Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ούτε σήμερα έβγαλαν κυβέρνηση

- Advertisement -

Ανεβλήθη αιφνιδίως, μετά και την αποχώρηση του Γ. Καρατζαφέρη, το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Παπούλια. Στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης θα συγκληθεί εκ νέου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του σχηματισμού νέας κυβέρνησης…

Επισημαίνεται ότι την Πέμπτη λήγει και το τελεσίγραφο της Ευρωζώνης σχετικά με την δέσμευση των πέντε βασικών παραγόντων δηλαδή των κ.κ Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαράς, Γ. Προβόπουλος, ο νέος Πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών για την ενυπόγραφη δέσμευση σχετικά με τις αποφάσεις της Συνόδου της 27ης Οκτωβρίου.

Προηγουμένως και σύμφωνα με το κυρίαρχο σενάριο ο κ. Παπανδρέου προσήλθε στο προεδρικό μέγαρο με την εξής πρόταση. Πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης κατά την επικρατούσα φημολογία θα είναι ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και υπουργός οικονομικών. Υπουργός σε σημαντικό υπουργείο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αλλά και ο κ. Χηνοφώτης.

«Παιχνίδια τακτικής από Παπανδρέου και Σαμαρά»

«Λυπάμαι εξαιρετικά που σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές παίζονται παιχνίδια τακτικής μεταξύ του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά και συμπαρασύρουν σ’ αυτά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», δήλωσε σε έντονο ύφος εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ενόχλησή του κ. Καρατζαφέρη προκάλεσε το γεγονός ότι οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς εισήλθαν στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς ο ίδιος να κληθεί, ενώ βρισκόταν ήδη στο προεδρικό μέγαρο.


zougla.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog