Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρομακτική και “παράνομη” διαφήμιση που προωθεί την απιστία

- Advertisement -

Η εταιρία Ashley Madison χρησιμοποίησε τη φωτογραφία ενός παχύσαρκου μοντέλου – χωρίς την έγκρισή του -, με τη λεζάντα: Μήπως η γυναίκα σου σε τρόμαξε χθες βράδυ…

Όπως υποστηρίζει η Ζακλίν, σταρ της διαδικτυακής πορνογραφίας (juicyjackie.com), η εν λόγω φωτογραφία είχε τραβηχθεί πριν από αρκετά χρόνια και πωλήθηκε – χωρίς την έγκρισή της- σε διάφορα πρακτορεία. Τελικά κατέληξε στην Ashley Madison και έγινε διαφήμιση, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στην εφημερίδα New York Metro.

“Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο αναφορικά με το γυναικείο σώμα και όχι μόνο απέναντι στις παχύσαρκες γυναίκες, αλλά σε όλες” έγραψε η Ζακλίν στο Jezebel.com. Η ίδια κατήγγειλε την εταιρία για διαπόμπευση και προώθηση της απιστίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dailymail.

Σύμφωνα με την Ζακλίν, η χρήση της φωτογραφίας της για τη συγκεκριμένη διαφήμιση “συνεισφέρει στην ενίσχυση της κατάθλιψης, περνώντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι δεν δικαιούνται αγάπη και πίστη”, συμπληρώνοντας: “Βρίσκω απαίσια την ιδέα ότι υπάρχει μια επιχείρηση που βασίζεται αποκλειστικά στη διευκόλυνση της απιστίας. Το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι προτείνουν ότι εάν ο σύντροφος κάποιου δεν ανταποκρίνεται στο ιδανικό βάρος και σχήμα σώματος, τότε αυτός έχει το δικαίωμα να τον απατήσει, είναι αηδιαστικό”.

Τι λέει όμως για όλα αυτά η εταιρία;

Απαντώντας στις επικρίσεις της Ζακλίν, η διαφημιστική Ashley Madison ανέφερε: “το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή τη γυναίκα είναι το ότι τη χρησιμοποιήσαμε για τη διαφήμισή μας. Η ίδια υπέγραψε για τη δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών, γνωρίζοντας ότι δεν προορίζονταν μόνο για προσωπική χρήση”.

cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog