ΛΟΥΤΡΑΚΙ 23 – 11 – 2011
Πρός: Δημοτικό Συμβούλιο
Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων
Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
«Ειδικότερα η νέα γενιά, δικαιούται και αξίζει να ονειρεύεται, να διεκδικεί και να κατακτήσει ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον με δικαιοσύνη, κοινωνική πρόοδο και κοινωνική ασφάλεια. Έτσι καταλήγει το μήνυμα του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου…

Ποιος αμφιβάλει ότι η νέα γενιά και «δικαιούται» και «αξίζει» ; Η πραγματικότητα όμως είναι οδυνηρή και επιβάλει στη νέα γενιά να «διεκδικεί» για να «κατακτήσει».
Με το δελτίο τύπου της 9ης Νοεμβρίου είχαμε επισημάνει ότι το κολυμβητήριο μπορεί να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ
Με δεδομένο ότι οι τεχνικές λεπτομέρειες που απέμειναν ήταν επουσιώδεις άλλα και επειδή λεφτά «υπήρχαν» και «υπάρχουν» όλοι περίμεναν ότι το κολυμβητήριο θα λειτουργούσε. Μέχρι σήμερα όμως 23 Νοεμβρίου τίποτα δεν προχώρησε.
Δεν θα σταθούμε σε λεπτομέρειες (γιατί δεν μπήκε πετρέλαιο, γιατί δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κτλ). Θα γνωστοποιήσουμε μόνο ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές του Ομίλου (αγωνιστική ομάδα) κάποιες μέρες τις εβδομάδας και εφόσον το επιτρέπουν οι σχολικές υποχρεώσεις τους θα προπονούνται στο Ναύπλιο.
Ο πρόλογος του παρόντος δελτίου ανήκει στον Κύριο Δήμαρχο, ο επίλογος ανήκει στον Διονύση Σαββόπουλο : «Ζούμε μέσα σε ένα όνειρο που τρίζει σαν το ξύλινο ποδάρι της γιαγιάς μας» και όλα αυτά γιατί «ο χρόνος ο αληθινός σαν μικρό παιδί είναι εξόριστος», ποια είναι άραγε η έννοια του «άμεσου» στον «αληθινό» χρόνο;
Το πρόβλημα είναι «πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα»
Το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού
Ομίλου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων
Ο Πρόεδρος
Δέδες Ιωάννης