Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

625 χιλιάδες ευρώ χρωστάει στο δημόσιο ο ιδιοκτήτης των Bodyline

- Advertisement -

Θύμα της οικονομικής κρίσης, δηλώνει ο 72χρονος ιδιοκτήτης των Bodyline. Ζητά την εκποίηση ενός ακινήτου του, προκειμένου να αποπληρώσει τις οφειλές των 625.000 ευρώ. Επιθυμεί να έχουν δουλειά οι 200 υπάλληλοι του…

Προθεσμία για το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, ζήτησε και έλαβε από το αυτόφωρο δικαστήριο, προκειμένου να απολογηθεί, ο ιδιοκτήτης των κέντρων αισθητικής Bodyline-Silhouette, ο οποίος συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 625.663,47 ευρώ.

Ο 72χρονος ιδιοκτήτης του ινστιτούτου αδυνατίσματος οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο και, στη συνέχεια, τον παρέπεμψε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος του 72χρονου, αφού ζήτησε την προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του, τόνισε πως ο ίδιος είναι θύμα της οικονομικής κρίσης.
Όπως είπε, ο πελάτης του προτίμησε να καθυστερήσει την αποπληρωμή των οφειλών του προς το Δημόσιο, για να μην αφήσει στο δρόμο 200 εργαζόμενους, ενώ προσκόμισε στο δικαστήριο και λίστα με την ακίνητη περιουσία του πελάτη του, λέγοντας πως μόνο ένα από τα ακίνητα αυτά, αν εκποιηθεί, μπορεί να λυθεί άμεσα το θέμα των οφειλών του.

Ωστόσο, δεν προέβη στην κίνηση αυτή, διότι αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων.
Τέλος, δεν έχει ζητήσει να μπει σε καμία διαδικασία διακανονισμού, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του.

news247.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog