Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

DENNIS PHILIPS: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΘΕ…ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ!

- Advertisement -

Ο Dennis Philips, γεννημένος το 1955 στο Missouri των Ηνωμένων πολιτειών, άρχισε να ξεχωρίζει στον χώρο του poker, κατακτώντας την τρίτη θέση στο World Series of Poker Main Event πριν από τρία χρόνια…
Από τότε, οι επιτυχίες του στα σημαντικά τουρνουά poker, ήταν περιορισμένες. Συγκεκριμένα, έλαβε την 45η θέση στο WSOP Main Event του 2009 και την 3η θέση στο NBC Heads-up Championship του 2010, η οποία του απόφερε $125,000.

Πρόσφατα, όμως, κατάφερε να επιβληθεί στο WSOP Circuit Event #8 $1,100 ΝL Hold’em του Hammond και να κερδίσει $55,045. O Dennis Philips κατέκτησε την πρώτη θέση στο Event, όπως και το περίφημο δαχτυλίδι του WSOP Circuit Events. Κατάφερε να ξεπεράσει 227 παίκτες και να κερδίσει το πρώτο δακτυλίδι της καριέρας του.

Η αγωνία του όμως δεν έληξε με τη νίκη του αυτή, αφού μετά τον αγώνα μεταφέρθηκε με πόνους στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως χρειαζόταν επειγόντως εγχείριση σκωληκοειδίτιδας.

Μετά την επέμβαση και αφού είχε ξεπεράσει το σοκ, ο Philips πόσταρε ένα εύθυμο σχόλιο στο Twitter του: «Γλυκόπικρο WSOP-C στο Hammon…Έχασα τη σκωληκοειδίτη μου αλλά κέρδισα ένα δακτυλίδι!»

Η επιτυχία αυτή του Philips, έκανε τα κέρδη του να φτάσουν συνολικά τα $5,15 εκατομμύρια.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog