Η Σάρα Γουάιτ είναι ψυχοθεραπεύτρια που έστησε τη φήμη της στο γεγονός ότι γδύνεται μπροστά στους πελάτες της. Ακολουθεί προοδευτικές μεθόδους για να τα βγάλει πέρα.

Αυτή η γοητευτική καστανομάλλα, βέβαια, λέει πως ό,τι κάνει, το κάνει για να ενθαρρύνει τους πελάτες της να ανοιχτούν, δείχνοντας πως κι αυτή δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Η Γουάιτ χρεώνει 150 $ τις υπηρεσίες της για την κάθε συνεδρία. Στην αρχή της συνεδρίας φοράει τα ρούχα της κανονικά, αλλά όσο περνά η…

ώρα αρχίζει και βγάζει και βγάζει, ώσπου στο τέλος μένει με τα εσώρουχα. Αυτό βέβαια δεν γίνεται από τις πρώτες συνεδρίες. Θα πρέπει να έχεις κάνει 4-5 ώστε να φτάσεις σε αυτό το σημείο.

Να γνωριστείς δηλαδή μαζί της.

Οι περισσότεροι πελάτες της είναι άντρες και οι ηλικίες τους ξεκινούν από τα 20 και φτάνουν μέχρι τα 50. Η καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας από τη Νέα Υόρκη, Νταϊάνα Κίρσνερ, θεωρεί τις μεθόδους τους ως ένα είδος soft core πορνό.

H ίδια η Γουάιτ πάντως δηλώνει πως η μέθοδος της μπορεί να μη βοηθήσει τον ασθενή απαραίτητα, ωστόσο αυτή θα έχει τσεπώσει τα λεφτά από τη συνεδρία και οι ασθενείς θα μιλήσουν για τα προβλήματά τους με πιο διασκεδαστικό
τρόπο.