Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ντιόγκο, η κορυφαία φούσκα

- Advertisement -

Στην… μαύρη λίστα των Βραζιλιάνων που πραγματοποίησαν …πολυδάπανες μεταγραφές στην Ευρώπη αλλά απέτυχαν παταγωδώς περιλαμβάνεται ο Ντιόγκο, σύμφωνα με ιστοσελίδα της πατρίδας του…
Ο Λουίς Ντιόγκο στοίχισε ούτε λίγο ούτε πολύ 9 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό, όμως ουδέποτε απέδωσε τα αναμενόμενα στο Λιμάνι. Ήδη, μετά την επιστροφή του στη Βραζιλία ως δανεικός, συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς γκολ και στη Σάντος ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, esporte.br τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους Βραζιλιάνους που πήραν μεταγραφή για ευρωπαϊκή ομάδα έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, όμως είχαν προσφορά δυσανάλογη του κόστους τους.

Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Φάμπιο Τζούνιορ, για τον οποίο το 1999 η Ρόμα έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 17,5 εκατομμυρίων δολαρίων για να τον αποκτήσει από την Κρουζέριο. Πλέον η τιμή του λογίζεται στα 200.000 ευρώ και αγωνίζεται στην Αμέρικα Μινέιρο. Ακολουθεί η περίπτωση του Κεϊρίσον. Το 2009 η Μπαρτσελόνα πλήρωσε το ποσό των 14 εκ. ευρώ για τον παίκτη ο οποίος πλέον αγωνίζεται ως δανεικός στην Κρουζέιρο, με τη τιμή του να είναι 2 εκ. ευρώ. Τρίτος έρχεται ο Ιλσίνιο που κόστισε 10 εκ. στη Σαχτάρ το 2007 και τώρα αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ, έχοντας πτώση 7 εκ. στην τιμή.

Ακολούθως σειρά παίρνει ο Ντιόγκο, ο οποίος αποκτήθηκε το 2009 έναντι 9 εκ. ευρώ από την Πορτουγκέζα. Πλέον είναι δανεικός στην Σάντος και η τιμή του εκτιμάται στα 2,5 εκ. ευρώ…

Αναλυτικά στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται:

«Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που άνηκε σε ευρωπαϊκή ομάδα και προσπάθησε να «σώσει» την καριέρα του στην Σάντος, ήταν ο επιθετικός Ντιόγκο, οποίος είχε αποχωρήσει από την Πορτουγκέζε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κάνει δικό του, παρά το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, πληρώνοντας 9 εκατομμύρια ευρώ για τον πάρει το 2008. Στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, τύγχανε της εκτίμησης της ομάδας και των φιλάθλων. Όμως, μετά τον πρώτο χρόνο, πέρασε μια άσχημη φάση και συνέχισε ως δανεικός στην Φλαμένγκο. Στη συνέχεια πήγε στη Σάντος, καθώς ο Βάγκνερ Λοβ δεν κατάφερε να παραμείνει στην Βραζιλία. Στη νέα του ομάδα δεν παίρνει πολλές ευκαιρίες και δεν έχει σκοράρει για έναν χρόνο. Η πρόσφατη τιμή του είναι μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που μπορεί να είναι μεγάλη ζημία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ακόμα τα δικαιώματά του».

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε παρακαλώ Alex να ανακαλέσεις την ανάρτηση σου…εδώ είναι αντικειμενικό blog και ανεβάζουμε video "αράβων" μόνο…ο Diogo είναι μεγάλος παιχταράς…απόδειξη και η μεγάλη καριέρα που συνεχίζει να έχει…

  2. Μόλις τον είχε πρωτοπάρει ο Ολυμπιακός, είχε παίξει ενα φιλικό με τη Μπενφίκα. Τότε οι Πορτογάλοι ξετρελαμένοι είχαν κάνει μια πρόταση Θέλουμε τον Ντιόγκο και προσφέρουμε τον Ντι Μαρία συν χρήματα (1-2 εκ. ευρώ). Η διοίκηση του Ολυμπιακού τότε, είχε αρνηθεί λέγοντας ότι δαπανήσαμε πάνω από 9 εκ. ευρώ για να τον φέρουμε και πιστεύουμε ότι έχει μεταπωλητική αξία. Ο Ντιόγκο δεν πήγε τότε στην Μπενφίκα και ο Ντι Μαρία πουλήθηκε πέρυσι στην Ρεάλ για 25 εκ. ευρώ.

  3. Επειδή ακούω ότι αυτή η παιχτούρα θα γυρίσει στον Ολυμπιακό…
    ΕΓΩ θα τον αγοράσω και θα τον προσφέρω στον Panathinaikos και τους φιλάθλους του για να ξαναγίνουμε ο Πρέσβης της Ευρώπης… Ποιος Σικαμπάλα (που είναι λέει ανώτερος του Ζιοβάνι.. οχαχαχαχαχαχα!!!), ποιος Ντι Μαρία,
    ποιος Μέσι λέμεεεεε!!!…
    ΕΓΩ προσφέρω 100.000.000.000.000 $ για τον παιχταρά και στέλνω πάραυτα τον στυλάτο-βερελόφρωνα-σαπιοκοιλιά εκπρόσωπό μου κ. Τσακα-Τσούκα στο Brazil για να κλείσει το μεγάλο deal μήπως και μας τον κλέψουνε τα άπιστα σκυλιά οι γαύροι.
    ΑΥΤΟΣ θα είναι η μεταγραφάρα-ανώτερη του Τσισσέ που σας είχα υποσχεθεί!!! Είμαι σίγουρος ότι θα βάλει τουλάχιστον TΡΕΙΣ (3) γκολάρες στη νέα σαιζόν (στο κύπελλο με τη Δόξα Κρανούλας…)

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!

    Σαλάμ Αλέκουμ…

    JOHN

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog