Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

- Advertisement -
Αποδέχθηκα την εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά από πρόταση των αρχηγών να αναλάβω τη θέση του πρωθυπουργού. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της κρίσης. Η ελληνική οικονομία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει. Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι επιλογές που θα γίνουν θα έχουν καθοριστική σημασία.
Η πορεία δεν θα είναι εύκολη, αλλά τα προβλήματα θα επιλυθούν αν θα υπάρχει ενότητα και συναίνεση. Η νέα κυβέρνηση είναι μεταβατική. Έχει ένα συγκεκριμένο έργο που πρέπει να επιτελέσει. Το κύριο έργο της είναι η κύρωση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για σας παιδια εμαι ι Νικολακης . Καποτε δεν ξερω ποια μερα ηταν ρωτησα το πατέρα μου
    να μου πει για τα αερολπανα που πετανε καπνο στον αερα καο μου ειπε ότι ετσι ειναι ολα τα αεροπλανα . Αλλα εγω ρωτησα και άλλους φιλου μου και μου είπαν ότι αυτα τα αερια ειναι επικινδινα χημικα για το ανθρωπο ειδα μια τενια στην perahora. gr πολλα τετιοα αερολπανα και στο τελος ενα ερωτεμενο ζευγαρι και μετα ενα παγκακι αδειο γιατι δεν υπαρχει ζωη μετα απο τα χημικα και μου αρεσε πολύ .
    Υ
    ευτιχωσ που βγάλαμε προθυποθργο σημερα
    οφιλος σας ο Νικολάκης

  2. Όντος Νικολάκη το θεωρώ από τα καλυτέρα αν όχι το καλύτερο του Γιάννη και ειδικά το κλείσιμο με το νεαρό ζευγαράκι .
    Αλλά για πες μου κάτι , είσαι τόσο μικρός όσο δείχνεις η προσποιείσαι; Δεν το έχω καταλάβει ακόμα και να σου πω την αλήθεια μάλλον προσποιείσαι.
    Ένας απλός οπλίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog