Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πέταξε το μωρό της από το μπαλκόνι για να το σώσει – Βίντεο

- Advertisement -

Το κτίριο είχε πάρει φωτιά και η νεαρή μητέρα βρισκόταν εγκλωβισμένη με τα δύο παιδία της και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν πως θα τα σώσει. Ο μοναδικός τρόπος ήταν αυτός…
 

Η 23χρονη μητέρα “έριξε” τον 6 μηνών γιο της από το παράθυρο μέσα στα χέρια ενός γείτονα ενώ στη συνέχεια “έριξε” δεμένη με σκηνή και την τρίχρονη κόρη της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε φωτιά στην κουζίνα ενός από τα διαμερίσματα του κτιρίου. Ο γείτονας μόλις αντιλήφθηκε την φωτιά έτρεξε να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους ενοίκους του κτιρίου και τότε είδε την γυναίκα με τα δυο της παιδιά να είναι παγιδευμένη.

“Πέτα μου το μωρό” της φώναξε και όπως υποστηρίζει η 23χρονη μητέρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έκανε ποτέ στη ζωή της. Κάποιοι της φώναζαν να μην το κάνει ενώ άλλοι την καλούσαν να το πετάξει στα χέρια του γείτονα. Εκείνη τον κοίταξε και του είπε: “Σε παρακαλώ πιάσε το μωρό μου”.

Αφού πέταξε το μωρό στα χέρια του γείτονα, έδεσε την τρίχρονη κόρη της με ένα σκοινί από τα πόδια και την “έριξε” από το παράθυρο στο πλήθος που είχε μαζευτεί από κάτω. Έτσι κατάφερε να σώσει και τα δυο της παιδιά!

Δείτε το βίντεο:

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog