Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σε ρόλο κακού ο Κώστας Σόμμερ στη νέα ταινία James Bond!(video)

- Advertisement -
Σοβαρές προτάσεις για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία James Bond έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό ο Κώστας Σόμερ, συζητώντας μάλιστα για τον ρόλο του… “κακού”…
Για τα μεγαλεπήβολα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για το χωρισμό του Ζενίλντα μίλησε στην κάμερα της Πρωινής Μελέτης ο -πλέον διεθνούς φήμης- ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, τον οποίον πολύ πιθανό να δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του James Bond.
Αρχικά συζητούσα τον βασικό κακό της ταινίας, που θα ήταν ένας μεγάλος ρόλος. Προτίμησαν όμως να πάνε σε λύση εντός Αμερικής. Και πάλι όμως συζητάω ένα ρόλο ενός κακού με πάρα πολλή δράση. Προς το παρόν, δεν έχω ούτε κάτι θετικό, ούτε κάτι αρνητικό”, δήλωσε.
Όσο για τον πρόσφατο χωρισμό του με τη Ζενίλνα, ο ηθοποιός δε δίστασε μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό το πόσο την αγαπάει, αφήνοντας πιθανό κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης.
Ο θεός ξέρει, το μέλλον θα δείξει. Δεν είμαστε μαζί αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Την αγαπάω και με αγαπάει. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Τώρα τι θα γίνει στο μέλλον, ο θεός ξέρει. Τώρα άμα κατασταλάξω και είμαι εκεί και παντρευτώ και κάνω παιδιά, θα σας το πω”.


Κώστας Σόμμερ σε ταινία του James Bond by sunshine_i

*cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog