Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

5 τρόποι για να ξυπνάς πιο κούκλα από ποτέ!

- Advertisement -

Θέλεις να πέσεις για ύπνο και αν γίνεται να ξυπνήσεις πιο κούκλα από ποτέ; Φυσικά και γίνεται! Μάθε όλα τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να δείξεις πιο κούκλα από ποτέ και ξέχασε ρυτίδες, κοκκινίλες και μαύρους κύκλους ενώ απόλαυσε επιτέλους την πιο λαμπερή εκδοχή της επιδερμίδας σου!…

Πλύνε το προσωπάκι σου νωρίς: κάντο συνήθεια να πλένεις το προσωπάκι σου λίγες ώρες πριν πέσεις για ύπνο. Όπως λένε οι δερματολόγοι, αν περιμένεις να καθαρίσεις το προσωπάκι σου όταν νιώθεις εξαντλημένη και έτοιμη να κοιμηθείς, το πιο πιθανό είναι να μην δώσεις την απαραίτητη προσοχή και έτσι θα επιτρέψεις στις τοξίνες να εγκατασταθούν στο δερματάκι σου όλο το βράδυ πράγμα που είναι τουλάχιστον καταστροφικό για την επιδερμίδα σου!
Κοιμήσου ανάσκελα: αν θέλεις το δερματάκι σου να ακτινοβολεί το πρωί, πρέπει να κοιμάσαι ανάσκελα! Το κεφαλάκι σου ζυγίζει κάποια κιλάκια και έτσι ασκεί μεγάλη πίεση στο προσωπάκι σου ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, και έτσι θα αποφύγεις την εμφάνιση των λεπτών γραμμών στο προσωπάκι σου αν κοιμάσαι ανάσκελα. Πολλοί δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι μπορούν να καταλάβουν πώς κοιμάται ο καθένας από τις ρυτίδες που έχουν!
Μεταξένια μαλλάκια το πρωί: συνήθως ξυπνάς αναμαλλιασμένη και σου παίρνει αρκετή ώρα μέχρι να δαμάσεις την ζούγκλα των μαλλιών σου; Η λύση έρχεται και εδώ να σου δώσει μια ανάσα: πριν πέσεις για ύπνο, τύλιξε τα μαλλάκια σου σε ένα μεταξένιο φουλάρι και φρόντισε το μαξιλάρι σου να είναι μεταξένιο έτσι ώστε να προστατεύεις την τριχούλα σου κατά τη διάρκεια του ύπνου και το πρωί τα μαλλάκια σου θα είναι πιο απαλά από ποτέ!
Αν αυτό που θέλεις είναι όγκος και ανάλαφρες μπούκλες, τότε δεν έχεις παρά όταν κοιμηθείς να τυλίξεις τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό κότσος μπαλαρίνας και το πρωί που θα τα ξεδιπλώσεις θα έχεις τις πιο σέξι ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες που μπορείς να φανταστείς!
Βάλε τη βαζελίνη σου: η βαζελίνη είναι ένα πολύ σημαντικό προϊόν που καταφέρνει να μαλακώσει τα πιο δύσκολα και “σκληρά” σημεία του κορμιού σου όπως τους αγκώνες, τα γόνατα και τις φτέρνες που συχνά είναι πολύ αφυδατωμένα και η επιδερμίδα εκεί δεν είναι καθόλου απαλή. Επίσης η βαζελίνη μπορεί να απαλύνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου σου!
Έτσι αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να απλώσεις την βαζελίνη πριν πέσεις για ύπνο έτσι ώστε να δράσει όλο το βράδυ και το πρωί να έχεις μαλακώσει τα πιο απαιτητικά σου σημεία! Άπλωσε στις φτέρνες σου βαζελίνη και βάλε τις καλτσούλες σου για να βεβαιωθεί ότι η βαζελίνη θα κάνει δουλειά όλη τη νύχτα και το πρωί που θα ξυπνήσεις θα δεις τις φτέρνες σου πιο απαλές από ποτέ!
Ενυδάτωση η αρχή της επιδερμίδας σου: δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την ενυδάτωση του δέρματος. Η κρέμα νύχτας είναι απαραίτητη πριν πέσεις για ύπνο και εσύ δεν έχεις παρά να την απλώσεις επιμελώς στο δέρμα σου έτσι ώστε να εξαφανίσεις την ξηροδερμία και τις κοκκινίλες. Ένα σωστά ενυδατωμένο δέρμα δείχνει να ακτινοβολεί ειδικά μετά τον βραδινό ύπνο και φυσικά το πρωί λάμπεις και χωρίς την ανάγκη των βαφτικών σου!
Από την Ελένη Αναστασάκη
*womenonly

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog