Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Mήνυμα δημάρχου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

- Advertisement -

Η 17η Νοέμβρη 1973 αποτέλεσε σταθμό του μαζικού κινήματος αφύπνισης, διεκδίκησης και αντίστασης. Σήμερα 38 χρόνια μετά, τιμούμε όλους τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους, στον αγώνα για τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία…

Τα ιδεολογικά προτάγματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που σηματοδότησαν τα πολιτικά αιτήματα ΨωμίΠαιδείαΕλευθερία, προσλαμβάνουν νέο περιεχόμενο και είναι σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ.
Οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου έχουν ιστορικό καθήκον να αγωνιστούν για το συμφέρον του Ελληνικού λαού και να υπηρετήσουν την πατρίδα. Έχουν πολιτική υποχρέωση να αντισταθούν σε συμφέροντα αλλότρια, σε εντολές και επιβολές χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που πληγώνουν βάναυσα την κοινωνική συνοχή και την εθνική μας κυριαρχία.
Ο ελληνικός λαός στέκεται όρθιος και αγωνίζεται εμπνεόμενος από τις αξίες και τα ιδανικά του Πολυτεχνείου. Ειδικότερα η νέα γενιά, δικαιούται και αξίζει να ονειρεύεται, να διεκδικεί και να κατακτήσει ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον με δικαιοσύνη, κοινωνική πρόοδο και κοινωνική ασφάλεια.
Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα αγωνιστικής έγερσης και πολιτικής αφύπνισης.
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατι μιλαει αυτος;;;; Ο ΜΗΤΕ να μιλησει ως εκπροσωπος της αριστερης αγωνιστικης και αντιστασιακης παραταξης. Γεια σου ΜΗΤΕ.

  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΕΙΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΕΣ (ΠΕΠΟΝΗ κ.α.) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
    Κανενα δελτιο για οτι γινετε στον δημο θα μας βγαλεις;
    Για τα χαρατσια που μας εχει τρελανει ο πολιτικος σου χωρος θα παρεις θεση θα μας κανεις καμια ανακοινωση;;
    Ενας χρονος περασε και διευρυμενος δημος βουλιαζει θα κανεις κατι γι αυτο;;;
    ΥΣΤ/ΟΝ: ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ…
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ!!!

  3. αυτα που λεει ειναι αληθεια η ψεματα,εχει δικιο η οχι και αστε την ορθογραφια.τωρα για τα συμβουλια τι να ερθει να κανει να δει το ψεμα λαιβ εδω δεν το βλεπει?????????????????????????

    NEMESHS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog