Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ερώτηση αναγνώστριας από Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Εχω ενα αυθαιρετο στην Κοκκινη Σπηλια στους Αγιους Θεοδωρους (πανω στο βουνο)…
Θέλω να πληρωσω το προστιμο για να το νομιμοποιησω. Μου λετε σας παρακαλω την τιμη ζώνης. Ειναι δυνατο για ένα αυθαίρετο πάνω στο βουνο το προστιμο να είναι ίδιο με ενα αλλο διπλα στη θάλασσα? Σας παρακαλώ πολυ να μου απαντησετε.

Ευχαριστω

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστουμε θερμα την βουλευτη του ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κ. ΦΑΡΜΑΚΗ -ΓΚΕΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ,για την προσπαθεια της ,σχετικα με την ρυθμιση των αυθαιρετων κτισματων του νομου μας ,και την θετικη εισηγηση της ,για την κατωτατη τιμη ζωνης στα 550ευρω/ανα τ/μ [ απο τα 850/ανα τ/μ στην περιοχη του καλλικρατημενου δημου "ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ " ].
    Επισης ,ιδιαιτερως για την περιοχη Λουτρακιου ,οπου στα εκτος σχεδιου δεν υφισταται θεσμοθετημενη τιμη ζωνης κατορθωσε να υπολογισθουν τα προαναφερομενα κτισματα ,στην κατωτατη τιμη ζωνης των 550ευρω ανα τ/μ.
    Ενα αλλο θετικο βημα ,ως προς την διευκολυνση των δημοτων μας ειναι και η αποπληρωμη του προστιμου στις 36 δοσεις .

    Θεωρουμε ,οτι με την νεα τροπολογια ,εγινε διορθωση σε ενα ,κατα την εκτιμηση μας ,δυσβαστακτο μετρο ,αποτρεπτικο για το συνολο των ενδιαφερομενων ,προκειμενου να εκπληρωσουν τις υποχρεωσεις τους .
    Η κ. ΦΑΡΜΑΚΗ-ΓΚΕΚΗ ,υλοποιησε τις δεσμευσεις τις στα καιρια προβληματα μας ,και με την αναγκαια πολιτικη πρωτοβουλια κατορθωσε την οριστικη λυση με τα καλυτερα αποτελεσματα .
    με εκτιμηση
    οι Προεδροι των εξωρα.ι.στικων συλλογων΄΄

    ΝΤΟΡΑ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ και
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog