Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι 2 επιχειρηματίες της Κορίνθου που συνελήφθησαν από το ΣΔΟΕ

- Advertisement -

Το απόγευμα ανακοινώθηκαν δύο νέες συλλήψεις από το ΣΔΟΕ, στην περιοχή της Κορίνθου…
Πρόκειται για τους Κυριάκο Λέκκα και Αριστείδης Κεμερλή οι οποίοι είναι νόμιμοι εκπροσώποι των εταιριών DΜ ABETE και Κεμερλής και ΣΙΑ ΟΕ αντίστοιχα.

Η πρώτη είναι κατασκευαστική εταιρεία και χρωστάει ΦΠΑ ύψους 189.000 ευρώ για την περίοδο από 1η Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Η δεύτερη είναι επιχείρηση που ασχολείται με εμπορία χαρτοκιβωτίων και έχει οφειλές ΦΠΑ 159.000 ευρώ από 1η Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου.

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τους κανονικους κλεφτεσ δεν τους πιανουν καν….και κανεις δεν κανει ουτε κουβεντα γι αυτους, αλλα ετσι ειναι εκει δεν μιλαει κανεις/

    πισω απο τη λεξει προδοτης βρισκετε και ενας ( Ελληνας )
    γιατι πουλησανε την πατριδα μας

  2. Για το δημόσιο που έχει κυρήξει στάση πληρωμών στις επιστροφές Φ.Π.Α. και Φόρων και κλείνουν ένα σορό εξαγωγικές επιχειρήσεις? Άχνα έτσι ?

  3. Έτσι …. Να τους πιάσουν όλους. Όσοι χρωστούν να πανε μέσα. Δεν μπορεί να πληρώνουμε εμείς ο λαουτζικος τα δικά τους ανοιγματα.

  4. Συγνώμη αλλα αν αυτοί που χρωστάνε συνολικά περί τα 320 χιλ ευρώ δεν είναι κλέφτες τότε ποιο είναι οι μισθωτοί που προκαταβαλουν τους φόρους;;;;;;

  5. ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!
    ΤΙ ΚΩΛΟΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ…ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!!

  6. Χωστε τους ολους μεσα ,που κερδοσκοπουν εις βαρος των συνταξιουχων και των εργαζομενων.
    Πληρωνουμε ολοι μαζι της λαμογιες τους ,και αυτοι περα βρεχει.
    Κανενας μας και ποτε να μη δεχθει υπηρεσια χωρις αποδειξη.
    Ολα γυρνανε μπουμεραγκ ,εις βαρος μας ,πρεπει να ξυπνησουμε ,ηδη ειναι πολυ αργα.
    Να σταματησουμε να δεχομεθα την μοιρα που μας επεβαλλαν οι φοροφυγαδες ,να παρουμε ολοι δραστικα μετρα .Τοτε ισως και να δουμε φως στο τουνελ.
    καλημερα σε ολους

  7. Tην πατρίδα την πουλάς κάθε ημέρα, όταν δεν ζητάς αποδείξεις γιατί είναι ο κολλητός σου, γιατί είναι ο αδερφός σου γιατί είναι η φίλη σου.
    Την πατρίδα την πουλάς όταν ανοίγεις εταιρίες, κλείνεις εταιρίες, αλλάζεις πρόσωπα και κρύβεσαι γιατί δεν αναγνωρίζεις ότι είσαι αποτυχημένος επιχειρηματίας με τις λάθος σου επιχειρηματικές επιλογές.
    Την πατρίδα σου την πουλάς όταν δηλώνεις 5 και ξοδεύεις 10 με δανεικά.
    Την πατρίδα σου την πουλάς όταν χτίζεις σπίτι και κολλάς τα μισά ένσημα.
    Την πατρίδα σου την πουλάς όταν έχεις εργαζόμενους χωρίς άδεια παραμονής και εργασίας.
    Την πατρίδα σου την πουλάς όταν δεν δηλώνεις τίποτα ως εισόδημα και έχεις κινητό Touch Screen αξίας 700€ και είσαι στο επίκεντρο του lifeStyling καθημερινά !!
    Την πατρίδα σου την πουλάς όταν δεν έχεις φορολογική συνείδηση και κρύβεις εισοδήματα και πουλάς χωρίς τιμολόγια. Δείχνεις εισοδήματα μηδέν και ξοδεύεις σε αγορές ασύστολα.
    Την πατρίδα σου την πουλάς όταν εισπράττεις τον ΦΠΑ και δεν τον αποδίδεις στο Κράτος.
    Την πατρίδα σου την πουλάς όταν κατουρούσες βουλευτικές ποδιές για να μπεί στο δημόσιο ο αδερφός σου, η αδερφή σου και όλο σου το σόι χωρίς να χρειάζονται.
    Αλλά καλά λέει ο ΔΙΑΣ…. για τα κακώς κείμενα. Έχει δίκιο, αλλά οι λίγοι θέλουν να κάνουν το άσπρο μαύρο γιατί έτσι τους βολεύει.
    Αλλά οι λίγες φωνές δεν θα καλύψουν την οργή του κόσμου για επιχειρηματίες που έχουν σπίτι στο Μαϊάμι και χρωστούν στο Κράτος…δηλαδή σε εμάς… 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ…..Βλέπε ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ.
    Και εάν αποδειχτεί ότι η καθυστέρηση οφείλετε στην στάση πληρωμής του Δημοσίου τότε ο Δημόσιος Λειτουργός – Εισαγγελέας – αντιλαμβάνεται τι γίνετε και αφήνει ελεύθερους τους επαγγελματίες.
    Μπράβο στο Κράτος που επιτέλους ξεκίνησε να λειτουργεί σωστά και να συνεχίσει έτσι.
    Να μην την πληρώνουν για λογαριασμό των δήθεν επαγγελματιών οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι.

    Ενας Απλός Πολίτης..

  8. Εντάξει ρε παιδιά να τους τσιμπήσετε και αυτούς που χρωστάνε ΦΠΑ εάν μπορούν να σας πληρώσουν βέβαια και δεν είναι τίποτα χρεοκοπημένοι ,αλλά πότε θα πιάσουνε και κανένα από τους πολιτικούς μπορούν να μας πούνε;

  9. s-spinos:
    Εντάξει βρε παιδιά, αυτοί οι δυο καθυστέρησαν να αποδώσουν τα χρωστούμενα και κανένας δεν λέει να τους τα χαρίσουμε, όμως
    άλλο είναι αυτό, και άλλο να σε δείχνουν για κλέφτη.

    και έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα, ο ίδιος ο υπουργός οικονομικών πόσα εκατομμύρια χάρισε στον Λαυρεντιάδη της proton και για να τα κουκουλώσουν την συγχώνευαν με την Πειραιώς;
    για αυτούς δέν υπάρχει ΣΔΟΕ;; ή για αυτούς το κράτος είναι ανύπαρκτο;;;
    αλλά μάλλον το κράτος είναι δικό τους και το κάνουν ότι γουστάρουν.
    και στο κάτω-κάτω ένα τέτοιο κράτος ανυπόληπτο και
    κλέφτη γιατί να το σεβαστώ;;;
    γιατί εγώ να είμαι τύπος και υπογραμμός απέναντί του και αυτό πάντα να μου στήνει παγίδες;
    ας σεβαστεί πρώτα το κράτος τους πολίτες του και μετά
    ας πάρει όποιο μέτρο γουστάρει εναντίον των απείθαρχων
    όσο παραμένει τέτοιο που είναι, τέτοιοι θα είναι και οι πολίτες.

  10. Γιατί με την γυναίκα του υπουργού Σηφουνάκη λίγο είναι;Εδώ μιλάμε ότι έχουμε μπλέξει με συμμορία που μας κυβερνάει χρόνια..

  11. και ελαφρα τη καρδια ονομαζουμε κλεφτες ανθρωπους που αγωνιζονται καθημερινα για τις επιχειρησεις τους, που αγωνιζονται καθημερινα να μην αφησουν στο δρομο οικογενειες σε ενα κρατος που ποδοπατει καθε προσπαθεια αναπτυξης….
    ο "λαουτζικος" φιλε/η μου δεν πληρωνει αυτους τουσ ανθρωπους.
    ο "¨λαουτζικος" πληρωνει τη αμεταβλητη μισθοδοσια των βουλευτων που ψηφισαμε…..

  12. Για την κατάσταση αυτη που φτάσαμε όλοι λίγο- πολυ έχουμε συνδράμει!!! Αρκετά σχόλια αναρτήθηκαν πριν τα τελευταία νέα σχετικά με την υπόθεση των 2 επιχειρηματιών. Αλλα κ πάλι περι τα 250 χιλ ευρω είναι πολλα λεφτά.

  13. πιάστε όλους τους επιχειρηματίες και βάλτε τους μέσα να κλείσουν οι επιχειρήσεις τους κ να έχουμε κανα 2 εκκατομύρια άνεργους.. και αφήστε τσοχατζόπουλους κ λαλιώτηδες να έχουν 600εκ € ο καθένας και να διορίζουν ακόμα και τώρα..καημένοι και μίζεροι μια ζωή..βολεμένοι στο σάπιο κράτος σας..πού είναι τα λεφτά απ τους φόρους μας?έχουμε υγεία παιδεία ή έστω υποδομές?καληνύχτα σας..

  14. 6:11 με βάζεις στο δίλημμα να διαλέξω μεταξύ του λιγου κακού και του πολύ κακου!!!!! Σου λέω ότι και οι δυο στην δική μου συνείδηση, εγκληματούν εις βάρος της κοινωνίας. Εσένα δηλαδή σε νοιάζει εάν καποιος σε βιαζει λίγο ή περισσότερο.
    Έχουμε χάσει το μέτρο σε αυτή τη χώρα. Ήμαρτον.
    Το σχόλιο δεν αφορά τους συγκεκριμένους επιχειρηματιες αλλά να τους κλείσουν όλους μέσα όσους ειναι εν γνώση τους και εκ πεποιθησεως…. Λαμόγια.
    Και ξέρεις πόσοι ειναι γύρω γύρω που το μόνο που γνωρίζουν ειναι το ψέμα και κοροϊδία.

  15. ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΘΕΣ ΛΥΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗ ΤΑΞΗ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΕΧΕΙ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ

  16. ενταξει ρε παιδια ας μην το παρατραβαμε! γιατι κι εγω στην ιδια κατασταση με σενα ειμαι αλλα παω στη δουλεια 8 ωρες και παω σπιτακι μου. αυτοι (αφου τους ξερεις καλα) δουλευουν 16 ωρες την μερα, ειναι καλοι εργογοτες και παιρνουν αδεια μια φορα τον χρονο.ας μην κρινουμε τωρα και τα προσωπικα τους….δεν ειναι σωστο!

  17. Καλα αυτες της Αλβανιδες που καθαριζουν και περνουν οχι κατω απο 7 ευρω την ωρα η αυτες που κανουν της μανικιουριστρες κλπ. σε μη νομιμο χωρο και δεν πληρωνουν ουτε ΤΕΒΕ ουτε ΦΠΑ και χωρις αποδειξη και το χρημα το εξαγουν καθε λιγο στηην πατριδατους τη θα γινει θα εδιαφερθει κανεις?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog