Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο τύπου-απάντηση του Ποσειδώνα Λουτρακίου

- Advertisement -

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Με αφορμή την ανάρτησή σας της Παρασκευής 14-10-2011 του εδώ και ελάχιστου καιρού νεοιδρυθέντος Ναυταθλητικού Συλλόγου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων της επιστολής του προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας {σχετικά με την λειτουργία του νέου Δημοτικού Κολυμβητικού Κέντρου} και λόγω του γεγονότος ότι αρκετά σχόλια που συνοδεύουν αυτήν την ανάρτηση ,{ μερικά μάλιστα Μελών του ΔΣ του νέου συλλόγου} , και κατά το μέρος που αυτά αναφέρονται – σχολιάζουν – ειρωνεύονται – υποτιμούν – απαξιώνουν το αθλητικό και όχι μόνον έργο πενήντα ετών { 1962 έτος ίδρυσης του Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ} και την εν γένει θεωρούμε τεράστια συμβολή του συλλόγου μας και των ανθρώπων του στα αθλητικά δρώμενα όχι μόνον της πόλης μας και του Δήμου μας αλλά και Πανελλαδικά και πού έχει ουκ ολίγες φορές αναγνωρισθεί από πολλούς φορείς της κοινωνίας μας αλλά και της πολιτείας μας ,…

Δηλώνουμε τα παρακάτω :
1oν. Η επίσημη θέση του συλλόγου μας επί αθλητικών – κοινωνικών και άλλων θεμάτων που έχουν σχέση με την δραστηριότητα του εκφράζεται μέσα από το Διοικητικό του Συμβούλιο και τις εκάστοτε αποφάσεις του και όχι από πιθανούς σχολιασμούς ανώνυμων υποτιθέμενων φίλων του .
2ον. Τον υγιή συναγωνισμό και όχι τον ανταγωνισμό καλλιεργούμε όλα αυτά τα πενήντα χρόνια ύπαρξης μας και ένεκα αυτής της διαχρονικής πεποίθησης μας και δράσης μας αυτόν προσπαθούμε να εμφυσήσουμε στους εκατοντάδες αθλητές μας όλων των αθλημάτων που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από τις τάξεις του συλλόγου μας .
3ον. Διαχρονική μας επίσης πεποίθηση είναι ότι αθλητές μας – στελέχη μας – προπονητές μας των οποίων η αθλητική των παρουσία προδιαγράφεται από αξιόλογη έως λαμπρή σχετικά με τις επιδόσεις των { και πέραν του ερασιτεχνικού επιπέδου πού εμείς καλλιεργούμε } να τους δίδουμε πάντα την ευκαιρία παραχωρώντας τους σε άλλους συλλόγους με μεγαλύτερη τεχνογνωσία για την ανάδειξη των ικανοτήτων τους σε μεγαλύτερο επίπεδο που σαν αποτέλεσμα θα έχει την επίτευξη των πιθανών στόχων πού αυτοί έχουν θέσει στην αθλητική και όχι μόνον ζωή τους .
4ον. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ και η ιστορία του είναι άρρηκτα συνυφασμένη με αυτή της πόλης μας αλλά και του Δήμου μας τόσο στο αθλητικό όσο και στο κοινωνικό του γίγνεσθαι.{και δεν είναι απλά ο σύλλογος μιας ιδιωτικής επιχείρησης η ενός εκπαιδευτηρίου} .Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που κατασκευάσθηκαν από την πολιτεία και τον Δήμο μας όπως{ το ΘΩΔΕΙΟ Στάδιο , το ΓΑΛΛΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ Κλειστό Γυμναστήριο , το Δημοτικό Κολυμβητικό Κέντρο } έγιναν πραγματικότητα ένεκα και αυτής της τεράστιας δραστηριότητας του Ομίλου μας των πενήντα τελευταίων ετών και ήρθαν να καλύψουν μια ανάγκη για την κοινωνία μας που και εμείς ως σύλλογος δημιουργήσαμε . Είμαστε πολύ υπερήφανοι ως σύλλογος και ως ΔΣ που με το έργο μας και τις προσπάθειες μας όλων αυτών των ετών καταφέραμε να πείσουμε όλους αυτούς τους θεσμικούς παράγοντες να υλοποιήσουν τέτοιες αθλητικές εγκαταστάσεις την ωφελιμότητα των οποίων θα έχει εσαεί η νεολαία της περιοχής μας .
5ον. Ο αγώνας και η προσπάθεια μας για την όσο συντομότερη έναρξη λειτουργίας του νέου Κολυμβητικού Κέντρου του Δήμου μας δεν γίνεται μέσω επιστολών προς τους αρμοδίους τις οποίες εκ των υστέρων δίνουμε στην δημοσιότητα για επικοινωνιακούς λόγους ,ούτε για να διατρανώσουμε ότι υπάρχουμε και εμείς , αλλά γίνεται με πολύ σοβαρότητα σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και με την κατάθεση των προτάσεων μας και την όποιαν τεχνογνωσία διαθέτουμε πάντα στο μέτρο της παρέμβασης μας ως αθλητικός σύλλογος που εμείς μπορούμε να έχουμε , και το κυριότερο την δημοσιότητα την επιζητούμε μόνον για τους αθλητές μας και τις ομάδες μας στις όποιες επιτυχίες έχουν μέσα στους αθλητικούς στίβους .
Λουτράκι 23-10-2011
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    Ο ΤΑΜΙΑΣ
Βλάσσης Φίλης                       Χαράλαμπος Γεωργίου                       Ιωάννης Λαζαρίδης
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΥΜΒΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ + ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
    ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog