Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ώρες αγωνίας για την αδερφή της Ο. Φαρμάκη

- Advertisement -
Η 32χρονο Γωγώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Νίμιτς με τραύμα στην αριστερή βουβωνική χώρα.
Σύμφωνα με τον χειρουργό οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη…

Το χρονικό του τραυματισμού
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμα της Όλγας Φαρμάκη στο Παλαιό Φάληρο. Το όπλο του Αλέξανδρου Αγγλούπα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία κατείχε νόμιμα, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας. Η Γωγώ Φαρμάκη μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον 32χρονο στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας πήγε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, όπου και παραδόθηκε.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Ο θυελλώδης έρωτας!
Από τους όρκους αιώνιας αγάπης στην τραγωδία! Η Όλγα Φαρμάκη και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας γνωρίστηκαν πριν από 4,5 χρόνια και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ήταν ένας έρωτας γεμάτος ένταση, με χωρισμούς, υποσχέσεις και επανασυνδέσεις. Ωστόσο, από τον Μάρτιο το ζευγάρι είχε βάλει οριστικό τέλος στη σχέση του!
Ωστόσο, το ερώτημα είναι για ποιο λόγο ο Αλέξανδρος Αγγλούπας βρίσκοταν στο σπίτι της αδερφής της όπου εδώ και καιρό μένει και η Όλγα Φαρμάκη.
*newsbomb
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog