡΙΕ
    POSEIDON
    ΑΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
    ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕ?
    ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ SPA ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ
    ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΘΩΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΑΥΓΑΤΙΖΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΕΝΑΣ ΕΠΑΪΩΝ

  19. @9:37…συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
    Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα του ΛΑΟΥ….με 400 και βάλε παιδιά σε όλα τα σωματεία σε όλες τις ηλικίες.
    Μην συγκρίνεις 400 με 90.
    Δεν κάνει!!!
    Και τα 90 παιδιά των δύο πλέον συλλόγων είναι τα ίδια παιδιά, που ήταν σε ένα σύλλογο πιο παλιά.

  20. Αν το blog σηκώσει θέμα "Όχι σε ιδιώτες το κολυμβητήριο"…τότε θα πω χάσαμε μια ευκαιρία!!! να λειτουργήσει κάτι με καλύτερο τρόπο.
    Και για την σκέψη μου αυτή έχω κατηγορηθεί απο αρκετούς.
    Να που ήρθε η ώρα που κάποτε για μερικούς ήταν αδιανόητη και ανέφικτη.
    Την διαχείριση των υποδομών του Δήμου μας απο Ιδιώτες με στοχευόμενο προσανατολισμό.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  21. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕΙ 500000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ.ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΕΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΕΣΧΥΝΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑΣ.ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΗΛΛΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ΙΔΙΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Ο ΙΣΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗ ΓΛΙΤΟΣΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΛΟΓΟΜΑΧΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΚΗ ΤΟ ΡΕΠΠΑ ΦΙΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ,ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 150000 ΕΥΡΩ ΜΕΝΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣΑΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΟΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΕΞΩΔΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ.ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΟΣΜΗ ΛΟΒΗΤΟΥΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΑΡΜΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΨΑΧΝΕΙΣ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  22. Ρε Επαίοντα, γιατί δεν βάζεις το πραγματικό σου όνομα που είναι Τάκης…..
    Όταν σε κόβει γιατί κόπτεσαι το καταλαβαίνω να γράφεις ότι θέλεις να γράφεις. Θα σου χαλάσουν το σχέδιο και τρελαίνεσαι.
    Δεν πειράζει. Ας μην ξέρω από νερά και νεροτσουλήθρες. Όπως λέει ο κος Μπάκος σε αυτά που έγραψε, όλα ανοιχτά στο τραπέζι. Και οι ιδέες σου, και των άλλων, και του δήμου και του προμηθέα, και αυτών που θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Και μετά βλέπουμε τι συμφέρει.
    Αλλά εσύ όχι. Να το δουλέψουμε τώρα για να βολευτεί η κατάσταση και μετά ποιός ενδιαφέρεται? Όχι ρε σεις ο φασισμός του ένα και των δύο, δεν περνάει.
    Όσο με το αν ξέρω ή όχι από υγρό στοιχείο…..πίστεψε με, ξέρω πολλά περισσότερα…..και σε πολύ μεγαλύτερες μεγαλύτερες κατηγορίες από αυτές που κάποτε έπαιζες εσύ για την πλάκα σου.

    Poseidon

  23. Φίλε 8.34 αφού ήσουνα δίπλα σε γραφείο, θα άκουσες τα σχέδια του μεν και του δε, άρα είσαι καλός μάρτυρας.
    Και επειδή εγώ δεν μασάω, ούτε το παίζω ανώνυμος, ούτε γράφω λες και είμαι άλλος που άκουγε, ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ για να το δουν και όλοι.
    Εγώ πρότεινα να γίνει ανοιχτή εκδήλωση ενδιαφέροντος και να συμμετέχουν όλοι και όλες οι πιθανές λύσεις. Και αφού θα έχουμε καταλήξει σε κοινό κόστος από όλες τις προτάσεις, μετά η οικονομική επιτροπή σε συνεργασία με ανεξάρτητο ειδήμονα (π.χ τον Γιάννη Μαυρωτά, ή κάποιον που έχει εμπειρία διαχείρισης κολυμβητηρίων ή εταιρεία management) θα κρίνει τι είναι καλύτερο για το κολυμβητήριο, για το δήμο και για τους δημότες και τους φορείς από την αξιοποίηση. Και όταν εννοώ τι είναι καλύτερο, ίσως φανεί ότι θα είναι τελικά προτιμότερο να το αναλάβει ο δήμος ή ο προμηθέας ή να δοθεί προς μίσθωση ή να δοθεί προς υπεκμίσθωση ή ότι συμφέρει. ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ. Και δυστυχώς άκουγαν και άλλοι 2 και 1 δημοτική υπάλληλος που ήταν παρούσα, άρα μπορούν να πιστοποιήσουν τα λεγόμενα μου.
    Από την άλλη φίλε ανώνυμε ή επώνυμε (εξ όσων καταλαβαίνω), ο συνομιλητής μου Τάκης Ρέππας (με τον οποίο δεν λογομαχούσαμε αλλά ανταλλάζαμε απόψεις…μη τα συγχέουμε), πρότεινε χωρίς προϋπολογισμό, χωρίς επιχειρηματικό πλάνο, χωρίς προβλέψεις, να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία και να βγεί η άδεια στο όνομα του Δήμου. Άρα αποκλείουμε μετά την πιθανή μίσθωση (άρα τον ένα κίνδυνο τον διώξαμε…..).
    Και μετά από 4-5 μήνες, αφού θα έχουμε στοιχεία (μα καλά υπάρχει σοβαρός άνθρωπος ή επιχειρηματίας που με 5 μήνες λειτουργίας στο χειμώνα θα βγάλει συμπέρασμα;), να κάνουμε ανάθεση σε κάποιον που θα αναλάβει την συντήρηση, την προβολή, την προώθηση κλπ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, αλλά αφού έχουμε κάψει όποιον θα ήθελε να αναλάβει επί συμβάσει, να κάνουμε μετά ανάθεση!!! Ρε είσαστε καλά;
    Ή το άλλο; Επειδή δεν θα βγαίνει το μαγαζί, και επειδή τα παιδιά του τμήματος κολύμβησης του Ποσειδώνα και του νέου συλλόγου πληρώνουν με το μήνα, η απαίτηση από τους συνομιλητές μου (και αφού άκουγες, θα το άκουσες και αυτό), είναι να ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ να ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ και να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.
    Όχι….όλοι είμαστε άσχετοι, αρκεί να γίνει το σχέδιο των λίγων που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να επιβάλουν απόψεις και σχέδια.
    ΟΧΙ ΠΙΑ. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΞΙΠΟΙΠΟΙΗΣΗ της δημοτικής περιουσίας. Είναι το ελάχιστο που περιμένουν οι δημότες από εμένα και ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ. Και όλα τα άλλα περί σχεδίων και εξυπηρετήσεων τα ακούω βερεσέ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ούτε "εθελοντικά" ούτε επί χρήμασι να ασχοληθώ με το κολυμβητήριο, εκτός από την συναπόφαση στο ΔΣ για την αξιοποίηση του.

  24. @11:55
    πόσα από τα 400 παιδια παίζουν στο χόρτο ???

    μήπως στο χόρτο, που το πληρώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, παίζουν "παιδάκια" που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ???

    Zuperman …

    υγ κ.Μπάκο λέω ψέματα ???

  25. αφήστε τα λόγια όλοι
    βαρεθήκαμε
    έργα θέλουμε
    πρωτοβουλίες και πράσινα άλογα
    έπρεπε κιολας να είχε δοθεί λύση
    ψιλοκοσκινίζουμε τα ίδια και τα ίδια
    γιατί ρε φίλοι του λογοθέτη δεν βρίσκετε λύση;
    αμάν κουραστήκαμε

  26. …μια χαρα σχολια… βλεπω πολλοι νοιαζονται, ξερουν και αμυνονται… παρ ολα αυτα βλεπω ενα συνεδριακο, ενα σπα και ενα κολυμβητηριο (για να μην πω ενα δημο ολοκληρο) αφημενα στην τυχη τους… και φυσικα στην καλη θεληση καποιον "αλτρουιστων"… πολυ περιεργη αισθηση περι αυτοδιοικησης εχετε κκ αυτοδιοικουντες…

  27. Κυριοι αναγκαζομε ν'ασχοληθω με τα φιλολογικα σας φληναφιματα γιατι γραψατε τ'ονομα μου μια κουβεντα σας λεω για τον καθενα μιλουν οι πραξεις του και ειδικα οταν δεν διαφημιζοντε.Ετσι για την ιστορια 20 χρονια δεν λεω κανω πραξεις μ'ολους τους Δημαρχους για να φτασετε σημερα να κοκορομαχητε σε ετοιμες δημοτικες εγκταστασεις πως θα βρητε τροπο να τις ξεφορτωσετε οσο οσο και να φορτονετε σε μενα τετιες προθεσεις ντροπη σας
    ΤΑΚΗΣ ΡΕΠΠΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog