Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διάσημοι που πέθαναν ενώ έκαναν…σεξ

- Advertisement -

Είναι παγκοσμίου φήμης και από όλους τους κλάδους. Είναι διάσημοι και η φήμη τους εκτοξεύτηκε ακόμη περισσότερο όταν …..πέθαναν. Ο λόγος για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους, κατά τη διάρκεια του σεξ. Και θα ξεκινήσω αμέσως την αντίστροφη μέτρηση…

8. Αττίλας
Ένας από τους μεγαλύτερους πολεμιστές της ιστορίας ήταν σε θέση να κερδίσει πολλές μάχες στη διάρκεια της ζωής του, αλλά ο γάμος δεν ήταν ένας από αυτούς. Ο Αττίλας  υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ κάνει σεξ με τη γυναίκα του … τη νύχτα του γάμου τους.
7. Jack McConaughey (μπαμπάς του γνωστού ηθοποιού Matthew McConaughey)
Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα του γνωστού ηθοποιού, στο πρόσφατο βιβλίο της, λέγοντας ότι ο σύζυγός της πέθανε, ενώ κάνανε σεξ.
6. Ο Πάπας Ιωάννης ΧΙΙ
Η ιστορία πίσω από το θάνατο του Πάπα Ιωάννη ΧΙΙ το 964μ.Χ αμφισβητείται, αλλά ένα από τα δύο πράγματα συνέβησαν – είτε είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, ενώ είχε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα ενός άλλου άνδρα ή ο σύζυγος τους έκανε τσακωτούς και τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η σεξουαλική ορμή του Πάπα του κόστισε τη ζωή.
5. Νέλσον Ροκφέλερ
Ο πρώην αντιπρόεδρος πέθανε το 1979 από καρδιακή προσβολή, ενώ έκανε σεξ με την ήταν ερωμένη του Megan Marshak.
4. Michael Hutchence
Ο πρώην τραγουδιστής των INXS έχει την πρωτοτυπία καθώς είναι ο μόνος που έχασε τη ζωή τους ενώ έκανε σεξ…με τον εαυτό του. Όπως αναφέρθηκε στις εφημερίδες το 1997, ο Hutchence βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, γυμνός και με μια ζώνη γύρω από το λαιμό του. Επισήμως, ο θάνατός του καταγράφηκε ως αυτοκτονία, αλλά πιστεύεται ότι η πραγματική αιτία του θανάτου ήταν αυτοερωτική ασφυξία.
3. David Carradine
Όπως και ο Michael Hutchence, ο David Carradine πέθανε μόνος της, αλλά από ό, τι μοιάζει, πέθανε αρκετά ευχαριστημένος. Οι εφημερίδες δε έκαναν λόγο και για την ύπαρξη “πεταλουδίτσας” της νύχτας και βίαιο σεξ- εικασίες που έμειναν ανεπιβεβαίωτες.
2. Felix Faure
Ο Faure, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, πέθανε από καρδιακή προσβολή στο γραφείο του, ενώ η 30χρονη Marguerite Steinheil, τον …ικανοποιούσε.
1. Ο Πάπας Παύλος ο ΙΙ
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δύο Πάπες έχουν κάνει τον κατάλογο των διάσημων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του σεξ , πιο kinky από το αναμενόμενο. Στην περίπτωση του Πάπα Παύλου Β ‘, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 1471, ενώ “διενεργούσε” σαδιστικά κόλπα σε ένα αγόρι. Αυτό εξηγεί πολλά …

mychannel.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog