Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

“Παίκτη πιο ακριβό από Σισέ και …ολίγη από Νιόπλια”!

- Advertisement -
"Παίκτη πιο ακριβό από Σισέ και ...ολίγη από Νιόπλια"!

Ως …ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μιλάει πλέον ο Τσάκας. Θέλει να φέρει στο προπονητικό τιμ τον Νιόπλια κρατώντας τον Ζεσουάλδο και υπόσχεται πιο ακριβή μεταγραφή από εκείνη του Σισέ!

Για τα πάντα… όλα μίλησε για άλλη μια φορά ο Βλάσης Τσάκας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα γίνει μια μεταγραφή ακριβότερη από αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ δεν απέκλεισε να επιστρέψει ο Νίκος Νιόπλιας στο προπονητικό τιμ!
Αναλυτικά, μιλώντας στον Novasport FM 94,6, τόνισε:…

Για την συμφωνία: “Πολύ καλά πάνε οι συζητήσεις. Η συμφωνία φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί, αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος. Συνεχίζεται η συνάντηση. Λίγο με απασχολεί πότε θα μπουν οι υπογραφές. Τα τυπικά θέματα λίγο με απασχολούν. Όταν δίνω τα χέρια, για μένα είναι deal. Αν προλάβουν μέχρι τις 19:00-19:30, καλώς. Οι Άραβες πρώτα δίνουν τα χέρια και μετά υπογράφουν.
Η τράπεζα δεν θα είναι η Εθνική. Είναι τυπικό θέμα για τον Πρίγκιπα το έμβασμα των 15 εκατ. ευρώ. Και αυτή τη στιγμή να ήταν τα λεφτά στην Ελλάδα, λεφτά στην ΠΑΕ δεν πρόκειται να βάλουμε αν το ΔΣ δεν αλλάξει και δεν είμαστε εμείς στην απέναντι πλευρά για να τα διαχειριστούμε. Για να μην αγωνιά ο κόσμος μπορώ να σας δείξω το έγγραφο που δείχνει την αξιοπιστία μας. Είμαστε πολύ κοντά. Έγινε μία μικρή αλλαγή, όσον αφορά το πως θα διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός και το Δ.Σ. τα 15 εκατομμύρια που θα δώσει άμεσα ο Πρίγκιπας. Δεν αλλάζει τίποτα… Απλά αλλάζουν λίγο οι διαδικασίες και ο τρόπος. Ο κ. Βαρδινογιάννης για τις μετοχές του θα πληρώσει και εφορία. Δεν παίρνει τα λεφτά αυτός. Οριακά δεν προλαβαίνουμε να οδηγήσουμε εμείς την ομάδα στο Γ. Καραϊσκάκης. Αλλά θα είμαι στο Γ. Καραϊσκάκης.
Για τον Αμπντούλ Αζίζ: “Η μία κουβέντα που είπα είναι ότι δεν συμμετέχει, αλλά αν του ζητηθεί κάποια χορηγία για το γήπεδο ή κάποιον παίκτη θα βοηθήσει. Η χορηγία δεν είναι επένδυση, οπότε η πρεσβεία δεν μας διαψεύδει”
Για τις μεταγραφές: “Υπάρχει μία μεταγραφή που είναι Ευρωπαϊκού επιπέδου. Η μεταγραφή του σε επίπεδο κόστους θα είναι μεγαλύτερη από του Σισέ. Πολύ παραπάνω από 10 εκατομμύρια Ευρώ”
Για τους παίκτες και τους βοηθούς του Φερέιρα: “Είπα και χθες και το ξαναλέω και σήμερα. Θα υπάρχουν Παναθηναϊκοί στο σχήμα. Όποιον μου πει ο Ζεσουάλντο να έρθει θα έρθει. Θα γίνει πρόταση στον ίδιο να μπουν δύο Έλληνες στο προπονητικό τιμ. Πιθανόν να είναι ο κ. Νιόπλι”Παίκτη πιο ακριβό από Σισέ και …ολίγη από Νιόπλια”!ας. Αλλά ο Ζεσουάλντο Φερέιρα θα αποφασίσει. Ότι πει πως θέλει θα έχει. Δεν είναι κακό να κάνεις προτάσεις στον προπονητή σου. Τον Βιτόλο τον ζήτησε ο Φερέιρα στο κάτω κάτω; Ενώ είχε ζητήσει τον Κάστρο και δεν του τον πήραν. Ο Φερέιρα θα είναι και μετά το deal ο προπονητής του Παναθηναϊκού και με υπερεξουσίες.”
Για τα λεφτά που θα μπουν: “Τα 15 εκατομμύρια είναι η αρχή. Μιλάμε για 70 σύνολο. Θα υπάρχουν μεταγραφές 9-12 εκατομμύρια. Δεν μπορώ να σας πω τι θέση παίζει γιατί θα καταλάβετε όλοι για ποιον λέμε”
Για τον Σικαμπάλα: “Ο Σικαμπάλα έχει υπογράψει ένα προσύμφωνο με μας για μένα προσωπικά. Είναι 25 χρόνων και δεν είναι η μεγάλη μεταγραφή που λέμε. Για μένα έχει την ποιότητα να παίξει. Μόνο ο Τζιοβάνι είναι στο επίπεδο του”
Για την ΚΑΕ: “Το μπάσκετ είναι μία άλλη συζήτηση. Θα είναι κουβέντα μετά την ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πονοκέφαλο μεγάλο που είναι η ΠΑΕ. Σήμερα έγινε συζήτηση για αυτό το θέμα, πιθανόν να ζητήσουμε σύμπραξη με τους Γιαννακοπουλαίους. Θα το δούμε αυτό μετά. Αυτό που μας καίει είναι να ολοκληρωθεί το deal με την ΠΑΕ”
Εγώ θα είμαι και στην Τούμπα και θα είμαι σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού από εδώ και το εξής. Μάλιστα για το ντέρμπι υπάρχει σκέψη για ένα πριμ μαμούθ για τους παίκτες ώστε να κερδίσουν τον Ολυμπιακό.
  *sportdog
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι άλλο λυπηθείτε μας. Περάσαμε έναν μήνα ανεξάντλητου γέλιου. Στοπ για λίγο, plz
    Δεν αντέχω άλλο Κλαίμεεεεεεεε χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0 Ο Τσάκας πρέπει να είναι τρελός γαύρος, δεν εξηγείται αλλιώς με αυτό που τους κάνει

  2. @Αυτού Εξοχότις Πρίγκηψ Μπιν Σανό Μπιν Πρωτοδικείο Αλ Σφαλιάρ… συγνώμη κύριε ποίος είστε;;;
    ΕΓΩ αύριο καταθέτω πρόταση 200.000.000.000.000 $ στον Τζίγκερ που δεν μπορεί να αρνηθεί!!!
    Ο Panathinaikos ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ!!!

    Πέρα από την πλάκα… αυτός ο τυχάρπαστος βαρελόφρων σαπιοκοιλιάς Τσακα-Τσούκας ξεφτίλισε την Ελληνική πραγματικότητα και τα ΜΜΕ, έγινε το πρόσωπο της ημέρας-επώνυμος, πήρε δημοσιότητα και κατάφερε όλοι να τον κυνηγάνε για δηλώσεις…
    Σε μια περίοδο που γίνεται χαμός με το κούρεμα, την τρόικα, το δάνειο, το χρέος κ.λ.π. αυτός συναγωνίζεται σε αναγνωρισιμότητα τον πρωθυπουργό, την Μέρκελ, τον Σαρκοζί, τον Τρισέ και πάει λέγοντας (και κλαίγοντας από τα γέλια…)
    Η κατάντια των δημοσιογράφων που ταΐζουν τον κόσμο κουτόχορτο…

    JOHN

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog