Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάτρα: Η προϊστάμενη ερωτεύθηκε… την υφιστάμενή της – Σάλος σε δημόσια υπηρεσία!

- Advertisement -

Σάλος έχει γίνει σε δημόσια υπηρεσία της Πάτρας με αφορμή την ομοφυλοφιλική ερωτική σχέση που έχει αναπτύξει μια ανώτερη υπάλληλος με μία υφιστάμενή της!
Πρόκειται για υπηρεσία που …

λειτουργεί κοντά στο κέντρο της Πάτρας και σχετίζεται με εξυπηρέτηση πολιτών και λογαριασμούς.
Η «πρωταγωνίστρια» αυτής της υπόθεσης είναι πάνω από πενήντα ετών και εργάζεται σε θέση προϊσταμένης. Είναι παντρεμένη με πολύ γνωστό Πατρινό από το χώρο των ελεύθερων επαγγελμάτων, ο οποίος ασχολείται ως υπεύθυνος μεγάλης εταιρείας σε όλη την Πελοπόννησο, και έχουν μαζί δύο παιδιά.
Η δεύτερη, είναι μια νεαρή που εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην υπηρεσία, αλλά το παρουσιαστικό της υποδηλώνει τις ομοφυλοφιλικές της τάσεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν συνάδελφοί τους εργαζόμενοι στην ίδια υπηρεσία.
Οι οποίοι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πονηρεύονταν από την ιδιαίτερη μεταχείριση που πάντοτε είχε η συγκεκριμένη συνάδελφός τους από την προϊσταμένη.
Αρχικά θεωρούσαν ότι ίσως και να ήταν συγγενείς αλλά να μην το είχαν αποκαλύψει. Η εργαζόμενη μπαινόβγαινε με μεγάλη άνεση στο γραφείο της προϊσταμένης, πολλές φορές έφευγε νωρίτερα από τη λήξη του ωραρίου ή καθυστερούσε, ενώ όποτε συνέβαινε κάποιο λάθος, η προϊσταμένη την κάλυπτε μονίμως. Την ίδια ώρα, όμως, ήταν υπέρμετρα αυστηρή με όλους τους υπόλοιπους υπαλλήλους.
Γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι υπέθεταν ότι θα υπήρχε μεταξύ τους κάποιος συγγενικός δεσμός, αφού διαφορετικά δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν την ιδιαίτερη συμπάθεια που εκδηλωνόταν και από τις δύο πλευρές. Μέχρι που ανακάλυψαν την αλήθεια και άπαντες έπεσαν από τα σύννεφα και ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν.
Ότι δηλαδή οι δύο γυναίκες διατηρούν ερωτική σχέση μεταξύ τους! Και πώς το ανακάλυψαν; Τις είδαν σε παρακείμενο δρόμο από την υπηρεσία ενώ η μικρή αγκάλιαζε και φιλούσε την προϊσταμένη, στριμώχνοντάς την σε μία γωνία και νομίζοντας ότι από εκεί δεν υπήρχε πιθανότητα να τους δει κάποιος. Αλλά δεν είχε υπολογίσει καλά κι έτσι έγιναν αντιληπτές από τρεις εργαζόμενους που ό,τι είχαν σχολάσει και πήγαιναν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους.
Πήγαν μαζί και στην πορεία!
Το περιστατικό συνέβη πριν από έναν μήνα περίπου και από τότε στην υπηρεσία γίνεται της… κακομοίρας από σχόλια και συζητήσεις στα πηγαδάκια των εργαζομένων. Προσφάτως, μάλιστα, στη διάρκεια της γενικής απεργιακής κινητοποίησης, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί να φθάσουν στον τόπο της συγκέντρωσης και ακολούθησαν παρέα την πορεία διαμαρτυρίας! Μάλιστα, κάποιοι υπάλληλοι αναφέρουν ότι όσο κι αν θέλουν να κρυφτούν, ο έρωτάς τους δεν κρύβεται με τίποτα!
*Dete.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog