Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Άλλαξε η χάραξη του αγωγού φυσικού αερίου ύστερα από παρέμβαση του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος ΛουτρακίουΑγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, ανακοινώνει ότι μετά από στοχευμένη παρέμβαση και ολοκληρωμένη μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών μας , σε συντονισμό με τη ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) έγιναν δεκτές οι προτάσεις μας με αποτέλεσμα να τροποποιηθεί η χάραξη της διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου στη περιοχή του Δήμου μας και συγκεκριμένα στη διαδρομή μετά τους Αγίους Θεοδώρους έως το πέρας των διοικητικών μας ορίων.

Μετά από αυτές τις συγκεκριμένες ενέργειες του Δήμου, η χάραξη και διέλευση του αγωγού δεν θα περνά μέσα από ιδιοκτησίες αλλά κατά μήκος της παλαιάς Εθνικής οδού έτσι ώστε να μη θίγονται οι περιουσίες των Δημοτών. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε:
Ο νέος προσεκτικός σχεδιασμός της χάραξης, μετά την δική μας παρέμβαση, δεν θίγει περιβαλλοντικά προστατευόμενες ζώνες, αρχαιολογικές περιοχές και ιδιοκτησίες πολιτών. Επίσης η ΔΕΣΦΑ μας διαβεβαίωσε ότι κατά τη λειτουργία του το έργο δεν θα έχει ουσιαστικά καμία αρνητική περιβαλλοντική επίπτωση .

Η τροποποιημένη χάραξη φαίνεται με κίτρινη γραμμή στο επισυναπτόμενο ορθοφωτοχάρτη.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog