Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θα μειωθεί η τιμή ζώνης στον δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -
Οι προσπάθειες του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Φλοίσβου σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Συλλόγους του Λουτρακίου για την μείωση της τιμής ζώνης για την τακτοποίηση των σπιτιών έπιασαν τόπο…

Σε απαντητική της επιστολή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Κατερίνα Φαρμάκη προς τον πρόεδρο του Φλοίσβου κ. Κ.Μεταξά , αναφέρει ότι μειώνετε άμεσα η τιμή ζώνης για το Δήμο μας από τα 850 σε 550 ευρώ ανά τ.μ. με τροπολογία στο επόμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ στο οποίο θα είναι εισηγήτρια η ίδια.
Ευχαριστούμε την κ.Φαρμάκη για την ευαισθησία που έδειξε στο δίκαιο αίτημά μας  που δίνει μια ανάσα σ’ αυτούς που θα προβούν στην τακτοποίηση.
Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ.ΜΕΤΑΞΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ……
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ Η ΦΑΡΜΑΚΗ Η Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ…..
    ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…………….

  2. Εμείς κάναμε μια προσπάθεια να λυθεί ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί τόσο κόσμο με χαμηλά εισοδήματα και που αντιμετωπίζει επιπρόσθετα και τα επακόλουθα της σημερινής κρίσης.Ξεκινήσαμε ζητώντας πρώτα από όλα την συμπαράσταση του Δήμου μας.Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα και ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν γι αυτό, τον κ. Κόλλια τον κ.Μπεγλίτη και την κ.Φαρμάκη.
    Κώστας Μεταξάς

  3. 7,05 ,επειδη ειμαι γνωστης του θεματος, η τροπολογια θα περασει ,ειναι θεμα χρονου ,ολιγων ημερων ,θα το διαπιστωσετε οτι αυτη η προσπαθεια εχει το επιθυμητο αποτελεσμα.
    Ωστοσο ,κατα γενικη ομολογια ,μπραβο στους συλλογους για τον αγωνα τους ,σε τετοιους χαλεπους καιρους ειναι μια ανασα για την τακτοποιηση των οικιστων .

  4. Κα Φαρμακη απο τους γηγενείς στις ερχόμενες εκλογές θα λάβετε <> . > Η πρώτης σας ήταν με το όνομα της ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ .Γνωρίζετε ότι ο κος ΜΕΤΑΞΆΣ μπορει και να μην ψηφίζει στην κορινθια?????

  5. η κυρια ΦΑΡΜΑΚΗ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ??????????ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ?????
    ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ…..
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ????????????????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog