Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

2ο Τουρνουά Χάντμπολ δημοτικών σχολείων του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -
Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου σας ενημερώνει με χαρά το  2ο Τουρνουά Χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας…

 
Η περσινή πρώτη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων ήταν απόλυτα επιτυχημένη και οφειλόταν αποκλειστικά στα παιδιά, στου Γυμναστές και στις Διευθύνσεις των Σχολείων.
Επικουρικά οι διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Φυσικής Αγωγής μας στάθηκαν και με τον συμβουλευτικό χαρακτήρα τους μας βοήθησαν στο να οργανώσουμε μια εκδήλωση που στέφτηκε με επιτυχία. Μια επιτυχία που εκφράστηκε με το χαμόγελο των παιδιών.
Φέτος έχουμε την χαρά να υποδεχτούμε στην εκδήλωσή μας τα Δημοτικά σχολεία των εκπαιδευτήριων Αριστοτελείου και Ατσόγλου, και του Δημοτικού της Περαχώρας. Με την συμμετοχή των επιπλέον σχολείων διαμορφώνονται δύο όμιλοι. Ο πρώτος Όμιλος με 5 Σχολεία και ο δεύτερος με 4 Σχολεία.
Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερα από 500 παιδιά που θα χαμογελάσουν ξανά!!
 
Οι αγώνες του πρώτου γύρου, του πρώτου Ομίλου θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου Γ.Γαλανόπουλος ενώ ο πρώτος γύρος του δεύτερου Ομίλου στο κλειστό των Αγίων Θεοδώρων. Ο τελικός γύρος με τις νικήτριες ομάδες των δύο ομίλων θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο του Λουτρακίου.
Αναμένουμε τις ομάδες από τα σχολεία και θα σας ανακοινωθεί το πρόγραμμα αναλυτικά.
Το 2ο Τουρνουά θα διεξαχθεί πριν τις εορταστικές διακοπές των Χριστουγέννων.
Ευχαριστούμε το αθλητικό σωματείο Στρατηλάτης από τους Αγίους Θεοδώρους που μας βοηθάει ουσιαστικά στην διοργάνωση την φετινή χρονιά.
Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας και σας προσκαλούμε όλους κοντά μας.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας.
 
Ο Έφορος :Κων/νος Παλαιολόγος
 
Τα μέλη : Τυφτικίδης Λάζαρος
 
Μπεκιάρης Παναγιώτης
 
Μπεκιάρη Κατερίνα.
 
 
 
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog