Κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ελλάδα, ενώ τα χιόνια έφτασαν μέχρι και την Αττική. Οι θυελλώδεις άνεμοι κράτησαν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, ενώ εξαιτίας της χιονόπτωσης η λεωφόρος Πάρνηθας έχει κλείσει από το τελεφερίκ και πάνω…
Συγκεκριμένα από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια για Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα και Ανατολικό Αιγαίο, ενώ εξαίρεση αποτελούν τα κλειστού τύπου πλοία, με προορισμό τον Αργοσαρωνικό.
Επίσης κλειστά παραμένουν από χθες το βράδυ τα δυο πορθμεία στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με προορισμό το νησί της Θάσου. Λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων, που πνέουν στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καβάλας, κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Καβάλας – Πρίνου και Κεραμωτή – Λιμένα. 
Κλειστή, όμως, παραμένει και η πορθμειακή γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης, λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων έντασης οκτώ μποφόρ που πνέουν το Θρακικό Πέλαγος.
Την ίδια στιγμή, κλειστή είναι η λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω, λόγω της χιονόπτωσης που ξεκίνησε από την Κυριακή και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Οι οδηγοί που θα κινηθούν στο σημείο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες, αλλιώς η κυκλοφορία είναι αδύνατη.